@Theelfs
September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
2 foto's toegevoegd · 22 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Prima plek voor een overnachting op doorreis. Het is een zandvlakte naast de parkeerplaats van de sauna. Je wel levellers nodig. Sauna lijkt er goed uit te zien, misschien een volgende keer
April 2026
zou een prima plek op doorreis geweest kunnen zijn. Maar vanwege een festiviteit kon er niet geparkeerd worden. doorgereden naar CP 104734 in Macanet de la Selva
ja die stonden dus op Finca KaYu een Nederlands echtpaar die een B&B met een plek voor 10 campers runnen.. een geweldige plek met vriendelijke behulpzame beheerders.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

prima plek met service om te overnachten. het zijn 3 aangegeven plekken. wel erg ruime plekken , als iedereen mee werkt kunnen er 4 staan. op het bord wordt ook een alternatieve plek aan gegeven
zou hier overnachten voor 1 nacht, maar is ons te dicht bij de snelweg. Nog uurtje doorgereden richting Málaga. wat wel een plus is dat er service aanwezig is
Maart 2026
Prima plek om Madrid te bezoek. kost je ca 1 uur naar Centrum (Sol), lopen naar Metro en Metro zelf. Erg vriendelijke en behulpzame beheerder. Enigste minpunt is de te kleine boiler tbv douchen. De omgeving is wel min of meer een vuilnisbelt.
erg goede verblijfplaats met vriendelijke beheerder. onder de stadsmuur van de mooie stad. keurige prijs van 12 euro voor alle voorzieningen incl heerlijke douche. elektra kost 6 euro extra wat wel wat duur is als je het nodig hebt, wij gelukkig niet