@TheoDerikx
- Dethleffs RT 6844
- 2008
- Renault
Sitecode: 12047
Camperplaats ligt op een gunstige plaats, voor binnenstad te bezoeken en het strand, dit is bijna een half uur lopen. camper faciliteiten zijn er, maar hebben een opfrisser nodig. De plaatsen zijn redelijk.
Zeer ruime parkeerplaats met alle voorzieningen, geen schaduw, maar alles vlak, dicht bij een inkoopcentrum en centrum van de stad.
kwam om 14.00 h aan maar kon er niet meer op, mijn camper is 7.00 mtr lang en ze hebben maar 2 plaatsen voor die lengte. De Nederlandse receptionist stond me netjes te woord en stuurde mij door naar een hele grote parkeerplaats onder bomen en daar kon je staan een klein rondje rijeden 5 min.
Sitecode: 20924
kwam om 14.00h aan maar Camping was vol, nette bediening op receptie en verwezen me naar de grote camperplaats bij het stadion.
Prachtige parkeerplaats voor campers , met voor campers alle voorzieningen, ruime plaatsen. Tram aan overkant en voor €1,70 ben je binnen 20 min. in het centrum , geen schaduw. wel een voetbalstadion en als er gespeeld wordt dan is het voor campers verboden dus even informeren.
Heb drie nachten op de camping gestaan I. v. m. het bezoeken van Lourdes voor € 44,58. er zijn alle voorzieningen en ruime plaatsen met of zonder schaduw. Het ongeveer 10 min. fietsen naar “Grot”. de stad is behoorlijk toeristisch. Op de receptie zijn vriendelijke dames. Bij de eerste keer afrekenen is per ongeluk tweemaal het bedrag afgeschreven op mijn rekening, dat zag ik pas de dag later, op de receptie verontschuldigde , kreeg bedr. terug.
Sitecode: 21938
Rustige plek voor een overnachting, in de buurt grote supermarkt , stadje is niet al te groot maar een wandeling waart. jammer geen toilet.
Afgelopen nacht gestaan stonden met twee campers op een verharde parkeerplaats met stroom en water voorziening, de cassette en het grijs water kun je ook ledigen maar dan moet je even naar boven rijden, alles perfect in orde. In het restaurant melden en daar is vriendelijk personeel en je kunt er eten, lekker geen hoogstandjes maar een “gute burgerliche kuchen”
Sitecode: 161948
Een nacht gestaan op doorreis, fijne grote plaats en als de betaalautomaat het doet krijtje ook de code om gebruik te maken van het toilet en om de cassette te ledigen, maar bij mij pakte hij de betaalpas niet ook de telefoon niet, dan maar betalen € 8.00 en dan krijg je ook geen kaartje. Bij een eventueel telf. no. zoeken op de automaat kwam ik de tekst tegen, indien de automaat niet werkt (storing) dan s.v.p. een parkeerschijf gebruiken.

Heb hier 2 nachten gestaan, bij aankomst gebruik gemaakt van het termaalbad, tweede dag ging niet meer het bad was leeg voor reiniging, receptioniste is vriendelijk. de toiletten zijn schoon, maar twee sterren is meer als voldoende , het is allemaal heel erg oud.

Heb hier drie dagen gestaan, de camping is erg gedateerd, de receptie is vriendelijk , de toiletten en douches zijn netjes schoon en word dagelijks bijgehouden. Het thermaalbad is vrij toegankelijk, en hete grote zwembad ook. Er is op kleine schaal ook iets mogelijk om te eten, maar kijk naar de openingstijd openingstijden.

ik sta hier helemaal alleen, op een grasveld dat gedeeltelijk is gemaaid, bij een gesloten Maria kapel. geen voorzieningen, maar heel rustig. Als je aankomt rijden is het weggetje smal, naar rij maar door er is plaats genoeg om te draaien. In het dorpje zijn leuke restaurantjes die je te voet kunt bereiken.
Camperplaats goed voor Ieper te bezoeken, 8 min. fietsen de voorzieningen zijn somber, water en afvoer zijn niet optimaal.Je kunt je ook aan aanmelden via de Camperplaats in Ieper.
Heb er gestaan van 29 en 30 april, ik had voor 3 dagen geboekt maar moest door omstandigheden een dag eerder terug. Nadat ik uitgecheckt was werd mijn tegoed terug gestort op de rek. Overigens een perfecte camperplaats alles is keurig geregeld je kunt betalen met het kaartje wat je opgewaardeerd hebt. Toen ik thuis kwam zag ik dat het te weinig was, na 2 dagen was het verschil teruggestort, zonder te bellen, heerlijk dat zoiets gebeurd. 👍👍
Ben hier vaker geweest, was een uitstekende CP. alles klopte. maar wat ik nu tegen kwam schrok ik van , de toegangsweg bijna onbegaanbaar, het gras veelste hoog en zompig. de betaal zuil die het niet doet, De douche’s en toiletten zijn prima onderhouden, hopelijk doen ze het met de rest ook, werk aan de winkel.
Fijne lokatie voor een bezoek te brengen aan het centrum 15 min. lopen. voorzieningen zijn niet optimaal. via een zuil. wel rustig.
Een fijne CP langs de Mozel, jammer dat het de laatste dagen veel geregend heeft, de helft is afgesloten i. v. m. hoog water maar de plaatsen zijn redelijk op te rijden. De ingang is geheel autom. werkt goed, toiletten en douches zijn wel aan een opknapbeurt toe, maar werken goed.
Een fijne CP. als de richtlijnen worden opgevolgd, controle minimaal, als er wat gebeurd 😥. verder een restaurant en bakker op loopafstand en met de bus naar Cochem gaat prima.
een fijne CP net buiten het stadje, maar is goed te lopen, alle voor ons nodige voorzieningen en hier ontspringt de Ahr.
Twee nachten gestaan een CP die perfect is, alles voor handen en perfect georganiseerd, geweldige toiletten en douches. Je moet wel een beetje “digitaal “ zijn, maar je kunt de Nederlandse taal kiezen en dan wijst zich alles vanzelf. Loop-afstand van centrum wel een beetje klimmen en dalen.
Een fijne CP. met alle voorzieningen die we nodig hebben en dat na de laatste ontwikkelingen, alles duidelijk omschreven. Een groot minpunt ik sta hier al drie dagen en het stort punt voor het chemisch toilet is al die tijd verstopt, wat een troep, jammer.
we hebben er met 2 campers gestaan om de Elfstedentocht voor campers te doen, we zijn er gestart en geëindigd. perfecte plaats om dit te doen, fijn verzorgd en vooral de informatie die in een mooi afgedekte bak ligt. Kennis gemaakt met de eigenaren en hun kinderen die rond kwamen om ijsjes te verkopen, geweldig. Al met al een aanrader. 👍
Een fijne verzorgde Camperplaats , met alle noodzakelijke voorzieningen. De mogelijkheid om als het regent event naar een overdekte ruimte te gaan. Hebben dit weekend met onze camper groep gestaan en iedereen was enthousiast.
op 3 juli om 16.07 bij de betalings automaat ingecheckt, betaalpasje geactiveerd. Ben gaan winkelen en Anderson huis gaan bezoeken en wat eten. 0m 20.30 terug. Die avond is er tweemaal een controleur komen checken bij al de auto’s, mij camper is 7,5 mtr. en dus over de lijnen, maar er werd nie op gereageerd hij knikte allen maar. s’Morgens om 7.30h weer de controleur, geen opmerking. Bij betalen moest ik 170,00 DK. betalen voor 17.uur
Het is niet de fijnste CP. maar wat wil je , als camperaar heb je toch alles bij je, het is een goede plaats om Husum te bezoeken en lekker te stenen anders moet je maar naar een camping gaan 👍
geweldig museum onder de grond, je kunt twee dagen rondlopen zo groot. camping is redelijk, toiletten matig, maar je hebt alles wat nodig is
Aan twee kanten van de weg een mogelijkheid eentje voor betalen en een gratis. De gratis op de straat geen voorzieningen, de andere wel. grote supermarkt in de buurt, prima voor een nacht.
redelijke Camperplaats, alle voorzieningen, is bij een kürort, grote supermarkt naast CP. en een fijn restaurant op 3 min lopen.
Bos camping een beetje gedateerd, vriendelijke mensen en toilets zijn Schoonen Restaurand redelijk.
Fijne rustige CP. net buiten dorp. In dorp is geen vertier, maar fijn fietsen langs de Vecht 👍
zeer rustige Camperplaats, fietsafstand van Ommen, fijn plaatsje en vriendelijke mevrouw die ons begroete. 👍
23-24 aug gestaan..vriendelijke havenmeester. Alle plaatsen bezet/ gereserveerd , toch nog 3 plekjes achter het kantoortje op grasveldje, top. Veel gefietst en Hasselt is een fijn plaatsje 👍
Ben hier voor en nacht, op doorreis,maar wilde heel graag de scheve toren zien. Het is 15 min. lopen naar het centrum en de moeite waard. De ontvangst bij de receptie is vriendelijk, de plaatsen hebben bijna allemaal schaduw en zijn redelijk ruim. douches toiletten zijn in orde en schoon , een fijn zwembad maar geen gebruik van gemaakt., dus O K.
wel een vriendelijke ontvangst op de receptie, douches en toiletten zijn schoon, maar alles gedateerd. Camperplaatsen zijn rommelig en ook de huisjes maken niet zo’n goede indruk ,wel overal stroom, ben hier maar voor een nacht, ben op doorreis.
Rustige CP, een beetje prijzig betaalde voor een nacht inclusief stroom € 27,50. kleine douches maar allemaal netjes, vriendelijke ontvangst, maar hou er rekening mee van 12.30 h - 15.30h gesloten. Redelijk veel schaduw plekken en een groot sani station voor de camper

De ontvangst op de receptie was vriendelijk twee nette jonge dames, zeer behulpzaam, maar een administratieve verwerking verschrikkelijk , hebben er een kwartier voor nodig, dan mag je een plaats uitzoeken en dan weer terug voor de bevestiging. Plaatsen zijn O K ze delen je in ivm lengte, veel schaduw plekken, douche en toiletten zijn netjes. Strand 5 min lopen over een fijn aangelegd pad. Restaurant heb ik geen fijne ervaring. zeer stug, pizza😥
Heb hier drie nachten gestaan, alle plaatsen zijn wat rommelig maar wel met schaduw, je moet zelf een plaats uitzoeken. douches en toiletten zijn schoon maar behoorlijk gedateerd. Er is een mooi zwembad bij en restaurant is ook goed. De zee met mooi strand 5 min. lopen.

Hele fijne vriendelijke ontvangst aan de receptie, ben eerst met een electro car rond gereden voor een plaats uit te zoeken , heb er twee nachten gestaan. douches en toiletten zijn behoorlijk gedateerd maar wel schoon. Het restaurant is met de bediening redelijk. Het strand is buiten de poort 5 min. . fietsen. Naar het plaatsje 10 min. fietsen is een Spar div restaurantjes met ijssalon.
fijne mensen aan de receptie, zelf een plaats uitzoeken , veel ruimte onder bomen. Toiletten en douches zijn schoon en netjes. Naar het stadje fietsen gaat goed. bergaf 3 km. fijn stadje om te bezoeken, mooie winkeltjes en restaurantjes.

Nette ontvangst, overduidelijke uitleg over alles, terrassen camping met fijne plaatsen. toiletten en douches zijn perfect, alles ziet er fijn uit. De stad bezoeken met de fiets is goed te doen. De weg naar boven, naar de camping is wat smal , gewoon een aanrader👍
vriendelijke ontvangst, wel Digital maar event. met hulp. groot park met redelijk veel schaduw, toiletten en douches zijn schoon, ligt aan het strand en een grote supermarkt, al met al netjes.

De camping is correct, stel je er niet teveel van voor, de gebouwen zijn ze aan het restaureren of het ooit klaar komt? vriendelijke ontvangst en de toiletten en douches zijn goed, het dorp 4 km. geen chemisch toilet ledigen. volop schaduw plekken en een kleine lagune op 300 mtr. de moeite waard om te zwemmen.

een camping park met veel schaduw, campers staan op een app plek, niet volgens rechte lijnen, maar aangepast aan de bomen. Fijne ontvangst bij de receptie sanitair is perfect, camper loos plek buiten de poort. klein zwembad met whirlpool en restaurant. Met de fiets naar Calvi goed te doen. het strand 5 min. lopen en je kunt met de trein naar L-IIe-Rousse info. bij recept. Ik heb er 4 nachten gestaan met ACSI en afgerekend volgens ACSI prijs.

Vriendelijke ontvangst, goede tekst en uitleg gegeven, alle voorzieningen een beetje gedateerd, maar schoon, weinig schaduw plekken. Mooie fietspad naar de haven maar als je naar het Citadel wil zul je soms even moeten lopen maar de stad is de moeite waard.

vriendelijke ontvangst, 2 nachten gestaan, alle voorzieningen een beetje gedateerd, plaatsen van camper heeft een beetje stuurmanskunst nodig, fijn zwembad en een fijn restaurant aanrader een pizza. Afrekenen voor 2 nachten €24,00 met ACI kaart, 1 pers. 26 -27 mei.
een nacht gestaan , maar het tarief gaat voor 24h. is een bewaakte CP 24h. Het is een grote plaats waar veel campers gestald staan en er is nog voldoende over voor de Campervriend. Alle voorzieningen zijn er , hoewel een beetje summier , maar vriendelijke mensen aan receptie. mooie plek om de stad te bezoeken met de fiets 45 min. maar bereid je voor in zo’n stad, ik heb het gehaald 🤒👍
Voor een overnachting goed, langs de weg en een riviertje, niet helemaal geluidloos. Gezellig restaurant en bediening, de prijzen moet ik even aan wennen, maar ieder land zijn gebruiken. voorzieningen als eerder beschreven. ik heb de hele dag alleen maar stortregen gehad. Welkom in Zwitserland 👍
Fijne locatie, veel fiets mogelijkheden, perfecte toilet ruimtes met douche en een vriendelijke beheerder👍

Mooie C P. onderaan de fijne historische stad. 5 min. lopen, een aanrader. C P zonder voorzieningen wel stroom en zeer rustig. Op doorreis de moeite waard

Rustige plek bij Speedway stadion,geen voorzieningen, wel veel wandelen of fietsen. voor een overnachting prima. Let op dat de navigatie je niet in het dorp laat gaan je komt een viaduct tegen van 2.45 mtr voor het dorp vanaf de autobasn al links afslaan over het riviertje.
Hartelijke ontvangst, zeer gasvrij, duidelijke uitleg over alles. Fijn sanitair met een extra wc voor invaliden geweldig. Fijne ruime plekken en een perfect werkende WiFi wat wil je nog meer.

stugge havenmeester, moest alles zelf ontdekken, plek aan kanaal is mooi maar omgeving en ondergrond slordig. fijne kleine kern.
Een vriendelijk ontvangst, camper plekken buiten het hek, wel alle voorzieningen. veel fiets mogelijkheden ook “door de bomen” park is een beetje gedateerd.
Sobere C P. sanie niet verzorgt, maar voor een dagje Hasselt te bezoeken of fietsen door het water in Bokrijk prima centrum 10 min. fietsen. plaats genoeg.
Erg vriendelijke ontvangst, met tekst en uitleg voor de voorzienigheden. ziet er allemaal professioneel uit. vlak bij centrum. Ik was alleen en hoefde maar €11,50 te betalen, heb ik nog nooit meegemaakt. altijd volle poele. 👍
top locatie alle voorzieningen, erg rustig, fiets mogelijkheden. ik heb er 6 dagen gestaan maar geen beheerder c. q. eigenaar gezien, jammer.
Zeer vriendelijke ontvangst , camping was vol ondanks dat we gereserveerd hadden, reden een aantal “gasten” weigerde om te vertrekken en bleven nog een dag extra staan. Bert en zijn personeel hebben alles gedaan om dit op te lossen en dat lukte op een fijne manier, als extra kregen we een bakje bio eieren voor het ongemak, Dus een aanrader.

Ondanks dat de camping vol was toch nog een plekje voor mij , heel vriendelijk. Fijn sanitair op de camping weeïg ruime plaatsen en onderkomen bij event. slecht weer.

Fijne voorzieningen, ruime plaatsen, toegang via beeldscherm en herkenning op kenteken, werkt prima. min puntje het geluid van de weg s‘nachts.
fijne locatie, vriendelijke eigenaar, nu in deze tijd zelf een portie peren plukken, alles keurig netjes onderhouden.Twee nachtjes gestaan.

Rustige CP. fijne fiets omgeving en gezellig restaurant.
Rustige C P. fijn verzorgde sanitair en event overdekte zithoekjes
Fijne ruime C P alles aanwezig fijn schoon sanitair en fijne fiets omgeving.
Alles beperkt aanwezig, mooi schoon sanitair, vriendelijke havenmeester en vrij rustig, fijne fiets omgeving.

Fijne CP plaats, fijne voorzieningen , fiets mogelijkheden. Centrum 1200 mtr. Erg rustig, een aanrader, alles klopt.

Kleine nette CP. alle voorzienige ,eigen groente en fruit te koop en een fiets tochtje naar de mooie kerk.
Fijne CP plaats alle voorzieningen, klein net restaurant en fijne bediening,tevens haven kantoortje
Rustige C P nette douches, vriendelijke mensen fijn restaurant. Mooie fietspaden naar Breda via route knooppunten 10 km. De prijs is all in.
Fijne rustige CP alle voorzieningen, ongeveer 2,5 km van centrum, goed te lopen en fietsen een rechte weg tot centrum. Alles netjes in orde.

Summiere C. P. wel grote plaatsen, stroom aansluitingen ook summier, er zijn meer stroompalen die het al jaren niet meer doen. Een slecht onderhouden plaats. Je bent wel redelijk snel in het centrum met de tram lijn 2 voor € 3,00. 10 min. lopen vanaf de C. P. ( Expo ).
C. P. is 25 min. lopen naar centrum. Het is een mooie stad met heel veel winkels, mooie kathedraal en een hele moderne kerk ter intentie van “Jeanne D ‘Ark “best de moeite waard om te bezichtigen. De C. P. is nou niet om over naar huis te schrijven, beetje rommelig. We staan nu met 8 campers. Er is een groot sportcomplex bij, met een zwembad en ijsbaan. Een trein hoor je af en toe over brug rijden
Nu 9-10-‘19 vrij rustig op CP, veel regen gehad de plaats: was nogal modderig. Mooi stadje om te bezoeken, is met mooi weer zeker gezellig. Een nacht gestaan, je moet voor 24h een kaartje kopen, aan automaat.
Gewone parkeerplaats naast museum, wat de moeite waard is. Korte wandeling naar centrum ook dit is aan te raden. Ik heb er niet overnacht. Alleen vuil container.
Mooie rustige CP, overdag rumoerige weg, 's nachts rustig. Je moet het Museum bezoeken de moeite waard € 17,50 maar is 24.h geldig.
Nu 5 okt. Vrij rustig op camping, restaurant gesloten en winkeltje alleen 's morgens open. Vriendelijke receptie. Boven zijn de plaatsen redelijk ruim en vlak, als je naar de terrassen plaatsen moet, wordt dat minder zeker voor een lange camper. Als je naar beneden loopt, kom je bijna aan het strand, maar je zit aan het begin van de Dune du Pilat, wat je zeker moet zien. Toiletten zien er netjes uit
Is een mix parking midden in de de stad bij een grote supermarkt, veel geluid, als je wat later bent is hij O K.
Een fijne camping, sanitair perfect. Vrij ruimen plaatsen, met restaurant maar gaat pas om 21.00 open. Receptie ontvangst eerst behoorlijk stug, door een dame, werd overgenomen door een heer en dat was vriendelijk. De stad kun je bezoeken maar met fiets, 7 km.maar de moeite waard. Een boulevard van 4 km. Voor fietsers en voetgangers en een gezellige “ aldstad “
Rustige CP vlak aan zee groot geel strand, alle voorzieningen, het is minimaal maar het is er. Een vriendelijk ontvangst met tekst en uitleg wel in het Spaans. Vanaf de grote weg goed bereikbaar,blijf links aanhouden en dan naar beneden rijden.
Fijne CP alles voorhanden en schoon en opgeruimd. Er tellen wel een aantal regels, maar ja gratis!!!!Fijne plek om de stad te bezoeken,loopafstand, 20 min.
Zag er redelijk goed uit. Vandaag 24-09-19 om 13.30h aangekomen schets mijn verbazing, gesloten helemaal leeg,niemand aanwezig. En op de site staat vandaag geopend.????(communicatie )
Camping met alle voorzieningen , beetje gedateerd maar schoon en netjes. De plekken zijn ruim en veel bomen voor de schaduw Er loopt een mooie wandel weg naar de boulevard, als je de grote weg oversteekt, rechtdoor loopt en na de overweg direct rechts ga, de moeite waard.
Grote CP op een evenementen terrein, geen voorzieningen, wel mooie lokatie. Met de fiets naar het centrum, er was gisteren markt , een hele grote. Er is een heel groot aquaduct van rond 1600 de moeite waard om dat op te zoeken. In centrum allemaal kinderkopjes je wordt op fiets getrild, maar even er buiten weer alles redelijk. Maak een grote boog naar het strand en er is een boulevard
Een mix parkeerplaats met de voorzieningen voor de camper. Langer als 7.00 mtr. hebben het moeilijk, idiaal om Porto te bezoeken, metro aan de overkant, geweldig.
Vriendelijk ontvang, met een setje van de omgeving. Fijn te doen om met de trein naar Lissabon te gaan.Een half uur en je bent er,en 65+ 4,50 retour, moeten we doorgeven aan de NS. Camping is wat gedateerd maar alles schoon en voorzieningen.
8 camper plekken duidelijk aangegeven,geen voorzieningen,maar wat schets mijn verbazing 2 borden met Welkom Campers en dan een klein noorde verboden s’nachts te staan. Kan ik niet rijmen, maar heb toch boodschappen gehaald. 😢
Bijna in het centrum, grote parkeerplaats,stoffig,geen voorzieningen, vrije plaatsen en niet ver van strand.
Drie nachten gestaan een persoon, alles wat je als camperaar nodig heb is er, alles schoon en netjes onderhouden, vriendelijke mensen. Met de bus naar Albufeira is goed te doen maar laat het je even uitleggen en met terugkomst let op dat je de zelfde bus neem want er rijd er ook een die alleen de grote weg neemt. Ik had een kleine pech dat mijn. Verlengsnoer adapter werdt gestolen, goed opgelost
Fijne plek zeer ruim en vlak, alles wat je nodig heb als camperaar is aanwezig. Het centrum kwartierde lopen, trek er een dag vooruit de moeite waard gezellige restaurants maar voor ons wederom wennen, pas na 19.00j.
Plezierige ontvangst receptie, alle voorzieningen, netjes en schoon. De plaats op zich een beetje rommelig gister 5-6-19 een nacht gestaan een persoon en betaalde € 5,90 dat is nog eens een meevaller.
Nu staan we hier met twee campers, een lange laan naar het water met weerszijden bomen, alleen dwars parkeren voor lange campers wat moeilijker, alle voorzieningen en heel rustig nu.
S’nachts vrij rustig, overdag een drukke grote parkeer plaats,redelijk ruime plekken,alle voorzieningen. Naar het centrum lopen 20 min.goed te doen.
Fijne vriendelijke receptie, ruime en schone toiletruimtes, groot zwembad, ruime plaatsen, geen wilde honden gezien, stond hier twee dagen. Naar het stadje lopen 20 min. Wel behoorlijk berg op, is niet denderend maar een kopje koffie op het pleintje is gezellig.
Zeer vriendelijke ontvangst door receptioniste,kreeg tekst en uitleg over de camping deze is afgesloten door sluitbomen je krijgt een code. De toiletten en douche’s zijn echt schoon en ruim. Er is een heerlijk zwembad bij, het restaurant is aan te bevelen, dee plaatsen zijn soms een beetje krap maar je staat vaak een of twee nachten, naar het stadje lopen gaat prima 15 min. is de moeite waard.
Vriendelijke man bij ontvangst, liep met mij de camping rond om alles te wijzen, vrij ruimen plaatsen, toiletten en douche summier maar schoon, klein zwembadje maar helder water, goed opletten naar beweizering
Erg rustige camping, vriendelijke ontvangst, toiletten en douche’s summier maar schoon, mooie omgeving, vanaf grote weg naar camping nogal smalle straatjes maar met mijn camper 7.00 mtr. Lang ging het nog redelijk.
Rustige plek, goed voor centrum te bezoeken, alleen schoon sanitair,verder niets , loopt iets schuin
Goede C P. Alle voorzieningen en controle is er ook bij mij een keer s’avonds en ‘s morgens. Drukke weg maar valt nachts mee. Vrij ruime plaatsen.
Fijne ruime C P een klein stukje van de hoofdweg,er is stroom, dit zijn ze aan het uitbreiden. Erg rustig, aardige eigenaar ,waren jammer nu een week dicht maar verwees me naar de plaatselijke eetgelegenheden.(in de pizzeria wat onvriendelijk)ben ergens anders heen gegaan.
Voor een bezoek aan het Donier museum als er meerdere campers staan, dan voor die tijd. Overnachten zeer matig onder een viaduct. Museum een aanrader.Ik ben zelf op de personen parkeerplaats gaan staan( het was niet druk)
Vorig jaar ook hier geweest, toen en nu ook weer de camperplaats vol, geen plaats. We werden op een nogal starre manier erop gewezen dat de plaats vol was, jammer. Dus eerst bellen voordat je er na toe gaat.
Fijne grote Camperplek, langs het riviertje. Het mooie stadscentrum licht op loop afstand van de C P. Alle voorzieningen. Een fijne wandel promenade langs het reviertje.
Grote mix parkeerplaats, geen voorzieningen maar om een nacht te staan en stadje bezoeken en eventueel de Meyer werf, is het de moeite waard.
Normale camperplaats. Buiten camping sta je wat scheef naar voren. Er zijn ook plaatsen op gras, maar als het geregend heeft nogal modderig. Toiletten zijn perfect, ook de douche. Ontvangst bij de receptie kon wel wat vriendelijker. Voor een "Knaus" Camperplek nogal wat slordig.
Ben het met vorige bezoekers eens, alles perfect geregeld tegen een redelijke prijs, bezoek aan de altstadt de moeite waard, 15 minuten lopen. Klein minpuntje geluid langslopende weg.
Vrij rustig camperplaats direct aan water, verderop nog een camperplaats plek maar niet zo gezellig behoort ook bij de haven. Behulpzame havenmeester, geen WiFi en geen chemisch toilet verwerker. Mooie omgeving.
Fijne cp met alle voorzieningen, mooi stadje de moeite waard om te bezoeken. Wat verkeershinder van de straat.
Sitecode: 11954
Vriendelijke ontvangst, fijn restaurantje met een behoorlijke kaart.
Een perfecte C P alle voorzieningen, rustgevend, mooie fiets routes in de omgevin, Aalte, Dinxperlo,Bochhold.
Perfecte CP. Alles aanwezig, rustig en op loopafstand van centrum.
Niet de fijnste omgeving,rommelig,tussen de boten staan op onverharde ondergrond. Geen fijn gevoel. Havenmeester was vriendelijk.
Perfecte C P , alles aanwezig, ruime plekken en lekker rustig aan haventje. Wel met toegang pasje maar even goed lezen dan is het eenvoudig te doen. Restaurant in de buurt. Douche cabines en toilet zagen er perfect uit.
Fijne plek met alle voorzieningen , op zon.en feestdagen gratis, anders €8 per 24 h. Op loopafstand van het fijne centrum. Ruime plekken.
Sitecode: 20778
Vrij rustige C P. Buiten camping, met alle voorzieningen,div manieren om naar centrum te gaan, O.a lopen 25 min. Op camping douchen. Min puntje maar 2 douches voor dames of 2 voor heren voor hele camping.
Vrij rustige plek, wel omgevings geluiden maar dat hoort bij een haven en sluis, je krijgt een code voor gebruik toilet,douche. Havenmeester komt in de avond afrekenen, prima plek voor een overnachting.
Fijne rustige CP met alle voorzieningen, centrum 25min. lopen, mooie altstad, de moeite waard om te bezoeken.
1 oktober 2016, hier geweest. Fijne rustige plek, met diverse restaurants op loopafstand, grote jachthaven, alles fijn verzorgd. Een aanrader.
Voor een nacht gestaan, vrij rustig, korte afstand van een leuk centrum. Alle voorzieningen. Een groot nadeel als de CP vol is, dan sta je erg krap, kreeg het benauwd. Als er wat gebeurd staan ze ingesloten. Als er links en rechtst een plaats weggehaald wordt is dit een prachtige CP.
Fijne verzorgde camperplaats, mooi uitzicht op de Main en de stad Wertheim. Deze is op loopafstand goed te bezoeken en heeft een oude kern. Fijne sanitaire zuil, pas nieuw. Een aanrader.
Op 16-08-2016 hier gestaan. Rustige CP voldoende plaatsen, 20 min. lopen van centrum, altstad. Gezellige binnenstad, veel aanbod van restaurantjes. Als je van de hoofdweg de Johannisstasse inslaat dan nog ongeveer 1,5 km rijden dan is de CP aan de rechter kant.
Er is niets teveel geschreven over deze CP,alles klopt,perfecte plaats en gastheer.
twee nachten gestaan, overvol, verwonderde ons dat het toch nog vrij rustig was, sanitair redelijk werd wel door de dag gereinigd. Mooie omgeving met de fiets via linker oever naar Bled, stadje stelt niet veel voor.
In januari en maart 2016 er steeds een nacht gestaan. Perfecte plaats voor korte overnachtingen, rondom hekwerk, betaalautomaat, voorzieningen bij restaurant. Fijn restaurant en Italiaans restaurant in de buurt, mooie boulevard en om de mooie stad te bezoeken een wandeling van 14 min. Politie controleert ook regelmatig. Wij komen er al jaren.
Mooie CP met voorzieningen. 20 min. lopen door park en langs oude stadsmuur voor binnenstad. Wel behoorlijk verkeerslawaai.
Goede Cp voor op doorreis en bezichtigen van de mooie stad. Met de tram lijn 1 en bij Hauptbahnhof uitstappen voor de binnenstad. Tramhalte 2 min. lopen.
Fijne plaats met alle voorzieningen, nu wat rumoerig door werkzaamheden aan de weg. Outlet centrum loopafstand.
Fijne rustige camper plek, met voorzieningen. Oude gezellige stadskern, met terrasjes.
Fijne camperplaats, dicht bij centrum en supermarkt. Redelijk wat verkeer langs de standplaats. Vriendelijke havenmeester. Gestaan 2 nachten 11-22 mei 2015.
Fijne verharde plaatsen. Vriendelijke ontvangst, schoon sanitair. Bij Duitse feestdagen even bellen. Vlak aan zee, achter dijk. 12-13-mei 2015. Goed voor fietsen.
Ruime camperplaatsen, goede stroomvoorziening, centrum op loopafstand. Vrij rustig
Perfecte lokatie voor een nacht, leuk plaatsje fijne boulevard ,sani station. Redelijk rustig
Grote Camperplek een aantal verharde ondergrond , rest op verharde grind. Sanistation,mooie grote nautic winkel bij de ingang, toerist info aan andere kant van de weg. Stadje matig, over de brug links naar grote kerk is het centrum,boulevaard slecht geen fatsoenlijk restaurantje. Goed voor een overnachting.
Vrij rustige plek, goed voor een nacht, een prachtige boulevard van wel zeker 2 km. Op nog geen 400 mrt. Met een mooi geelzand strand.nu 23-09-2014 weinig campers. Kan me voorstellen dat het zomers anders is.
Februariu 2012, prima plaats voor overnachting op doorreis en om een bezoek te brengen aan het centrum van Worms, mooie stad. Restaurant 5 min. lopen aan de Rijn. Tankstation in de buurt. Via een automaat betalen, komt soms controle en politie komt regelmatig voorbij.
Goed te bereiken vanaf de autobaan, met voorzieningen, ruime plaatsen, is een restaurant bij maar niet altijd open, rustige omgeving, tankstation in de buurt.