@TheoenBianca
- 2018
- Adria Matrix 670 DC Half integraal
- 2017
camperplaats is wel open!!!!! wij staan er veel plezier voor €35 Het is er heerlijk en netjes wij blijven nog wel even😉
Sitecode: 19672
Zelden zo mooi sanitair gebouw gezien Is helemaal nieuw als ik de revieuws lees van 2025 vriendelijke mensen aan de receptie en wat het voor ons helemaal goed maakte,is een hondenstrand en hondenbos GEWELDIG! we konden nog gebruik maken van de ACSI
Wij staan hier nu voor de 2de dag,in volle tevredenheid. wat we ons afvragen ,wie heeft hier de controle? hebben 2x betaald,je moet 3 tickets nemen en waarvoor? Ook je jenteken willen ze niet weten is dit vertrouwen? Beetje vreemd maar wij hebben hier prima gestaan en dicht bij het centrum wat ook de moeite is w
Sitecode: 91994
wij willen Corrie en Jan super bedanken voor de perfecte organisatie van de oud/nieuw wij hebben super genoten en wat een werk hebben jullie ervan gemaakt wij kunnen het aanbevelen voor wie in de toekomst een camperplaats zoekt om samen met andere camperaars oud/nieuw te vieren Theo en Bianca den Engelsen
Aanrader voor diegene die van rust houden. wij hebben hier 1 bacht gestaan ,en vonden het heerlijk en zeker onze honden Op douche na alle voorzieningen, en dat voor 18 pond incl stroom
Wij vinden deze camping 5 sterren waard voor de netheid van het sanitair, de vriendelijkheid van de eigenaresse,de redelijke prijs. Wij hebben hier naar volle tevredenheid 2 nachten gestaan
heerlijke ,rustige plek. zeker met honden,je bent zo op het strand waar ze lekker kunnen rennen. uitzicht is fantastisch. Wij hebben genoten en vinden het een aanrader. vuilnis kan je kwijt bij kliko bij de plaats of verderop bij openbare toilets,waar je ook toilet kan legen en water tanken. wel voor een bijdrage
2 geweldige dagen gehad op deze camping. heel netjes sanitair,mooie ruime plaatsen,goede ontvangst. service is echt geweldig TOP!!!!! Echte aanrader!!! Theo,Bianca,Isa en Maya
Onvoorstelbaar dat het hier zo rustig is. Het is een goed verzorgd park. Dicht bij het mooie Franeker en supermarkt. camperpark is dan wél dicht,maar op de camping is plaats genoeg. Alle voorzieningen zijn er. water en elec.bij elke plaats voor ons een dikke 5 sterren
2 dagen op deze stadscamping. super relaxed, beheerder erg attent. supermarkt,(jumbo en aldi) op loopafstand,zo ook het stadje. heerlijke snackbar de tramhalte in de buurt. kortom een aanrader,dus van ons 5 sterren. Aan vernieuwing word nog gewerkt
heerlijke,goed verzorgde camperplaats. zoals in de vorige reviews al staat.....het is een camperplaats waar je graag nog een keer terug naartoe gaat.Wij hadden het geluk dat er voor pasen een annulering was,dus hadden wij plaats. hier gaan we dus weer genieten van de camperplaats ,de omgeving en het mooie stadje Oirschot
Heerlijke camperplaats Mooie ruime plaatsen Vriendelijk ontvangst En bovendien wat de hygiëne betreft, gewoon heel netjes en verzorgd,dit in tegenstelling met vorige reviews Paar dagen in de natuur met fietsmogelijkheden, dan raden wij deze camperplaats aan. Er is nog plaats voor de prijs hoef je het niet te laten
rustige ,nette camperplaats zonder voorzieningen. Mooie plaats om wandelingen te maken voor alle niveaus
3 heerlijke dagen doorgebracht bij Benny en Therese op hun camperplaats,. die rust,gezelligheid,en schoonheid uitstraalt sanitair is prima. Elke plaats( dat zijn er 4) heeft eigen stroom en bron water aansluiting gratis zwembad en wasautomaat en je mag gebruik maken van de moestuin. De omgeving leent zich om er een prachtige wandeling te maken naar de rivier, (De terugweg is wel erg stijl. ) Dit echtpaar verdient een dikke 10
voor de 2de keer een aantal dagen hier gestaan Het voelde voor ons als thuiskomen. Alles is wat een camperaar wenst,en zeker als je hondjes heb. Ook de maaltijden is een aanrader. Goed verzorgd en lekker Jeffrey en Eline,jullie doen het geweldig!!!!!!! Als je van te voren belt of mailtje stuurt,weet je of er plaats is. (dit als antwoord op de vorige review) Want van slechte gastvrouw is naar ons inziens geen sprake
zelden zo'n mooie en complete camperplaats gezien als deze. complimenten!!!! alles aanwezig wat een camperaar wenst. zeer netjes,iedereen heeft eigen plekje,mag je zelf bepalen waar je gaat staan schaduwrijk,was in ons geval erg fijn met 38 gr. toilet,douche,stroom aanwezig en alles om grijs te lozen,schoon water in te nemen en toilet te legen. wasmachine aanwezig en zelfs drooglijnen. een dikke 5 tevreden camperaars Theo en Bianca
Mooie verzorgde camping. Vriendelijke ontvangst. staplaatsen inderdaad scheef en hellend,maar het verblijf en het centrum Koloni op loopafstand,maakt alles goed. Er is aan iedere kampeerder gedacht,tentplaatsen,caravanplaatsen,en dus ook aan camperplaatsen Wij konden ruim zitten,met luifel uit Dus echt kleine plaatsen vonden wij het niet. Aanrader!!!
De weg ernaar toe is vreselijk Je moet goed oppassen voor vallende rotsblokken en overhangende takken Eenmaal aangekomen, verlaten strand Van het barretje is niets meer over. Wij zijn gelijk weer vertrokken en de enge weg weer getrotseerd absoluut geen aanrader
prima camperstop Vriendelijke eigenaar,goede ontvangst heel lieflijk dorpje op loop afstand met tal van restaurantjes. kasteel met camper te bezoeken,goed te rijden,ongeveer 4 km Jammer hondjes niet welkom in museum en kasteel
Sitecode: 20281
Hele vriendelijke ontvangst Gezellige camping om een paar dagen te vertoeven. Wij komen hier zeker terug,wat een rust
stroom gratis??? €10 betaal je voor de stroom zo blij met onze zonnepanelen verder rustige,niet echt aantrekkelijke, camperplaats voor 1 nacht
Een echte aanrader om bij Theo en Kees te gaan eten de camper staat veilig,en de sfeer in het restaurant is top!!!! Alles tot in de puntjes verzorgd, gastvrij , kortom ....wij komen zeker terug Theo en Bianca
Geweldig mooie camperplaats,wij hadden het laatste plekkie in de hoek,dus veel privacy. Vriendelijke havenmeester prima sanitaire voorzieningen,erg netjes. Je kan er een was doen voor €2 ,en drogen €2. waar heb je dat nog voor dat bedrag Wij zeggen .....aanrader!!! Theo en Bianca den Engelsen
vertoeven bij Verhoeven is een prachtige camperplaats. Veel mogelijkheden om te fietsen De omgeving is werkelijk prachtig Een borrel of hapje is bij restaurant de Krom op loopafstand. Deze camperplaats is een aanrader Theo en Bianca den Engelsen
hele fijne camperplaats lekker rustig en toch overal dichtbij Vriendelijke havenmeester(es) een aanrader Theo en Bianca den Engelsen
3 heerlijke dagen gehad,ondanks het mindere weer wat hebben ze het goed voor elkaar Alles wat je als camperaar nodig heb is aanwezig. Toilet en douche hebben we zelf ,dus niet gemist. Gezellig klein winkeltje aanwezig En in de huiskamer mag je alles gebruiken wat er staat Prima plaats voor camperaars met honden,wat een mogelijkheden,geweldig Een dikke uitmuntend! Tip...lunchen bij strandpaviljoen "Bij ons" en in Emmeloord bij het "Voorhuis"
2 nachten hier gestaan,zeer vriendelijke ontvangst wat hebben we genoten,alles heel gemoedelijk,mooie ruime plaatsen,en prachtige locatie. mooie fietsroutes,want de cp grenst aan fietspad. Na fietstocht wat eten en drinken op cp zelf,makkelijk toch. wij komen hier zeker terug
wij staan hier voor 2 dagen. het is dat we naar huis moeten,maar hier hadden we wel langer willen staan. super vriendelijke eigenaren. gezellige kantine waar alles te vinden is. vrije staanplaatsen,en gezellige sfeer. mooie omgeving,en genoeg info over wandel en fiets mogelijkheden.. Wij raden deze camperplaats aan Theo en Bianca den Engelsen
4 dagen op deze prachtige locatie gestaan Voor ons de mooiste camperplaats tot nu toe prachtig sanitair,mooie plaatsen,en gemoedelijke sfeer De dagelijkse wandeling met mede camperaars werd door onze meisjes (en wij vonden het ook fijn)zeer gewaardeerd kortom wij komen zeker terug Theo en Bianca Meintje en Isa succes met Keesje !!!!
Wij hebben hier 7 dagen gestaan,en alle lof voor deze familie ze werken keihard om er een nog mooiere camperplaats van te maken. Als je van rust,natuurwandelingen en prachtige vergezichten houd,sla deze camperplaats dan niet over. De ontvangst is hartelijk En ow wat hebben we genoten van ons frietje met Nederlandse snack,na de dartwedstrijd. Alles piekfijn in orde!!!!!! ik wil jullie ook namens onze schapendoesjes bedanken voor de vrijheid
wat hebben we genoten(en onze schapendoesjes ook) dank je Marleen en Freddy voor de fijne ontvangst,de goede zorg,de gezelligheid juist deze 'kleine' camperplaatsen geven zoveel sfeer en rust wie dit zoekt,en een paar keer per week gezamenlijk eten fijn vind ,moet bij Marleen en Freddy zijn Dank je wel!!!!! wij komen zeker terug