@TheKoldewijns
- Adria Coral Supreme 670SL
- 2024
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
prachtige camping met luxe voorzieningen en uitstekend restaurant. Met ACSI voor/naseizoen kaart nu €27 of €31. tip voor een leuke wandeling: Abend Rundgang. start bij bushalte vlakbij bakker in Oberweis.
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
We hadden om 14.30 de laatste plek. Plaats zeer geliefd, voorzieningen top, tarief prima. De A73 vonden wij goed te horen en te zien. ‘S Nachts rustig
prima plek voor bezoek aan Meppen/kerstmarkt. grote Kaufland op 700mtr. Qr code om te betalen, alleen Visa of Mastercard. voor stroom €1 munten nodig (1 per 12 uur).
prima overnachtingsplek. tegen 08.00 begint de bedrijvigheid weer (oa wasstraat), tot die tijd rustig.
super gastvrij, verharde plaatsen, uitstekende ligging voor wandelen of fietsen. Dank Minke en familie voor de leuke Paas verrassing! 🪺
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
twee nachten hier gestaan a €19 incl Electrabel (2 personen). Helaas geen foodtruck op vrijdagavond. Op loopafstand van Oirschot, een mooi dorp met veel terrasjes. Aanrader!
2021
prima CP met goed sanitair en wifi. reserveren en evt plek uitzoeken via de website zonder extra kosten. op loopafstand, 800mtr, van pittoresk Spakenburg.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 5 jaar geleden

heerlijke locatie, geweldig uitzicht en hooguit ‘lawaai’ van overvliegende ganzen. wifi uitstekend. om het gras niet kapot te rijden hebben we langs het pad gestaan. sanitair goed. dichtbij Klompenpad. aanrader, we komen graag nog eens terug.
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
prima locatie tov oude centrum van Hattem. receptie beperkt open. aanmelden en betalen (contant) middels envelop bij deur receptie. sanitair open. 2 pers incl stroom en toeristenbel is €17,50 pn.