@The_Max
- 2020
- Hymer B-Klasse ML T 780
- 2022
uitstekende camping voor jonge gezinnen. voor 2 dames boven de 60 wat minder, maar dat wisten we. heerlijk om prive sanitair te hebben met verwarming. op loopafstand van zee en dorp. eten bij eb & vloed erg goed!
Wat een onzin schrijven sommige mensen toch over deze camping! Hoezo geen acsi? Hoezo maken overwinteraars de dienst uit? Wat is er mis met een bloempot? Wat is er mus met lekker in de zon zitten? Het is een heerlijke plek met gezellige en gelijk gestemde mensen. Wij kunnen niet wachten om in November weer terug te komen!
Sitecode: 20432
Enorme camping met veel voorzieningen die echter in de winter beperkt open zijn. uutstekende sanitaire voorzieningen. meer wasmachines nodig. Sectie C een engelse enclave. fijne zeer grote standaard plekken.
kale ongezellige plek in de winter.
prima plek.
camping heeft een top ligging en ruime plekken. sanitair heeft onderhoud nodig.
matige camping door niet onderhouden sanitair en gesloten restaurant.
grote plekken en top zwembad. restaurant en sanitair prima.
geweldig zwembad en goed restaurant. Plekken zeer slecht onderhouden met als gevolg grotebkrassen op de camper. Douches veel te klein.
Mooi strand en redelijk restaurant. prima camping voor paar nachten.
Slechts een parkeerplaats zonder faciliteiten.
Absoluut af te raden. Zeer verouderd sanitair en bruin water uit de kraan. Restaurant zeer beperkt aanbod. Takken die de camper beschadigen bij inparkeren op de camperplek.
Top plek met top sanitair en een leuke bar met fantastich uitzicht. Fijne en behulpzamr uitbaters. Met een zwembad zou het 6 sterren zijn.
Sitecode: 19529
Om Athene te bezoeken een prima plek maar meer een camperplaats dan een camping. Restaurant was gesloten en behalve redelijk sanitair geen aantrekkelijke plek.
Sitecode: 19180
Camping heeft plekken met een fantastisch uitzicht over zee. Sanitair oud en niet al te schoon. Het zwembad zat vol met dode insecten. Restaurant redelijk.
Sitecode: 19430
Fijne camping met goed sanitair. Direct aan zee en een goed restaurant. Camperplekken ruim.
Sitecode: 41990
Top camping direct aan zee. Hadden hier graag langer gestaan. bij de buren lekker strandbedjes en een goed restaurant.
Niet aan te raden camping. Electriciteit via onderling doorlussen waardoor je de airco bij de hete temperatuur niet kunt gebruiken. Bij het zwembad geen ligstoelen.
Prima camping met fijn restaurant en heerlijk zwembad. Camperplekken wel schots en scheef.
We hadden al gekozen voor deze camping n.a.v de reviews. Het is ook inderdaad een superplek. Na een allerhartelijkste begroeting door de eigenaar direct ook het restaurant geboekt van de camping. Het sanitairgebouw is nagenoeg nieuw en zeer schoon. Het eten was ook super en de bediening heel aardig. Ruime plekken.
Sitecode: 20025
We zijn hier een 3e keer. Helaas valt ons op dat het onkruid rondom onze plek niet wordt weggehaald. Ook niet bij de afwasplek. Dit is vervelend om met blote benen doorheen te moeten. Verder blijft het een prima camping als uitvalbasis voor Barcelona.
Topplek, dit is een voorbeeld hoe een camperplaats zou moeten zijn. Veel camperplaatsen kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Kom hier zeker terug. Heel aardige eigenaren, vriendelijke ontvangst met heerlijke koffie.
Een heerlijke plek om langere tijd door te brengen in de winter. Alles is voorhanden waaronder ook een restaurant met heerlijk eten. Wij komen zeker terug!
Sitecode: 19097
Topcamping! prijs in naseizoen super aangepast naar een mooi tarief van 33 euro incl. stroom. Alles zeer schoon/verzorgd.
Top camping door het fantastische uitzicht, de netheid van de camping en het zeer schone sanitair.
hele grote plekken. wifi uitstekend en ruim en schoon sanitair. Aanrader!
geweldige plek met alles onder handbereik. Komen zeker terug.
Sitecode: 20025
Fijne camping met prima faciliteiten Lekker gegeten in het restaurant. Super shuttleservice naar Mataro en centrum Barcelona. Enige minpunt is de herrie van de weg en trein.
Sitecode: 2058
Zeer vriendelijke receptionist die ons goed geholpen heeft om de nacht op een ondergrond te staan zonder risico vast te komen zitten. keurig sanitair.
Een hele mooie camperplaats met mooie schone voorzieningen. Super aardige eigenaars en een leuke boerderij winkel.
Fijne eigenaars, uitstekende broodjesservice, heel schoon en heerlijk warm sanitair. Direct aan de skipiste en goed restaurant vlakbij.
Sitecode: 19097
Tweede keer op camping Odden. We houden er heel veel van. Zeer schone toiletten en douches. Goede apparatuur om te wassen, drogen en koken. Het enige is dat vanaf 15 augustus het restaurant gesloten is vanwege het einde van het seizoen. Echt teleurstellend.
Zeer vriendelijke ontvangst op een erg leuke camping. Niet duur in vergelijking met andere campings. De sanitaire voorzieningen zijn verouderd maar prima in orde. Mooie omgeving en wandelgebied. Camping is kleinschalig. Zou ik hier terug willen komen? Jazeker!!
plaatsen aan het meer zijn alleen voor vaste plaatsen. we hebben een plek toegewezen gekregen op gras, prima ruime plek met stroom maar ver weg van overige voorzieningen (OK) en het toch wel mooie zandstrand. water innemen en grijs water aflaatplek is niet echt geschikt voor grotere camper., 8 mtr. beetje krap. gratis internet wat niet werkt., voor 1 nacht 62 euro betaald. was het wat ons betreft niet waard.
Wij zijn hier voor 1 nacht op doorreis met de camper, prima camping, sanitair is bovengemiddeld. Er is een winkeltje aanwezig met een zeer beperkt assortiment. Internet is ook hier slecht tot niet werkbaar. zorg dat je niet aan de weg komt te staan vanwege het geluid. Gol is leuk dorp om te bezoeken, veel winkels en restaurants. ondanks de beperkingen toch maar 4 sterren gegeven.
Sitecode: 41966
Leuke ontvangst bij de receptie. prima plek, kleinschalig, mooi vergezicht over de Fjord. Hoe de plaatsen bij veel regen zijn weet ik niet maar er ligt nu gravel op de camperplaatsen. voor dit moment is het een topplek. Goede WiFi is inclusief. Restaurant is prima.
Mooie camping aan de voet van de brug. Een camping met veel voorzieningen. Mooie wandeling maken langs het water. minpunt is de slecht tot niet werkende WiFi.
Wij waren daar met een camper. Prima camping voor rustzoekers. toiletgebouw is oud en in de ochtend redelijk schoon. De aanwezige minigolf is overwoekerd en niet in gebruik. Mocht je een WiFi verbinding willen gebruiken. die is aanwezig maar niet bruikbaar. Een satelliet verbinding is maar op enkele plekken bruikbaar.