@TheoAnita

2020

Een locatie beoordeeld16 dagen geleden

Grote parkeerplaats met 4+2 lange en brede camperplekken. Een grote AH en Lidl zijn vlakbij. Het oude stadscentrum op loopafstand. Prachtige plek voor wie verder geen voorzieningen nodig heeft.

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Sitecode: 19244

Prima rustige plek, zonder voorzieningen. Het is een grote parkeerplaats dichtbij de watervallen met achteraan een gedeelte waar campers kunnen parkeren. Van 9:00-18:00 uur is het betaald parkeren voor 2 EUR/uur. Parkeer je in die tijd langer dan 6 uur, dan is een dagticket van 12,50 EUR goedkoper. Het is niet aangegeven dat een overnachting tussen 18:00 en 9:00 uur is toegestaan of geld kost.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooi camperveld met hartelijke mensen in een schitterende omgeving! Het kleinschalige gezellige restaurant dat erbij hoort is een absolute aanrader. Wij komen hier zeker terug!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Parkeerzuil werkt uitstekend. Parkeren 5 EUR/24 uur, incl. stroom (16 A) 12.5 EUR/24 uur. Rustige uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht vlakbij centrum. Met toilet en douche gelegenheid zou het 5 sterren geworden zijn.

Grasveld bij landhuis waar campers kunnen staan. Zeer goede uitvalsbasis voor wandelingen. Op een gedeelte van het grasveld vaste (huur)tenten. Er zijn 4 toiletten waarvan 2 met douche. Schoonhouden is lastig als het wat drukker is. Eigenaren hebben 4 jonge honden waardoor je op moet letten voor hondendrollen. Verblijf is inclusief matig ontbijt. De prijs, 40 pond/persoon/nacht, is erg hoog voor wat geboden wordt.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Heerlijk kleinschalige camperplaats aan vijver met goede WiFi. Hartelijke ontvangst door vriendelijke eigenaar en dito hond. Lekkere sauna met lekker fris dompelbad. Plek om naar terug te keren!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Fijne camperplek in een prachtige omgeving. Nieuw fris sanitair en goede WiFi. Hartelijke ontvangst. Een plek om te onthouden!