@TheoDegenhart
- Hobby
- 2007
- Ford
Sitecode: 196344
camping dicht bij oostzee strand. Camper plaatsen achter vaste jaar plaats camping. afgebakende plaatsen. Stroom met automaat. Sanitair prima. Aardige mensen bij receptie.
Prima camping vriendelijk en ze vonden altijd plek. Netjes. Doortrek camping. 11 uur bijna leeg. 19 uur overvol. Je staat rond een paarden Manege
Hoogseizoen. Plekken klein (camper plus halve luifel) te weinig toiletten en douches. Geen schaduw van bomen. 300 mtr van oostzee.
Camping plaats aan haven. Alles aanwezig. Als het restaurant niet open is kun je bij de vis met een broodje of aardappelen bestellen. Vriendelijk ontvangst. Reserveren niet mogelijk
Mooie plek uitdagende laatste km. Sluiting is per 13 okt 2024. Vriendelijk mensen!
Mooi cp. Kosten 0,42 € per uur. Vanuit hoofdstraat staat een camperverzorging aangegeven. Schitterend uitzicht!
Mooie camping vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen met eigen water punt. Mooie fiets omgeving!
Vriendelijke ontvangst. Grote camping vrije keuze voor camper plaats. 300 nok 40 nok voor stroom. Douches met muntjes.

Vriendelijk ontvangst mooie plekken. €27,50 camper 2 personen incl stroom. Steil stukje (10 mtr) op het eind

We waren hier 01 juni 2024. Er was geen plaats. Kan gebeuren. Maar wandeling over camping. Alle plaatsen waren bezet door jaarplaatsen. Wat deze camping nog bij cc moet weet ik niet.
Aanrij route is laatste stuk zandweg. Vriendelijke dame. Prijs weten we nog niet stroom gaat op verbruik. Smalle plekken. Maar uitzicht vergoed veel. Bistro en campwinkel aanwezig.
Mooie camping trekkers cq camperplaatsen op apart veld gescheiden van de overige plaatsen. Goede fiets en wandel mogelijkheid. Alleen contact geld geaccepteerd 😔
Mooie camping ruime plaatsen. Sanitair prima. Dorpje op wandel/fiets afstand 1,5 km. Vriendelijke ontvangst. En als er plek is kun je aan de rivier staan
Mooie camping ideaal om te fietsen rond weerribben. Vriendelijk ontvangst en de plaats weids uitzicht heeft dit ook.
camperplaats veel plaatsen. toegang via kaartsysteem aan poort. route camping municipale volgen en dan stukje rijden netjes. helaas geen toegang tot de rivier ardeches dorp 300 mtr