@TheodeLange
- 1975
Bij aankomst helaas gesloten. 22-8-24. Zag er wel leuk uit. Niemand te zien, alles op slot. Zou tot oktober geopend zijn.
2020
Heerlijk rustige camping. Bij aankomst een schattig welkomstpakketje. Nederland leek wel helemaal vol, maar voor ons maakte de eigenaar nog een extra plekje vrij👍🏼. Vlakbij eiland van Maurik voor allerlei activiteit en water. De hond kon lekker naar het hondenstrand daar.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Rustige camping met ruime, schaduwrijke plaatsen, direkt gelegen aan een recreatiemeer met grasweide en lange glijbaan. En een hoge duikplank, wat vooral voor oudere kinderen heel erg leuk is. Sanitair is prima, brood en kleine benodigdheden verkrijgbaar en een supermarkt op 4 km. Met de fiets via een paar heuvels. Er zijn op de parkeerplaats voor de camping speciale, goedkopere camperplaatsen.
Super vriendelijke ontvangst door de havenmeester. Douches €1,-, toilet en afwasmogelijkheden gratis en super modern. Plaatsen aan het water op gezellige lokatie aan fietsroute en opstapplaats voor het pontje. Mooie fietsroutes van verschillende afstanden. Wij komen zeker nog een keer terug.
vriendelijke ontvangst grote plaatsen prima restaurant met onze motorscooter mooie omgeving verkend ,met fietsen zal het toch wat beperkter zijn i.v.m. heuvelachtig terrein
prachtige stek en mooi uitzicht ,vlakke ondergrond prima
2016
Wij kwamen aan met regen, dus we wilden graag op de camping staan,omdat we dan ook naar het binnenbad konden voor een speciale prijs. Maar uiteindelijk betaalden we €80,- voor een nachtje voor 2 volwassenen en 2 kinderen ! En het zwembad (terme ptuj) bleek een grote teleurstelling. heel erg verouderd! De nacht erna voor €20,- op de camperplaats aan de overkant gestaan, incl.stroom/wifi en douche