@Theo1952
Het terrein van de camping wordt gerenoveerd. Nieuwe eigenaar? De ACSI korting niet meer van toepassing!
Prima ruime plek om te overnachten. Vooral het oude gedeelte van het plaatsje is leuk met oude molen en waterval. Ook artistieke voorwerpen en muurschilderingen. Op 5 km van grot "Is Janas" en bosrijk wandelgebied naar waterval. camperplek € 10 incl. stroom. Bellen naar tel.nr voor entree.
Wat een fijne, rustige plek. Alles klopt. Heel ruime plekken, verzorgd sanitair en bijzonder vriendelijke eigenaren, Esther en Richard. Als je dit alles plaatst in een mooie (fiets)omgeving, dan begrijp je waarom we hier graag terug willen komen. Mary en Theo
Een uitstekende CP in alle opzichten. Rust, ruimte en prachtige sanitaire voorzieningen. En dat voor een alleszins schappelijke prijs. Hier blijven we zeker een paar dagen hangen.
Fraaie CP en hartelijke ontvangst. Prima voorzieningen en dat alles in een fietsvriendelijke omgeving. Een plek om zeker terug te keren!
Wat wil je nog meer? Een prachtige, ruime plek. Water, elektra (10 amp.) en vuilwaterafvoer bij de hand. Prima douches en toiletten aanwezig. Dat alles in een schitterende fietsomgeving. En als bonus de uitermate hartelijke ontvangst door Hans. Kortom, fijn om hier te zijn en zeker om terug te keren. Mary & Theo