@TheoBus
Juni 2026
prachtige basic camping. met de voeten in het gras en kippen om je heen. campingbeheerder ontzettend aardig en doet alles voor je. we waren er 6 nachten en kregen er 1 cadeau bij vertrek. vlak om de hoek zit een geweldig visrestaurant waar je geholpen wordt door een albanese familie van minstens 4 generaties en ook al zo ontzettend aardig!
uniek plekje voor camperaars. Hartelijke ontvangst door een francaise die met een kroaat gehuwd is. wifi, warme douche en electriciteit voor € 16. Op 25 mtr aan de andere kant van de weg zit een winkeltje waar je s’morgens brood kunt halen. prachtig kroatisch platteland
mooie camping maar onzettend duur buiten het seizoen. €38 camper met 2 personen voor 1 nacht. Hierin zit €5 electriciteit, belachelijk . Voorts werd €2,50 gevraagd wanneer we met bankpas betaald werd. Ongelooflijk. Waarom hadden we ook al weer de euro? Stelletje oplichters zijn het🤮
Mooie omgeving voor fietstochtjes. Kleine camperplaatsen. Douche/toilet heel gedateerd en vies. €28 per dag is veel te veel zeker omdat er ook nog eens €3,30 electriciteit per dag in rekening gebracht wordt. Ons zien ze hier nooit meer.
Geweldige camperplaats. Prima ontvangst door eigenaar die zelf camperaar is en weet wat je zoekt. omgeving prachtig en geweldig uitzicht vanaf de lokatie. zwaluwzwermen met rustplek op naastliggende schuur. waar vind je zoiets?
2023
ontzettend vervelend behandeld door een oude meneer die boos werd dat we maar 1 nacht bleven en niet cash wilden betalen. verder sta je boven op elkaar, heb je geen enkele privacy en wordt alleen Italiaans gesproken.
2022
prachtige lokatie met mooie ruime plekken en s ‘avonds van 18.00 tot 24.00 een fantastische plek om te zijn als je van meezingers van meer 100 decibel houdt en verder kom je als camperaar helemaal tot zijn recht omdat je gewoon alleszelf bij je hebt en dus geen last van een niet geopende campingwinkel
2020
Prachtige rustige camping met overwegend belgische en franse bezoekers. Frans, Nederlands en Engels. Prachtig zwembad en ligweide. Ruime, schaduwrijke en afgescheiden plaatsen op hogere en lagere plekken. Brood, winkeltje en bar. Zeer vriendelijke en hulpzame medewerkers.
6 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden