@TheoenIreneontour
- 2021
Nooit eerder zo onvriendelijk ontvangen, we leken niet welkom dit herfstweekend op een lege camping: u mag kiezen tussen 2 plaatsen! de camper mag niet op de parkeerplaats op de dag van vertrek. CP is wel net maar alles gras dus nat. ik zou de volgende keer bij het kasteel parkeren. €26 in naseizoen is aan de prijs als je ziet wat je er (niet) voor krijgt! nb als je wél reserveert (zoals wij) je krijgt géén bevestiging - ook niet erg gastvrij
mooie site aan het fietspad naar Mt St Michel. foodstalls aan de weg. erg groot maar prima voor een nacht.
wat een fijne plek, goede prijs kwaliteit verhouding- klein privé strandje- mooie fiets en wandelpaden - oesters eten op de kade in Cancale
prima plek op doorreis en handig te reserveren. bij onze aankomst had de slagboom storing- fijn dat we een hulplijn konden bellen- was gewoon pech alle anderen konden zo doorrijden. Toilet bij cafetaria is altijd open. leuke biertuin bij tabaksmuseum.
prima plek voor onderweg! In de natuur, typische vereniging camping, sanitair prima maar wat verouderd. Grasveldje voor campers is voor de ingang en je kunt altijd inrijden. betalen etc tussen 9.00-12.00. 2pers €24,00
mooie CP met leuk zwembad- ideaal voor kinderen - de speelweide kan je vanuit je camper zien! Het int. molenmuseum kan je ook doorfietsen buiten openingstijden, leuk terras bij een oude herberg en voor motoren liefhebbers is hier ook een museum. Nacht was rustig.
2023
prima CP, aardige receptie- ga ergens staan en betaal €16 tussen 18 en 19 uur. coördinatoren kloppen niet helemaal maar staat goed aangegeven. fietsen bv’s naar Nesselwang waar je kunt wandelen, rodelen en abseilen!
prima camping om de stad te bezoeken per fiets. Sanitair is brandschoon en de eigenaars zijn erg aardig en behulpzaam. Parkeren in rijen, plek is breed genoeg. let wel op de rusttijden, van 13.00-15.00 dan is de slagboom gesloten.
2022
met touwtjes worden hele kleine plekken gemarkeerd. je staat bovenop elkaar geparkeerd en dat is vooral gezellig voor grote families die met elkaar vakantie vieren. sanitair is hopeloos ouderwets. €20.20 voor 2 p incl electra. het enige pluspunt: je loopt zo het strand op zonder lange klimpartijen
2 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden