@Theophil54

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Dit is een grote, verharde parkeerplaats. Je kunt hier blijven staan om te overnachten. De parkeerplaats is overdag vaak erg druk, vooral als het mooi weer is om te wandelen, maar 's avonds is het meestal erg eenzaam. Geen uitrusting.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Er is daar momenteel een enorme bouwplaats.

De plaats is in 2019 opgericht en is wat moeilijk te vinden: Vanuit het centrum van het dorp richting Grünenberg, onder de brug door, dan direct linksaf ondanks "bewonersvrij". Het is iets hoger gelegen en ligt tussen een geluidwerende muur en volkstuintjes. Het verkeerslawaai is eigenlijk niet hinderlijk. Alles is aanwezig wat je nodig hebt. Het is onmogelijk te zeggen waar u de vergoeding moet betalen.

Sitecode: 92018

Deze parkeerplaats bestaat wel, maar parkeren is alleen toegestaan voor auto's. Bovendien is de cursus ver van de plaats, maar direct bij een sportfaciliteit. Al vanwege de verwaarlozing (wildernis) die alleen voor hardgekookte campers zou zijn.

Tot dusver is de plaats prima. Het is gewoon een parkeergevoel, maar alles is aanwezig wat de WoMo-chauffeur nodig heeft en verwacht. Voor grote kampeerders is de toegang een beetje lastig vanwege de vele bochten, maar toch gemakkelijk te beheren.

Nette ruimte - gewoon de charme van een parkeerplaats. Alles is beschikbaar voor V + E. Kosten voor 24 uur 7- €. Een prima startpunt voor een bezoek aan Landsberg - ca. 1 km (of 10-15 minuten) naar het stadscentrum

We waren hier van 8 tot 10 juli. We hebben een heel goed veld met elektriciteit en water op de plaats. We betaalden 50 € per nacht. Sanitair is niet meer up-to-date, maar in goede staat en vooral schoon. Als we graag overnachten willen we graag weer blijven.

Klasse- volledige aanbeveling. We waren 7 tot 8 juli en vonden het geweldig. Pakket naar schatting 150m², water en elektriciteit op de plaats. Geweldige faciliteit met mint sanitaire gebouwen en goede supermarkt. Hier heb je een hart voor kampeerders en weet wat ze willen. Voor de 40.30 € zijn ook volledig in orde.

De plaats is behoorlijk vervallen. Toiletten en douches zijn oud en geschud. Netheid is niet erg belangrijk. We brachten de nacht door van 6 tot 7 juli op het plein. We kozen de plaats vanwege de prijs, omdat we alleen maar wilden blijven overnachten en omdat het ook 's nachts benaderd kon worden. De prijs is nu gestegen naar 25 €.

We kennen de plaats en laatst verbleven we daar van 5 tot 6 juli 2017. Sindsdien is er niets meer veranderd (flair van het parkeerterrein) - alleen nu is een parkeertarief van 5 € / 24 / uur vereist. Te betalen via ParkingApp of sms. Een weg en een spoorlijn lopen langs het plein, maar storen de slaap niet te veel. Het aangrenzende restaurant is echt goed.

Goede plek met grote parkeerplaatsen, dicht bij het centrum, dicht bij het strand, maar ook op de eerste rij, sommige hebben geen zicht op het water. Helaas hebben alleen rijen A en B toegang tot walstroom. Rij C is volledig zonder elektriciteit. Elektriciteit kost nu 10 SEK / eenheid. Douches en toiletten zijn niet nieuw, maar erg schoon. Plaats wordt ten zeerste aanbevolen voor een Ystad-wandeling.

Wij zijn de nacht van 1 tot 2 juli 2018 hier. Zeer mooie lokale kleur hier bij de jachthaven. Aangezien het veld erg populair lijkt, moet je hier zijn vóór 12.00 uur, vooral als je elektriciteit wilt. 7 plaatsen en helaas slechts 5 stopcontacten. Alles is schoon, afval is gescheiden. Helaas is de douche 500 m Ri. Centrum, dus het was niet getest.