@TheKoen
- 2018

Magisch plekje met alles voor een camper. Super leuke plek met uitzicht op de gieren. Leuk dorpje met super en restaurants. Punt van verbetering: het sanitair. Dat kan echt niet meer zo.. Wij hebben alles zelf aan boord maar anders is dat wel een uitdaging....

Sitecode: 196098
Leuke camping die nog niet op camper contact stond. Nu wel😀. Leuker dan de camperplek verder op. Wij betaalden 12 euro voor een plaats (actie) en 5 euro voor stroom. Sanitair oud maar schoon.
Sitecode: 196025
Mei 2026 geopend. nog bezig met sanizuil en afvoer. Bijna klaar. Super mooie plek vlak bij Parma. Op de fiets via rustige weg 7 km. Aanrader !

Hier kun je helemaal geen camper parkeren. Dat kan alleen op P1 bij de bussen.
Sitecode: 81921
best 5 sterren. supermooie ligging. alles is er. normale prijs voor aan het water. wij stonden op 32 dan sta je aan 1 kant vrij. waterkrachtcentrale om de hoek leuk om te bezoeken
dit is heel prima. mooie plek. alles erbij voor 15 euro camper met 2.

prima plek. veel campers. medium prijs voor deze buurt. op de fiets naar Schwerin is 8 km. schwerin is een mooie stad.
Gewoon 5 sterren. Dit is zoals het hoort. 3 mooie rustieke plaatsen. Stroom, grijs water en rust. Toilet in overleg (kan wel). Is een stuk omrijden waard. Wij gingen ' s avonds fietsen en spotten 6 herten. Leuk.
Camping buiten Karlstad. Weg van de drukte. Speciaal gastenveld. ruime plaatsen. verouderd maar schoon sanitair. prijs klopt niet. wij betaalden 300 SEK met stroom. rust en natuur. aan meertje.
Dit is prima. Ruime plaatsen. Rust. Sanitair en veel te doen. Voor 1 of 2 dagen of een week. Alle faciliteiten aanwezig. Faire prijs.

prima plaats in Lund. op het gras op afgeschermd terrein naast het zwembad. 350 SEK incl stroom. duidelijke website raadplaag die vooral. Lund is een schitterend stadje!

Het is een camping dus. Gewoon prima. wij betaalden Euro 26 voor camper 7m met 2 volwassenen. Volgens mij niet duur toch? Van hieruit dagje Kopenhagen. Met trein zie review en tips hier voor.

Prima CP. Dicht bij stadje en super mooi kasteel. We stonden beneden met zicht op het kasteel. Supermarkt op 300 meter met bakker waar je zelfs kunt ontbijten. Geloosd en ingenomen. 100l water voor 1 euro. stroom hadden we de hele nacht voor 1 euro. Zou voor 4 uur zijn maar bleef maar doorgaan 😀