@TheoHoebergen
- 2018
Sitecode: 19433
Prima plek om Schiedam te bezoeken en te overnachten. Campers langer dan 7,50 niet mogelijk. Tijdens ons verblijf stonden er 9 campers (vol!). Schiedam is trouwens de moeite waard vonden wij. Stedelijk Museum met mooie tentoonstellingen!
Voor een budgetcamping is het prima verzorgd. Toiletten en douches etc. worden elke dag meerdere keren schoongemaakt. Afval in grote containers. Wifi matig. In de nacht zeer stil. wij stonden op het grote grasveld: wat ganzenpoep. Op de fiets naar centrum in 10 minuten 😀. Vriendelijke beheerder.
Fijn dat er een camperplaats is in de buurt van de Keukenhof. Elektra en afvalbak aanwezig op het terrein. voor drinkwater, chemisch toilet en afwaswater moet je echter helemaal naar voren. Dat is niet mogelijk voor iedereen. Mijn hoofd heb ik flink gestoten aan een spitse punt aan het afdakje boven het chemisch toilet. Een flinke bloedende wond. Liever geen afdakje dus.
Prima camping als je van rust houdt. Lekker wandelen of fietsen. Alles netjes verzorgd en dat willen de vriendelijke beheerders graag zo houden. Goede voorzieningen en mooi sanitair! Wij vonden het fijn!
Fijn dat de gemeente Amersfoort een camperplaats creëert, maar wat een beroerde omgeving: recht tegenover de betoncentrale. Wat nog erger is het lawaai van de weg erlangs! Het is een komen en gaan van auto’s, brommers, motoren met “speciale uitlaat” en gasten die de PK’s van hun vervoer willen laten brullen. Vooral na 16:00 uur ging het los. Niet normaal vinden wij. Prima plek voor bezoek aan de stad (met fiets) maar voor verblijf??
Op de aangegeven plaats is geen CP. zoals eerder vermeld: de CP ligt aan de andere kant van Narbonne-Plage, bij de camping Campeole la Côte des Roses.
Ruime algemene parkeerplaats bij Casino en gevangenis. Na 15 juni 2024 betaald parkeren. Geen voorzieningen behalve afvalbak. Dicht bij de Maas, waarlangs je naar het centrum kunt lopen. Burcht citadel is moeite waard. Wij hebben 2x overnacht en dat was prima. Overdag zijn er wel af en toe “poseurs” die hun kapotte uitlaat willen laten brullen, maar waar heb je die niet in een stadse omgeving.

Sitecode: 20271
Prima camping met spic en span sanitair, vriendelijk personeel en ruime plaatsen incl. stroom en douche.. €22 in september.
De smalle doodlopende toegangsweg is met een buscamper wel te doen, maar het is krap. Ook de plaatsen. Voordeel is dat je dus “onder gelijken” bent. Inderdaad is de prijs (ook half september) €29,- voor 2 P. Grasveldje aan het water voor de zonaanbidders. Sanitair gaat, maar wel verouderd.
Prachtige plek aan de Lek. Wij stonden 7 dagen op de landtong en genoten van het uitzicht, de rust en de ruimte. Zeer vriendelijke gastvrouw en -heer. superschoon toiletgebouw en douches. Nette chemisch toiletstort. Elektra inbegrepenGoede uitvalsbasis voor fietstochten en dagje strand aan het prachtige, gratis natuurbad de Meent. Voor grijs water is er geen losplaats met de camper. Het is prima vertoeven voor een schappelijke prijs.

Camping van vergane glorie. Sanitair is oud en aan vervanging toe. Wordt wel goed onderhouden qua schoonmaak. Wij waren er 4 nachten op het boventerrein, waar sommige honden los liepen. Met regen oogt het vervallen. Restaurantje was prima. Ligging is prima voor bezoek aan Lagos centrum en aan de rotsen en kliffen.
Prachtige ligging en lekker rustig. Goede verzorging van sanitair en terrein. terrein is mooi aangekleed en heeft ruime plaatsen. Grote hoogteverschillen maar toch voor rolstoel toegankelijk. Gezellig Happy Hour van 17 tot 19 uur. Paradijsje in de bergen. Taxi voor € 13,- naar stad. Broodservice en goede infomap.
Op goed geluk de camping op gereden en mooie plek gekregen. Rustig. Alle comfort aanwezig in toiletgebouw en alles redelijk goed schoon. Restaurantje is okay en winkeltje is klein, maar ook wel fijn. Met de bus naar San Sebastián is een fluitje van een cent: duurt klein half uur en terug in 20 minuten. € 25 per nacht zonder stroom.
Goede voorziening op een zeer rustige plek. Centrum op 500 m met winkels en restaurants. Begraafplaats is ook goede plek voor een rustige wandeling.
Prima plek aan het water en goede tarieven. Hartelijke havenmeester!
Gezellige kleinschalige kampeerplek waar rust heerst en gezelligheid troef is. Gezellige verblijfsruimte met koffie bij ontvangst. Sanitair is verouderd, maar schoon. Laad en losplaatsen voor campers zijn met wat improviseren wel te gebruiken. Warme broodjes op bestelling. Wij komen terug!
Veilige plek om gratis te parkeren en stil in de nacht. Wij merkten pas laat de speciale plek met gras en betaalautomaat (!) op voor campers. We hadden op de normale P geparkeerd en zijn daar blijven staan. Verder geen campers, wel wat late gasten van de bedrijfjes daar. Geen probleem echter. Nu nog wat voorzieningen op de Camperplaats zoals WIFI, stortplaats, water en jullie krijgen 5 sterren😉
Er was niemand toen wij aankwamen en het voelde wat “creepy”. Een toevallig passerende bewaker van het naburige grote leegstaande pand van Centraal Beheer zou er zelf ook niet met een camper gaan staan. Ons alternatief, de Zwitsal, vond hij een goede veilige plek. En dat bleek zo te zijn. Wel wat late gasten van bedrijfjes daar, maar veilig. Een stille nacht gehad op de grote gratis plek. 😁
Sitecode: 91926
Goede standplaats met alles wat je nodig zou kunnen hebben, maar bijzonder is de geweldige service van de beheerders. Na twaalf uur konden we elders bij hun bedrijf parkeren om een fietstocht te kunnen maken. Sanitair in orde en een grote salon voor verblijf en recreatie.

De prijs is nu € 31,- per nacht voor camper en 2 P. Sanitair is okay en wordt netjes bijgehouden. Wij zaten dichtbij het strand en het prachtige grote zwembad. Op deze plek was veel lawaai van de vaste bewoners met de hele dag TV aan en met bladblazer (!)de toko schoonblazen. Ook de animatie maakt veel lawaai met aankondiging en muziek. Als je van rust houdt, is dit niet de ideale plek. Vind je dat rust roest, zit je hier goed!
Camperplek in groene oase om even tot rust te komen. Muggenbescherming noodzakelijk. Sanitair okay in aparte schuur. Zeer vriendelijke baas die alle informatie kan geven en ook vruchten uit eigen tuin kan geven. Wij waren de enige gasten en vonden het spijtig gestoord te worden door graaf-, boor_ en slijpmachines die de straat gingen openbreken.
Kale betonplaats zonder snippertje groen met wel veel ruimte voor campers van elke grootte. Vuilnis containers. geen water etc. Bij een temperatuur van 34 graden overdag is dit geen fijne plek.
Mooie plek bij het gezellige stadje Belluno, met wat verkeerslawaai. Niet druk. Door het parkje is het binnenzwembad bereikbaar.
Wij hebben op de 2e parkeerplaats bij de gesloten skilift gestaan. Heerlijk rustig en lekker geslapen. Geen voorzieningen. 3 juli gaat de skilift weer open. Mensen groeten vriendelijk en je mag er dus overnachten, maar niet kamperen met een tent. Prachtig uitzicht!
Prima gratis CP. Geruis van snelweg, maar ‘s nachts heerlijk rustig. Je mag max. 3 nachten verblijven. Een toiletstortplaats zou het helemaal af maken.
Landelijk gelegen camping met gemeenschappelijke voorzieningen en verhuur van tenten. Bijzondere douches! Toiletvoorzieningen liggen wat verder weg. Hier kun je wel genieten van de omgeving ( fietsen en wandelen). Meer voor kampeerders, maar wel leuk om mee te maken. Vriendelijke ontvangst!
Prima plek aan de rivier. Geen voorzieningen, maar wel café / restaurantje voor toilet en buitendouche buiten bij de zwemvlonder.
Prettige ontvangst door beheerder. Basic camperplaats in ruige setting, maar ook alle rust en voorzieningen. Leuk plekje om te onthouden!

Begin augustus zijn we hier enkele dagen geweest. Gezellige ontvangst met informatie. Mooie natuurcamping aan de Trysil rivier. Relaxed. Mogelijkheid tot kanovaren, vissen, wandelen. mountainbiken enz. Dorp op paar km. Sanitair 2 stuks is netjes en op kousenvoeten te gebruiken!
Verder gereden vanwege honderden vliegen die op de camper doken (toilet was leeg!).
Ligt direct aan de snelweg, met dag en nacht veel (vracht)verkeer en dus verkeerslawaai. Sanitair is verouderd, en onderhoud matig. Als noodoplossing voldoet het.
Ruime plaatsen en in de rustige natuur. Primaire levensbehoeften in winkeltje. Stroom en douche betalen, water vrij. Sanitair gaat wel, mag wel vernieuwd worden. Mogelijkheid om te koken en BBQ. Vriendelijke, hulpvaardige beheerders.
Goede, veilige plek op privéterrein bij bloemenbedrijf. Voor fietsuitstapjes naar strand of stad op 10 km. Vriendelijke, behulpzame eigenaren. Mooie fietsroute naar Kijkduin.
Nette Mini-camping met gezellige ontvangst en ruime beleving vanwege grote binnenplaats. Sanitair in orde, bij volle bezetting iets krap. Grote keuken/ontspanningsruimte. Mooie plek voor fiets- en wandeltochten in de duinen en de polder. Tip: naast groot prachtig volksttuinencomplex, vrije toegang. Supermarkt op enkele kilometers. Fruit en lekkernijen op 200 m.
Prima plaats aan het Canal, rustig en netjes! Water, afvalbakken, vuil waterplaats en toiletlosplaats keurig in orde.
Mooie plaatsen voor kleinere campers, maar je kunt in de winter makkelijk twee plaatsen bezetten. Uitstekend sanitair. Hulpvaardige, vriendelijke, ontvangst. Met ACSI €20,-. Incl. Alles.
Sitecode: 20764
Prijs 2019 verhoogd tot € 35,- per nacht!. Bij meer dan 8 nachten betaal je 20 per nacht. Wel alles keurig in orde. Meer een overwinteraarsplaats dan een cp. Aardige ontvangst. In Altea was alles vol, hier nog een B-keuze plekje.
Vriendelijke ontvangst om 21.00 uur 's avonds! Plek genoeg. Licht geruis van de snelweg als je een beetje vooraan gaat staan. De douches (soort saunacabines) hebben lekker veel ruimte met ong. 10 ophanghaken :-)