@Theoopreis
- 2005
er zijn maar weinig camperplaatsen in de Randstad, dus je mag blij zijn dat deze er is in Leiden. Maar de zes plaatsen zijn klein, het terreintje is rommelig, geen duidelijke inschrijf instructies. gelukkig konden andere gasten ons helpen. Toegangsweg is doodlopende weg en camping staat niet aangegeven; laatste stuk is zeer smal; wij moesten de spiegels inklappen; Eigenlijk alleen geschikt voor camperbusjes.
Kleine camperplaats bij haventje in natuurgebied, vlak bij de veerboot vanaf Rôdby. Slechts 5 plaatsen voor campers en een aantal voor tentjes voor fietsers/ wandelaars. Wij stonden alleen maar genoten van de rust en de stilte, direct aan het water van de Kielse Bocht. Gezwonnen ter plaatse in het maanlicht. Er zijn geen verdere voorzieningen dan slechts één toilet, maar die was. heerlijk schoon en fris. Wij hebben genoten.
fantastische camping. Mooie natuur, direct aan rivier waarin gevist, gezwommen en gekanoëd kan worden. Vlakbij lange afstand fietspad op voormalige spoorbaan, zodat je redelijk vlak mooie fietstochten kan maken. Ontvang vriendelijk, Nederlands sprekend, goede sanitaire voorzieningen en eenvoudige shop en restaurantje voor de eerste levensbehoefte. Mogelijkheden voor bever-safari en vlotvaren.
ruim veldje vlak bij de kust en natuurgebied. Het is een open veld met mooi uitzicht, maar zo vlak aan zee wel erg veel last van wind. Toiletten en douches waren schoon, maar wel gedateerd. Vriendelijke ontvangst.
mooie ruime camperplaats nabij Oude Haven. Nette, schone toiletten en douches en goede mogelijkheid voor vuil water en toilet lozen en water te tanken. Twee prima restaurants op 300-500 m afstand. Mooie fietsroute naar Helsingborg ( plm 7 km) en vlak bij de veerboot naar Denemarken.
prima camperplaats nabij jachthaven. Officieel 10 standplaatsen, waarvoor stroom- aansluitpunten zijn, maar er staan er soms ook wel 20 campers. Zeer nette en verzorgde toiletten en douches op 200 m afstand. Zeer mooi zandstrand op 300 m afstand. Prima fietspaden naar Kopenhagen ( plm 25 km) of treinverbinding op 2 km afstand.
schitterende plek, lekker rustig. voor zelfvoorzienende campers. Geen elektriciteit of wifi, geen toiletten of douches. Wel water en voorzieningen voor afvoeren grijs water en toilet. Direct er naast ligt een leuk, vriendelijk restaurant waar je prima kunt eten. Enkele kilometers verwijderd van zandstrand en natuurgebieden. Mooie omgeving om te fietsen, bv naar Halmstad ( 12 km)
prima locatie om te overnachten. eenvoudig maar keurig toiletgebouw dat door plaatselijke bevolking wordt bijgehouden. mooi uitzicht, direct aan de zee. Je mag maximaal 1 nacht blijven staan ( zie mededeling op toiletgebouw) , kosten zijn er niet, maar er wordt een bijdrage gevraagd hetgeen je in de melkbus bij de vuurplaats kan doen. Omdat sommigen dat niet gezien hebben, heb ik er maar wat extra’s ingedaan.
eigenlijk zou ik wel 6 sterren willen geven. Een leuk , omzoomd terrein, ruime standplaatsen in een gezellige ronde opstelling; keurige moderne en zeer schone toiletten en douches; gezellige kantine en goed informatiepunt. Daarbij zeer gastvrije eigenaresse en dat alles in een schitterende omgeving met prima fiets- en wandelroutes. Eén nacht werden er drie en we komen zekers nog eens terug.
prima camping, vriendelijk ontvangst en er wordt Nederlands gesproken. Mooie uitvalsbasis om te wandelen, te fietsen en te kanoën. Prima sanitair , zwembad en bar. Voor campers > 7,50 m. wel een uitdaging en gezien de sfeer van de camping misschien niet bedoelt.
Prima camperplaats naast de camping. Met stroom en waterfaciliteiten. Buiten het hoogseizoen kun je toiletten en douches van de camping vrij gebruiken. Een enkele nacht last van lawaai van de camping, maar andere nachten niet. Vlak langs doorgaande weg, maar die is ‘ ‘s nachts rustig. Mooie uitvalsbasis om het eiland per fiets te ontdekken. Vlak bij het dorp waar je heerlijk vis, mosselen en oesters kunt eten.
Goede plek om te overnachten. Op enkele kilometers vanaf de snelweg. mooie rustige en gratis locatie met net toiletgebouw. Verder geen voorzieningen. Stadje boven op de heuvel is na steile klim zeker de moeite waard om te bezoeken, en- of te eten bij een tweetal restaurants. Ook levensmiddelenwinkel aanwezig.
Mooie rustige camping met uiterst vriendelijke eigenaren / ontvangst. In de bergen met geweldig uitzicht. ca. 30 km van de middellandse Zee. Ideaal voor rustzoekers en natuurgenieters, wandelaars en stoere fietsers. Toiletten en douches oké ; vers water aanwezig. lozen toiletcassette mogelijk. Helaas geen uitstortmogelijkheid voor grijs water. In plaats van de voorgenomen 2 dagen, bleven we er drie.
Mooie rustige locatie, maar wij waren hier 1-2 september. Zomers misschien wel erg druk en beperkte toilet/ douchevoorziening. Heerlijk 2 dagen overnacht op doortocht en het was er nu heerlijk rustig en ruim. Zeer vriendelijke, Engels sprekende beheerders. !! Wordt naar zeggen in de komende jaren verder opgeknapt en gemoderniseerd.
prima camperplaats voor doorgaans locatie. Dichtbij de A28.. Hier begint je vakantie. Geen toilet of douches, wel water inname en vuilwater/ wc afvoer. Melden bij het huis/ calvadoswinkel 50 meter voor de camperplek. En koop je voor > €50,00, is overnachting gratis. Heerlijk en goed geslapen en uitgerust voor de volgende dag naar ZW- Frankrijk.
Als je de Waddenzee van dichtbij wilt zien of een stevige fietstocht door de Groningse ommelanden wilt maken, is dit zeker een geschikte plek. in- en uitchecken via aan- uit app werkt wel, maar soms is het bereik slecht en moet je wat meer geduld hebben. Douche en wc bevinden zich in naastgelegen waterschapsgebouwtje en zijn prima verzorgd. Wat ik mis is vuilwater- en chemisch toilet afvoer en waterinnamepunt.
Twee nachten gestaan op deze mooie en rustige locatie nabij passantenhaven, die overigens amper bezocht werd. Leuk om van hieruit dit deel van het land per fiets verder te bekijken. Sanitair en overige campervoorzieningen ruim voldoende.
Ruime plaatsen, goed verzorgd en dito sanitair. Jammer dat de snelweg op enige honderd meters afstand zo goed te horen is. Goede locatie om per fiets Harderwijk te bezoeken.
Eenvoudige camperplaats naast grote camping. Men kan gebruik maken van de voorzieningen op de camping. Camperplaats zelf is vrij eenvoudig. Wel ruim van opzet en goede uitvalsbasis voor fietstochten naar Leer en langs de Eems.
Bijzondere leuke camping. Geschikt voor kinderen en met zorg ingericht. Eenvoudige maar doeltreffende voorzieningen en prima uitvalsbasis voor leuke fietstochten.
fantastische plaats, volop in de natuur. De eekhoorntjes lopen om je heen. Camperplaats is van alle gemakken voorzien, makkelijk inchecken en betalen en een ideale uitvalsbasis voor tal van mooie fietsroutes in de directe omgeving.
mooie camperplaats voor 3-4 campers tot 7-8 m; zeer vriendelijke ontvangst met koffie. Water en stroom beschikbaar; Helaas nog geen vuilwater- en toilet afvoer.
fantastische plek met mooi uitzicht. Zeer vriendelijke ontvangst. plaats voor 5-6 campers. Geen toilet of wasgelegenheid, wel stroom en drinkwater. Nog geen vuilwater en toilet afvoer, maar deze plek verdient alle kans.
Sitecode: 2032
in toegangsweg zit viaduct met Max. hoogte van 2.70; dus voor veel campers niet geschikt !
fijne plek, vriendelijke ontvangst. Ruime verharde plekken en goede voorzieningen, behalve douche. Mooie uitvalsbasis om de omgeving per fiets te verkennen.
kun je geen camperplaats noemen . 3 kleine parkeervakken midden in centrum langs drukke weg/ bij brug. parkeervakken zo klein dat er maar 2 campers met goed fatsoen kunnen staan ipv 3. Wij zijn uitgeweken naar een andere camperplaats en de volgende dag Amersfoort per fiets bezocht.
mooie camperplaats in mooie omgeving.Vriendelijke ontvangst en goede voorzieningen.
de getoonde foto’s horen niet bij de camperplaatsen van het ijsselstrand, maar van de zwarte Schaar. Tarief is dan € 32,50 per nacht, excl douche, excl WiFi en toiletgebouw op 250 m1 afstand. ik voelde me ‘ genaaid’
Sitecode: 41978
rustige staplaats dichtbij strand. Camperplaats is iets in zuidelijker richting verplaatst. bereikbaar Via Marina ( 43*49’ 58,685” / 7*51’ 31,022” )
Super mooi uitzicht over de zee en op loopafstand van Varazze. vriendelijke ontvangst en keurig sanitair. zomers misschien erg warm, maar ideaal voor voor-en najaar. minpuntje voor campers >7.00 is de steile (!) smalle weg er naar toe. Voor campers < 8.30 m zelfs niet toegestaan.
Topplek in een uitermate vriendelijk dorp. Ruime parking bij dorpshuis/sportcomplex, met uitstekend sanitair, gratis wifi en stroom. Prima eetgelegenheid op 200 m afstand.Mooi vertrekpunt voor schitterende fietstochten langs de IJssel, naar Zwolle, Kampen e.d.