@TheoWassenaar
- 2025
- Challenger
- 2023
- Ford
Wij waren vroeg (23/4/‘26) en zijn 1 nacht verbleven, het zwembad, beslist te koud, was leeg. wij werden zeer gastvrij verwelkomd en konden een plaats (plateau-plekken) uitzoeken voor onze Charlie (7.29mtr). Prachtige camping qua bosgebied. Goed super schoon sanitair-gebouw. Met oprecht plezier wordt deze camping door 2 dames bestierd. Geen last gehad van de weg en het spoor wat voor de camping ligt. Prachtig gebied om te fietsen en bewandelen!
Een nacht op een leuke camperplaats boven op “een muur” in een middeleeuws stadje. Horeca goed vertegenwoordigd, restaurants om lekker te eten. Summier aanbod van echt leuke winkels (altijd persoonlijke ervaring!). De ongenummerde plaatsen zijn zonnig, het uitzicht magnifique. Electra in de nabijheid, geen vaste wateraansluiting, slang van 40 mtr = voorradig, of een gieter in inventaris meenemen. Campingplaats loopt snel vol (24/4) na 16:00 uur!
geweldig verblijf hier - op deze voor mij sterren camping - gehad, “Klein maar Fijn”. Prachtige douche en toilet, mooi ruim veld voor de camper. Onze verontschuldigingen voor onze Flat Coats Schorrie & Morrie, die het gras hier-en-daar hebben omgewoeld! Duidelijke informatie - in de breedste zin van het woord - te vinden in “Het huisje”. Ook ijsjes, eitjes en jam te koop. deze camping blijft ons bij! Theo en Marie-Antoinette Wassenaar-Keltjens