@Theo-Taekema
Sitecode: 19337
gesloten 21-2-2026
gesloten 21-2-2026
Sitecode: 12078
we zijn hier al twee keer eerder geweest. Vandaag weer aangekomen maar de hele plaatst is leeg, telefoon wordt niet opgenomen. Gesloten?
nu € 19.- incl toeristen belasting
nieuwe eigenaar is er nu een jaar. heel vriendelijk. heeft brood voor ons gehaald, wilde er geen geld voor. plek is direct aan het mooie zandstrand, alle voorzieningen aanwezig, wel sober maar functioneel.
er staan twee lang parkeerders (Fransen) toiletruimte afgesloten, kranen dicht en afvoer dicht met hangsloten. velen hebben hun toilet in rooster geleegd. Wat een ongelooflijke bende
afgelopen nacht stonden wij er alleen. heerlijk geslapen. water was afgesloten en het vroor. ‘s morgens kwam beheerder en zijn eerste vraag was of wij water moesten hebben. dat was zo,en hij is de hoofdkraan gaan ontsluiten. maar water was bevroren. hij op,weg maar huis om heet water en doeken te halen. na half uurtje had hij de kranen aan het lopen en hielp hij mij met water tanken. geweldig wat een service waar vind je dat nu nog.
eigenaar kan niet tegen kritiek en vindt je meteen een zeikerd die beter weg kan blijven. Dat doen we dan maar!
de coördinaten kloppen niet moet zijn 50.03058 20.089246
25 sept en camping gesloten Is ook verboden voor honden Omschrijving in camper Kontact klopt dus niet Toegangsweg is ook een verschrikking
het was weer als thuiskomen in dit paradijsje. iedere avond werd heerlijk voor ons gekookt. de gast vrijheid stellen we heel erg op prijs
stonden er in februari alleen. voor twee nachten waren de kosten €40 terwijl hij eerst €50 vroeg ( omdat we een grote camper hadden) (7 meter). camping ziet er desolaat uit en alle voorzieningen waren in winterstand (uit) we konden wel bij hem in huis naar wc
Sitecode: 20675
zeer onbeschofte vrouwelijke havenmeester. wij voelden ons beslist niet welkom. weer weggereden en naar ander cp gereden
prachtige cp. gisteren 10 september stond de hele cp al vol en ook het parkeerterrein Een leeg plaatsje werd vrijgehouden door kratje en stroomdraden en briefje. Wij hadden geen zin in gedoe en zijn doorgereden
geen afval en lozing mogelijk. kost in feite €15 omdat je tegoedbon krijgt die in winkel restaurant moet worden verrekend te duur voor wat je krijgt
Prima camping, goed en schoon sanitair. Prima douchen en warm water. Nu in februari toch een paar gasten, gemoedelijke sfeer en lekker restaurant bij haventje
Febr. Alles nog dicht en geen warm water wc en douche heel vies. Camping wordt weer gereed gemaakt voor seizoen mensen in dorpje zijn heel aardig camping ligt aan zee en kiezel strand
Prima overnachtingsplek. Heel aardige en behulpzame eigenaren. Autoweg hoor je maar 's nachts vrij stil
Prima plek, alle voorzieningen. Ook mooi losloop terrein voor hond. Veel Spanjaarden die alleen kwamen lossen en lozen
Camping werd gerenoveerd en de hele dag asfalt wagens voor de camper. Moet soms gebeuren maar weinig rustgevend
Prima plek om de stad te bezien .Was circus maar geen last van
Sitecode: 19894
Prima camping, erg aardig bij de receptie. Goed verwarmd sanitair
Sitecode: 19894
Redelijke plek, goed om de stad te bezoeken en een overnachting. Kraan us voor drinkwater en NIET om toiletje om te spoelen
Prachtige stad, wij stonden op parkeerterrein naast cp omdat het daar horizontaal was
Sitecode: 20776
Goede tussenstop, ook voor reparaties
De CP is tijdelijk 2 maanden gesloten omdat hij gebruikt wordt voor opslag van vuilniscontainers. Mochten wel in het dorp gaan staan.
Uitstekende plek, wel erg druk
Prima overnachtingsplek en met de trein naar Monserat, fijn dat de hond mee mocht in de trein mits aan korte lijn en mondmuiltje om.
Prima plek voor op doorreis
Prima rustige plek om te overnachten. Er stonden wel 13 campers maar plek genoeg. Lekker gegeten in het gasthaus.
Schoon, ruim en fijn fkk termen bad. Schappelijke prijs incl ontbijt en diner
Uitstekende cp. Schone toiletten en documentatie mbt omgeving. Vriendelijk dorp en goede restaurants
Prachtige plek direct aan zee. Geen camper gedrag! Jammer dat twee Nederlandse campers buiten een grote schotelantenne opstelden, zonnepanelen en na de was gedaan te hebben deze zo nodig moesten ophangen. Zo schaam je je voor je eigen land
Sitecode: 19976
Plaats bestaat niet meer. Wij moesten naar de camping verplaatsen
Prima overnachtingsmogelijkheden, vriendelijke medewerker, alle voorzieningen aanwezig. WiFi en elektriciteit gratis.
Prima camping. Rustig en behulpzame beheerder. Alleen honden mogen niet in de bus volgens beheerder.
Prima plek. Vriendelijke ontvangst
Sitecode: 19313
Gewoon een parkeerplaats. Stampend vol. Beheerder lijkt wel een dictatortje die alleen olijfolie en snaps wel verkopen. Voor een nacht te doen
Perfecte plaats, prachtige alt stad en heerlijk gegeten. We komen zeker nog eens terug.
Goede camperplaats, kleine plekjes en weinig sanitair (wel netjes) toen wij er waren (half september) waren er 7 campers en werd er niet gekookt. Zwembadje was ook afgesloten. Lekkere wijnproeverij en aardige beheerders
Alle omschrijvingen kloppen. Prima verblijfplaats,schoon en meer dan vriendelijke eigenaar. Heerlijk ham, kaas en rosé gegeten van eigen huis.
Prima plek. Wij stonden er alleen. Moeilijk te vinden, geen borden. Het is achter het parkeerterrein
Keurige camping, goede voorzieningen en broodjesservice. Wij kwamen na een forse regenperiode aan en daardoor zachte ondergrond en moeite bij het wegrijden. Eigenaar en 2 anderen hebben mee geduwd om weer weg te komen
Een hele mooie plek. Loopt iets scheef. Alles aanwezig. Ticketzuil defect.
Bij restaurant gestaan en daar meer dan heerlijk gegeten(en e.e.a. is goed betaalbaar)