@TheoFransen
- 2017
Mooie locatie naast de camping zit een heel goed restaurant. Voldoende wandel mogelijkgeden voor wandelen met de hond. Je kan zelfs onder de brug door lopen. Sanitair is echt netjrs en schoon. Top locatie voor door reis na Zweden .5 sterren is deze locatie het zeker waard
Sitecode: 195721
Wat een mooie camperplaats. Heerlijk restaurant goede douche en toilet. Prima wandel mogelijk heden voor de hond. Dus een aanrader.

Super hartelijk ontvangst door Corné, Inge en dochter Dorus. De nacht doorgebracht in een basic tent in het bos. Hele leuke ervaring. Sanitair is schoon en goed. Heerlijk met de hond in het bos gewandeld. Als we weer in de buurt zijn komen er zeker terug.
Enorm genoten op deze prachtige camping. Alles schoon, goede mogelijkheden om (met de hond) te wandelen, goede wifi en het restaurant is ook een aanrader. Kortom, heerlijke dagen hier gehad aan het meer.
Sitecode: 71919
wij verbleven hier 1 nacht richting huis. Wat was het heerlijk om zo aan te kunnen schuiven in het mooie restaurant, heerlijk gegeten. wij komen hier terug.
Wat een prachtige landelijke camperplaats , deze verdient echt 5 sterren. Alles wat je als camperaar nodig hebt is er aanwezig. Sanitair netjes en schoon. Een aanrader !

Deze camperplek verdiend namens ons meer dan 5 sterren. Wat een pareltje tussen de bergen, olijf- en amandelbomen en geweldige wandelroutes. We werden direct zeer gastvrij ontvangen door Deef en Ingrid met duidelijke uitleg. Voor ons een weekend om nooit te vergeten. Echt een aanrader en dat voor de kleine prijs die ze vragen. Deef en Ingrid Gracias! Wij komen terug.
Hier is alles wat je nodig hebt. mooie vlakke camperplaats, smorgens komt de bakker met broodjes langs, sanitair netjes schoon, op loop afstand van stadje Altea, mogelijkheid om wasmachine te gebruiken, vuilwatertank en chemisch toilet kan je lozen. wij hebben genoten van alles top plekje.

Wat een fantastische plekje is dit, al meer keer geweest maar het blijft een toplocatie. Het personeel is super vriendelijke behulpzaam en sanitair is netjes en verzorgd schoon. Hier is alles wat wij nodig hebben. wij komen hier zeker weer terug.

Wat een fantastisch en rustige locatie is dit. Een gezellige wijnproeverij bij dit hard werkende familie bedrijf. gastvrij en genoten mooie Franse avond. Hier kan je sinds kort een leuk Tiny house huren. ook met de hond kun je prima wandelen.

wat een prachtige plek en goed schoon sanitair. kan er goed wandelen met de hond langs het strand. een aanrader voor iedereen die Isle of Mull wilt bezoeken. vriendelijke en goede ontvangst.
ontvangst in 1 woord geweldig. zeer gastvrij, rivier langs/aan de camping echt een afkoel plek. wij stonden hier met temperaturen boven de 40 graden en hebben genoten als wij in de buurt van dit plekje komen gaan wij terug. aanrader.
Zeker 5 sterren waard prachtig sanitair schoon voor hele grote campers kan het een probleem zijn om het juiste plekje te hebben. maar voor ons zeker geen probleem. gezellig dorpje op loopafstand.
Altijd weer een fijne plek om terug te komen. Uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden. Super schoon en mooi sanitair. Eigenaresse heel vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!
Wat een fantastische en prachtige plek om met je camper op dit domein van Armand en Bas te staan. Een aanrader. We hebben genoten van het domein.. de wandelingen en vooral de gastvrijheid. Wij komen zeker terug!

mooie camping zijn nog met wat extra voorzieningen bezig. een aanrader om stad Madrid te bezoeken. prima sanitair, gastvrij ontvangst, behulpzaam met alles.
prima camping mooie omgeving om te wandelen, gastvrij ontvangen.
prima camping , zeer gastvrij, schoon sanitair. aanrader
deze locatie moet je reserveren , wij wilde om 18:30 uur aankomen maar dat kon niet. moet voor 18:00 uur.
Wat een mooie plek en uitzicht. Gastvrij ontvangen en 's avonds een gezellige proeverij verzorgd door Lucia. Zeker een aanrader!
zeer vriendelijk ontvangst een aanrader prachtig uitzicht . als wij in de buurt zijn komen we zeker terug. uitzicht op de zee en eiland Elba.
zeer mooie camperplaats met prachtige wandel en fiets mogelijkheden. Heel gastvrij een aanrader dus.
mooie omgeving om te wandelen goed ontvangen en zeer behulpzaam mooie plek en lekker rustig. prijs 14 euro per nacht was het zeker waard.
mooie camping goed ontvangen erg vriendelijk personeel. groot voordeel dat je met de hond naar het strand kan. echt een aanrader.
Heerlijk weekend gehad, zeer gastvrij ontvangen, mooie ligging, een aanrader bij Look en Miranda.
Sitecode: 92024
prachtig plekje vriendelijk ontvangst nieuwe eigenaar 2020 alles goed voor elkaar is hard bezig een top plek te maken. kom hier zeker terug.

mooie rustige camping met mooi sanitair personeel erg behulpzaam aanrader
hier 2 nachten gestaan mooie locatie dichtbij het strand. sanitair netjes en vriendelijk en gastvrij ontvangen. mooie omgeving om goed te kunnen wandelen.
Mooie CP, veel recreatie mogelijkheden, 1 nacht gestaan, echt de moeite waard. zeer vriendelijk ontvangen en een prijs van 14,00€ is het zeker waard.
rustige cp indien ondergrond nat is kan het glad zijn door de kleigrond jammer dat er geen sanitaire voorzieningen zijn wel elektra. je staat langs een prachtige rivier.
leuke gezellige kleine camping zeer gastvrij sanitair netjes schoon. in omgeving niet heel veel te doen wel een wandelpad achter en langs de camping om hond goed uit te laten.
camping was moeilijk te vinden via Google Maps. leuk om een keer boven aan een voetbalstadion te staan. sanitair was netjes schoon. je moet wel voor alles extra bij betalen elektra, zwembad. voor 1 nacht prima.
hier twee nachten door gebracht echt een super plek met zeer vriendelijke mensen. voor de douche vragen ze 3 euro per persoon sanitair is gratis.vuilwater van de Camper kan je niet op deze locatie kwijt wel toilet. voor ons was dat geen probleem ze krijgen van ons een 10.
vlak bij het strand ca 500mtr. wel langs een doorgaande weg. campers staan redelijk dichtbij elkaar. verharde ondergrond die afloopt. voor 1 nacht is het oké, hebben wel op betere plaatsen gestaan.
Echt een super mooie camperplek vlakbij het centrum van Leeuwarden. Deze camperplek is geopend vanaf maart 2018 en zeker een aanrader. Supermarkt vlakbij en de camperplek ligt toch mooi landelijk. Sanitair zeer schoon en daarom een 10+.
Mooie locatie echt een aanrader, alles wat je van een camperplaats verwacht is aanwezig. Ook de landwinkel is een aanrader om te bezoeken. Wij hebben het geweldig gehad.