@Theo.versteegen
Prima camperplaats met gemakkelijk toegang via Aan/Uit app.
We hebben 3 nachten op deze prima plaats gestaan waar vanuit je gemakkelijk langs de Maas naar Dinant en Namen kunt fietsen. Sanitair is wat ouder maar wordt uitstekend schoongehouden. Jong echtpaar is dit jaar begonnen en is al uitstekend bezig om hier iets moois van te maken.
Mooie en rustige lokatie op fietsafstand van zowel Leuven als ook Mechelen. Vriendelijke ontvangst. Sanitair moet echter beter schoongemaakt worden en ook de stroom hapert af en toe.
We hebben 3 nachten op deze camping gestaan en van daaruit gemakkelijk naar Rotterdam kunnen fietsen. Sanitair is wat ouder maar wordt prima schoon gemaakt, geluid van de wegen valt best mee. Voor herhaling vatbaar.
We zochten eigenlijk alleen een overnachtingsplek in verband met bezoek Brabantse Dag maar het beviel ons zo goed dat we 4 nachten zijn gebleven. Prima locatie, goede faciliteiten en erg vriendelijke eigenaresse.
Wat een heerlijke plek om volop te kunnen genieten. Prima camperplek waarbij alles in orde is.
We hebben hier 2 dagen gestaan, prachtige ligging en volop ruimte en mooie uitzichten. Sanitair prima, wifi alleen bij receptie. Vlakbij het leuke dorpje Pooley Bridge met gevarieerde horeca.
Afgelopen weekend 3 nachten op deze prachtige camperplaats gestaan. Eigenaren uiterst vriendelijk, faciliteiten dik in orde en de omgeving geweldig om er te fietsen. Theo Versteegen.
We hebben hier 2 dagen gestaan. Wat een prachtige plek met schitterend uitzicht op de Etna. Alles is prima verzorgd, lekker zwembad erbij en zeer vriendelijk management.
Vorige week hebben we hier 4 nachten gestaan ( de vierde vanwege een complete regendag). Wat een prachtige camping, schitterende ligging, perfect sanitair en vriendelijke eigenaresse en haar hulp.
Perfect gelegen locatie, opzet en inrichting camperplaats van uitstekend niveau. We zullen hier vaker terugkomen.
We hebben 4 heerlijke dagen op deze camping gestaan. Heel ruime camperplaats, prima sanitair, goede WiFi en erg behulpzame eigenaars. Verder een prachtige omgeving om te fietsen.
Sitecode: 19602
We zouden er 4 nachten blijven maar het zijn er uiteindelijk 8 geworden. Een record voor ons gedurende al de jaren met de camper. Dat lag aan het mooie weer maar zeker ook aan de relaxte en keurige camping. Sanitair schoon en netjes, prima WiFi, grote plaatsen en erg rustig. En ook de omgeving vonden wij zeker de moeite waard.
De afgelopen 4 dagen hebben we met onze camper op deze prachtig gelegen en prima onderhouden camping gestaan. Het sanitair ziet er zeer verzorgd uit en wordt geregeld schoongemaakt. De omgeving leent zich voor mooie fietstochten waarover de vriendelijke eigenaren veel informatie hebben liggen. Kortom, voor herhaling vatbaar.
Prachtig gelegen camping op fietsafstand van het mooie Leeuwarden met ruime staanplaatsen en prima voorzieningen. Vriendelijke eigenaar die er duidelijk plezier in heeft om het zijn gasten naar de zin te maken.
Prachtig gelegen camping met super voorzieningen op zeer grote plaatsen. Vriendelijke en behulpzame eigenaresse Conny samen met haar dochter. Omgeving leent zich voor mooie en afwisselende fietstochten. We komen zeker hier terug.