@Theo.versteegen
Prima camperplaats met gemakkelijk toegang via Aan/Uit app.
We hebben 3 nachten op deze prima plaats gestaan waar vanuit je gemakkelijk langs de Maas naar Dinant en Namen kunt fietsen. Sanitair is wat ouder maar wordt uitstekend schoongehouden. Jong echtpaar is dit jaar begonnen en is al uitstekend bezig om hier iets moois van te maken.
Mooie en rustige lokatie op fietsafstand van zowel Leuven als ook Mechelen. Vriendelijke ontvangst. Sanitair moet echter beter schoongemaakt worden en ook de stroom hapert af en toe.
We hebben 3 nachten op deze camping gestaan en van daaruit gemakkelijk naar Rotterdam kunnen fietsen. Sanitair is wat ouder maar wordt prima schoon gemaakt, geluid van de wegen valt best mee. Voor herhaling vatbaar.
We zochten eigenlijk alleen een overnachtingsplek in verband met bezoek Brabantse Dag maar het beviel ons zo goed dat we 4 nachten zijn gebleven. Prima locatie, goede faciliteiten en erg vriendelijke eigenaresse.
Wat een heerlijke plek om volop te kunnen genieten. Prima camperplek waarbij alles in orde is.
We hebben hier 2 dagen gestaan, prachtige ligging en volop ruimte en mooie uitzichten. Sanitair prima, wifi alleen bij receptie. Vlakbij het leuke dorpje Pooley Bridge met gevarieerde horeca.
Afgelopen weekend 3 nachten op deze prachtige camperplaats gestaan. Eigenaren uiterst vriendelijk, faciliteiten dik in orde en de omgeving geweldig om er te fietsen. Theo Versteegen.
2023
We hebben hier 2 dagen gestaan. Wat een prachtige plek met schitterend uitzicht op de Etna. Alles is prima verzorgd, lekker zwembad erbij en zeer vriendelijk management.
Vorige week hebben we hier 4 nachten gestaan ( de vierde vanwege een complete regendag). Wat een prachtige camping, schitterende ligging, perfect sanitair en vriendelijke eigenaresse en haar hulp.