@TheoSijben
- 2015
- Eura Mobil Contura 760 EB
- 2010
2023
wij betaalden met korting 26,50 excl stroom.Alle faciliteiten op to date en schoon. Weer was te slecht voor bezoek aan kosice dus daarover geen oordeel.
we moesten 24.90 euro betalen. veel geld voor relatief weinig, wc en douche oké, veld waarop we stonden was zo doorweekt dat er eigenlijk maar plaats was voor 2 campers op een harde ondergrond, nauwelijks wandel of fiets mogelijkheid, restaurant oké
aankomst 15-5-23.Niemand bij de receptie gesloten telefoonnrs werden niet opgenomen. Geen hond te zien wel een kat. Slagboom zelf geopend en een plaats gezocht wc en douches werkten Leuk gewandeld in verlengde van camping. 16-5 weer vertrokken zonder iemand gezien en niets betaald te hebben
plek kost nu 18 euro inclusief stroom, wc en douche( koud water) volgens eigenaar is het water niet drinkbaar en kun je alleen in het café water krijgen, tegen betaling???wel rustige plek
redelijke plaats voor 1 a 2 overnachtingen. Waren hier 12 /13 mei. Kortingskaart geaccepteerd betaalden eur 17,80 per nacht waarbij we ook stroom aansloten probleemloos.Dir. omgeving net zo troosteloos als huidige weer.Oude stad wel interessant voor ontspannen wandeling.Koopbehoeften kunnen in omgeving volledig bevredigd worden.
goede plek, maar de prijs klopt niet meer, ze vragen 600 kronen per nacht zonder stroom, wel inbegrepen zijn ortsgebühr en hond, wij waren hier op 10 mei , douches kosten 20 kc voor 10min warm water, voor stroom aparte stekker nodig( geen eurostekker)
camping gesloten, zo te zien opgeheven waren hier 9 mei 2013
mooie plek. Bij uitgang linksaf fietspad 33 volgen naar horni plana.Bij atm in deze plaats kronen gepind, 10,8 procent courtage lichtelijk genaaid gevoel, lesje.Voor de rest goed 23 euro per nacht incl. Electra .
Staan hier nu 2 dagen.Alles in de buurt, fijne grote plekken op betontegels. Wandelen,fietsen fijne wirtschaft en lekker ijs. Stille, maar niet heilige nachten.Je kunt ‘t slechter treffen.
je moet niet te laat zijn later op de dag zelfs dubbelgeparkeerd waarschijnlijk in overleg. Stadje zeker een wandeling waard. Alleen geen bakker meer wel zoete broodjes bij de Konditorei. Prima plek.Lekker ijs bij de Italiaan en platte mik bij de Turk.