@TheovH
- 2010
Wat een geweldige locatie. Uitzicht op de rivier en alles wat je nodig hebt. Het dorp is toeristisch maar prima. In de omgeving wandelen, fietsen of een tocht met scooter/motor in 1 woord prachtig.
Wat een praktische camperplaats. Zoals geschreven is de stortplaats erg ongelijk en daardoor oppassen voor schade. Stroom gratis hoeveel ampere heb ik nergens kunnen terugvinden. Leuk om de wallen van het dorp te bekijken.
Stoffige ongelijke plaats waar veel meer campers staan dan formele plekken. Er is water en serviceplaats. Mooie stad.
Prima cp op een minder geweldige locatie. De cp’s in Caceras voor mijn camper (8,60 meter) onbereikbaar en te vol. Daarom gekozen voor deze cp. Met de scooter naar Caceras is zo’n 10 km, met de fiets langs de drukke weg lijkt me niet prettig. In de avond en nacht heerlijk rustig en veilig verlicht. Waterkraan boven de uitstort van de toilet lijkt me niet fris. Caceras is een bezoek meer dan waard.
Wij stonden op het onverharde zanderige terrein. Doe toegang in de hoek heeft grote kuilen, voorzichtig. Het servicestation werkt maar voor water laden met slang of gieter is de drukkraan erg onhandig. Lokatie prima, centrum dichtbij. Erg rustig in de nacht. Prima plek.
Zomerseizoen is ingegaan prijs is inmiddels 5 euro. Verder geen aanvullingen.
Helemaal eens met alle positieve reviews. maar je moet wel in het vak passen, dat lukte ons niet daarom hadden wij de campers in de breedte gezet. Dat leverde een bon op, wees gewaarschuwd maak niet dezelfde fout.
Wat een prachtige locatie! De CP ligt in een soort park dichtbij een mooi klooster in een aardig dorpje. Mooier zijn ze niet vaak. De voorzieningen zijn OK. het servicestation is goed bereikbaar, er is stroom beschikbaar. Voor sommige plekken heb je wel een lange kabel nodig. Het centrum van het mooie Poitiers is zo’n 15 km.
Camperplaats in een klein parkje direct naast de camping en de Cher. Dichtbij Carrefour en IKEA. Ook centrum is met 5 km dichtbij. Prijs/kwaliteit klopt niet. Bijna 14 euro, geen afvalbakken, serviceplaats erg krap. Nee meer dan een voldoende wordt het niet.
Prima plek, op een Mixed parking bij een park en een interessant dorp. Wel een drukke locale weg. Geen voorzieningen
Prima camperplaats in een verder niet echt interessant dorp. Afvalbak, sportapparatuur en een speeltuin voor diegene die dat wenst. Rustig.
Camperplaats niet bezocht ivm wegafsluiting in het historische centrum. Kijk vooraf of je de route met de camper kunt rijden. Smal, scherpe bochten, wij reden ons vast op het plein voor het hotel de ville. maar het kan aan mijn navigatie liggen natuurlijk.
Nieuwe CP dichtbij Alicante, dit jaar geopend. Positief zijn de ruime plekken, de vriendelijke beheerders, toilet en douche netjes. Aandachtspunten zijn de onhandige inrichting van de serviceplaats. De drukke weg veroorzaakt ook geluid, logisch. Maar lastiger vond ik dat de beheerders het Engels, Duits niet beheersen. Communicatie via translate kan maar is wat lastig als je in discussie moet over het kopiëren van je legitimatiebewijs.
Prachtig ingerichte camperplaats die steeds wordt verbeterd. Nu is het zwembad ook gereed en een afdak boven de wastafels bij de barbecue plaats. Ziet er prachtig uit, wordt ook zeer goed bijgehouden, geen rommeltje te zien. Valentijn en collega’s proberen je met alles te helpen. Cartagena is een parel van een stad, historie een haven en altijd wat te doen. Heerlijke tijd gehad!
Rustige camperplaats met goede voorzieningen. Wij stonden beneden, minst mooie plek denk ik. Stroom inclusief maar daar past de prijs ook bij. zeer vriendelijke dames in de receptie. Hartstikke druk ook in oktober. Het dorpje is leuk, beetje heuvelachtig. Met de fiets en te voet goed te bereiken.
Prima CP voor een stop/over. Basic, vakantiedorp niet inspirerend. 15 km van de tolweg, goed bereikbaar. Prijs 11 euro, Prima
De locatie is 5 sterren waard. Met de fiets naar het centrum van Turijn, prima. Vriendelijke receptioniste ook snelle reactie op mail. Toiletgebouwen een beetje primitief. Ook de serviceplaats voor campers waar je niet je waterslang kunt aansluiten. Weg is dag en nacht goed hoorbaar. Pittige prijs ook met ACSI.
Gratis camperplaats bij een camper dealer met een zeer uitgebreide campingwinkel. Plaatsen zijn ok, service plek verhoogd, beetje lastig, stortput en water beschikbaar. Ik heb wat gekocht in de winkel om te bedanken voor de cp.
Wij stonden hier op een zaterdag, tussenstop om op zondag door Zwitserland te rijden. Het was hartstikke druk en stonden daarom aan de overzijde, wij direct bij het stoplicht. Laatste plek ze leek het. Nadeel was dat in de nacht de auto’s met boem boem muziek ons uit de slaap hielden. Vriendelijke beheerder, let op contant betalen, neem contanten mee. Wij zijn naar het leukecentrum gelopen 3,5 km, tram rijdt voorlopig niet ivm straatrenovaties.
Sitecode: 19134
Prima plek voor een bezoek aan dit aardige stadje. De Italiaan hebben wij ook bezocht, prima prijs/kwaliteit en zeer vriendelijke mensen.
Rustige plaats bij een klein vliegveld op een half uurtje fietsen van het historisch niet echt interessante stadje. Alle supermarkten etc zijn er. Leuk die bedrijvigheid om het vliegveld met zweefvliegtuigen en ultra lights.
Sitecode: 20078
Je staat op een knollenveld dichtbij alle bezienswaardigheden. Stroom, water, douche, service kost allemaal extra. Prijs tot 8 meter camperlengte 21 euro daarboven 23 euro, exclusief de genoemde faciliteiten. Zeer bijzondere en interessante plek.
Heerlijke dagen doorgebracht op deze camping. Vriendelijke beheerder, alles wordt keurig bijgehouden. Rustige locatie maar de doorgaande weg hoor je wel. Binz is een aanrader voor mensen die van Scheveningen houdt.
Prachtig uitzicht over het water en dichtbij de mooie binnenstad van Rostock, dat zijn de pluspunten van deze CP. Prijs is 18 euro exclusief 2,70 voor Easypay. Plekken zijn zeer ongelijk, geen voorzieningen. Wel gezellig wandelen langs het water, dichtbij een “beachbar”.
Zeer druk bezochte CP met een ideale ligging om Wismar te bezoeken. De plekken zijn redelijk maar zijn ongelijk en het grint is vaak deels verdwenen. Verder zijn de voorzieningen OK maar krap voor zo’n grote plaats. Kom voor 12.00 uur dan is de kans het grootst dat je plek hebt. Mocht je in de ovaal geen plek vinden dan is er direct voor de uitgang nog een weg naar rechts met nog een deel van de CP. Wismar is een prachtige stad.
Camperplaats is niet meer dan een parkeerplaats op grind. Nog geen voorzieningen. jammer dat de afvalbak overvol was en niet geleegd werd. Locatie dichtbij winkels en restaurant.
Locatie is fantastisch, onder de dijk dichtbij winkels en water. Mooi opgezette CP met ruime plaatsen. Weinig electrapalen dus breng een lange kabel mee. Je kunt hier mooi wandelen en fietsen.
Goed gelegen CP op loopafstand van het centrum (2km) op een oud fabrieksterrein wat in herontwikkeling is. Hippe horeca, kantoren in oudefabrieksgebouwen, leuk. De plaats is Ok maar niet meer. Geen afvalcontainer, wel stroom. De service plaats is leuk voorzien van lampjes aan een snoer, maar daardoor kun je de camper niet boven de put zetten. Verrassend rustig in de nacht, de weg hoor je amper, de horeca achter de camper was gesloten.
De locatie is werkelijk prachtig en zeer rustig gelegen. Loop je over het bruggetje de dijk op dan heb je werkelijk prachtig uitzicht. De voorzieningen zijn ok maar nog te verbeteren. Het gras naast onze camper was erg ongelijk, egalisatie zou fijn zijn. Servicen doe met een soort bak met slang, water tap je op de plaats, 2 tappunten. Zonder stroom 18 euro per dag.
Sitecode: 92054
locatie inderdaad perfect maar de plaats zelf is niet af. Loosput is een put aan de rand van de weg inclusief stoeprand. camper staat enorm scheef maar het water loopt er dan wel makkelijk uit. de plaatsen zijn op zich prima maar lopen sterk af naar de vaart. zelfs onder E&P poten en onze luchtvering kregen de camper niet horizontaal. Er stond ook verder niemand. jammer want de ligging zo langs de vaart is van prachtig
Mooi gelegen Camperplaats die een mooie plattegrond heeft. Verzorgingsplaats is nog te verbeteren, vooral de put kan slimmer. Op het terrein ook andere recreatie. Rucphen is een leuke plaats. in de bossen bij de Camperplaats kun je erg fijn wandelen.
Wat een heerlijk plek in het groen en toch dichtbij het dorp. Heerlijk wandelen en fietsen. Vervangende beheerders doen er alles aannam het je naar de zin te maken.
Met zoveel mooie reviews, wat moet je nog toevoegen. Ook wij hadden het weer erg naar ons zin op Croy. Misschien een paar persoonlijke tips. Zaterdag is er bijna de hele dag markt in het centrum van Helmond, beetje multiculti, wij vinden dat erg leuk. Ook een mooie tip is het Boerenbond museum in Gemert. Tenslotte de Noordkade in Veghel, industrieel erfgoed met restaurants etc. Jos en Jolande bedankt weer.
Camperplaats op een bedrijventerrein in Amersfoort. te voet naar het gezellige centrum is goed te doen. Er is inderdaad veel verkeers- en bedrijfsgeluid, maar dat wordt in de loop van de avond wel minder. De prijs is inmiddels €13, toch wel pittig ondanks dat stroom inclusief is.
Ruim opgezette CP met mooie plaatsen en goede voorzieningen. Prijs is OK zeker gezien de locatie, voor alles moet worden bijbetaald: water, douche, electra. Jammer ook dat je alleen contant in een automaat kunt betalen. Maar de locatie de ruime plaatsen en de groene oase in een stad maakt het voor mij een prima camperplaats.
Een rommelige, slecht onderhouden CP. Gras niet gemaaid, de rijstenen schots en scheef. Zeker bij slecht weer veel plassen. En weinig zicht op de Rijn. Erg jammer want de plek is prima, beetje aandacht zou wonderen doen.
Heerlijke cp ook op de tweede rij. Met de fiets naar Koblenz direct langs de Rijn. Kom op tijd, vanaf 14.00 uur moet je echt geluk hebben nog een plekje te vinden.
Eenvoudige camperplaats met goede voorzieningen. Kleine plaatsen, ben je groter dan een camperbus dan is de enige oplossing meerdere plaatsen in te nemen. gelukkig is er voldoende plek. Eiscafe Jo-Jo heeft heerlijk ijs. Wachtendonk is een verrassend leuk klein stadje, in een uurtje heb je de belangrijkste bezienswaardigheden wel gezien.
Prima parkeerplaats voor een tussenstop. Drukke weg dus geluidsoverlast aanwezig, Mobiele pizzabakker beschikbaar
vanaf 17 maart niet meer beschikbaar ivm kermis. zie foto
Zeer rustig gelegen CP, ruim opgezet. Gelegen in een mooi park. Vichy is een prachtige stad voor een paar dagen. Restaurant La Samoa met bijzondere gerechten, aan te bevelen.
Nieuwe cp met alle voorzieningen die je nodig hebt. Betonnen ondergrond maar per plaats twee stenen met één oog om je scheerlijn van de luifel aan vast te maken. Dat typeert de zorgvuldigheid van de zeer vriendelijke beheerders.
Prima gratis cp met water en losplaats, niet vreemd dat het hier zo druk is. Zeker 300 campers toen wij er stonden. Spraken camperaars die er drie tot vijf maanden stonden (!). ik vraag me af hoelang het duurt tot het gemeentebestuur gaat handhaven.
De campers staan niet meer op de verhoogde geasfalteerde parkeerterrein maar een stukje verder. Daar is ook een kraantje. Richting de Mercadona is de officiële cp met zanderige bodem. Wij stonden tegen de verhoging van het parkeerterrein samen met een tiental campers. Blanes vinden wij een leuke tussenstop, centrum dichtbij en een mooie boulevard.
Fijne ligging aan het water en dichtbij de stad. Zaterdag leuke markt aan de overkant van het water. Beetje gedateert allemaal. Even oversteken geweldige bakker. Wij troffen een zeer vriendelijke “havenmeester”.
De camperplaats ligt 10 km van de afslag van de A7. Door dorpjes, heuvel op en af en dan kom je er. Een dorp kun je dit niet noemen, de Cp is prima, redelijk vlak. 4 stroompunten, gratis voorzover ik kon zien. servicepunt is defect vandaar 3 sterren
Sitecode: 11934
Camperplaats direct aan het kanaal van St Quentin. Servicepunt kan nog wel wat verbeterd worden maar met water en stroom €7 euro is natuurlijk prima. Erg rustig.
De plek is prachtig maar de CP is slecht opgebouwd. Het is zo schuin dat zelfs met de levellers op max ik nog fors scheef stond. Als de plaats druk wordt bezocht is de manoeuvreerruimte te krap. Prijs is 14 euro + 2.14 euro belasting. Prijzig.
Prima camperplaats, alles wat je nodig hebt. De pizza-automaat produceert prima pizza’s.
Prima camperplaats in een toeristisch gebied. Ruim terrein wat elke avond vol loopt met campers. Dorpje stelt niet veel voor Perpignan vonden wij erg gezellig.
Vanavond weggestuurd door de politie omdat we meer dan 1 parkeerplaats gebruikten. Direct vertrekken. Dit is voor ons voor het eerst in n drie jaar. Er is in het weekeinde een evenement waardoor vlakbij een enorme tent wordt opgebouwd. Ik denk dat de actie van de politie daarmee te maken heeft.
Prettige parkeerplaats voor een bezoekje aan deze stad. De op-en afritten zijn op personenauto’s grootte. Lekker wandelen langs het strand
Mooi gelegen camping met in het duurdere gedeelte zeer ruime staplaatsen met mogelijkheid voor water, afvoer en electra. Wij betaalden 20 euro zonder electra. Toiletgebouw prachtig aangelegd maar in de avond niet altijd warm water. Zeer slechte ervaringen in het restaurant. In het dorpje is weinig te zien maar kom je voor rust dan zit je hier goed.
Prima plek voor een tussenstop. Serviceplaats met water erg fijn. Twee wasserettes op iets meer dan een km.
Wij stonden met meerdere campers tegenover deze locatie naast de Mercado en “Old Jack”. Prima plek voor een bezoek en een nacht.
Prima rustige parking voor een nacht. Bovenop zijn de plekken het meest horizontaal.
Prima locatie in het stadspark dichtbij het centrum. Soms hadden wij in de vroege nacht wat geluid van kletsende jeugd (tot 2.00 uur). Staanplaatsen zijn verschillend van grootte. Groen mag wat vaker gemaaid. Vriendelijke beheerders. Contant betalen!
Parkeerplaats bij een outdoorwinkel, op een industrieterrein met bijbehorende geluiden. Dorpje niet echt aantrekkelijk en de prijs voor het gebodene vond ik hoog. €13 euro per nacht, stroom, afvoer, water, wifi telkens €3 euro.
Locatie perfect, voorzieningen OK maar gedateerd maar toch maar 2 sterren. Ik nam via mail contact met de vraag of er plek was. Men adviseerde mij te reserveren. De korting die je met de NKC pas krijgt, 10%, krijg je niet als je online reserveert. Ook bij aankomt kan de. receptie deze niet corrigeren. Wel krijg je een bon voor een extra nacht met 50% korting. Geeft een nasmaak. Lissabon is prachtig.
wat een zootje. Zowel de weg naar de CP, als de plek zelfs. Het is feitelijk een opslagplaats voor auto’s waar ook een straatje is vrijgemaakt voor campers. Hele dag en avond (ik hoop niet nacht) herrie van naburig terrein. Enige positieve op loopafstand van centrum Sevilla (3km).
Grote parkeerplaats met ook voor grote campers voldoende ruimte. Natuurlijk met verkeersgeluid en aan- en afrijdende auto’s. Prima tram verbinding met centrum Murcia.
Richting Alicante ook serviceplaats.
Wij vinden dit een erg fijne plek. Op scootersafstand van Tarragona, Reus is ook leuk. Het dorp stelt niet veel voor. Er is verkeersgeluid maar niet storend. Nog steeds €5,-.
Wij verbleven twee weken op deze mega-camping van kerst tm de jaarwisseling. Opvallend was de algemene netheid van de gehele camping van toiletgebouw tot waar de verblijfplaatsen zijn. Personeel niet altijd erg vriendelijk. Camping is grotendeels voorzien van huisjes, glamping etc met de kampeerplaatsen als opvulling. Wij betaalden 23 euro pn inclusief 10 amp stroom, niet duur vonden wij. Vilanova is een erg leuke stad met een prachtig spoormuseu
Wij staan hier graag. Dichtbij strand, terras, centrum en supermarkten. Wij stonden hier zaterdagnacht wel wat geluid van cafebezoekers die naar huis gaan. Jammer dat het in december tot 10.00 uur in de ochtend duurt voordat je camper in de zon staat. Maar als dat alles is.
Slagboom omhoog dus gratis. Stroomaansluitingen werkten nog. Verder een weinig inspirerende omgeving.
Heerlijke parkeerplaats direct aan de zee. Ook in december goed bezocht. 15 euro betalen met de app is een stuk simpeler dan via de betaalautomaat.
Camperplaats is afgesloten. Is in gebruik als parkeerterrein voor bouwmachines. Maar voldoende plaats. geen voorzieningen.
Sluit me volledig aan bij de vorige reviewers, Marina is het voorbeeld van een hulpvaardige cp eigenaar. Ik vond het wel lastig dat de poort alleen open en dicht gaat als zij op de cp is. Tenslotte uitstort voor toilet beschikbaar maar geen put voor de vuilwatertank.
Locatie krijgt van 5 sterren, vanuit de camper kijk je naar de zee en de terrassen van Chalkis aan de overkant. Dicht bij het centrum en toch redelijk rustig en dat op een bewaakt terrein. Top!
Prima locatie, wij verbleven door een griepje 5 nachten. De poort naar het roeicomplex is bewaakt, bij deze ingang (slagboom) links is een kraantje.
Mooie plek aan zee. bezoekers van het strand spreken je vriendelijk aan. Rustig in de nacht.
Sitecode: 19529
Echte stadscamping met prima voorzieningen. Toiletgebouw gedateerd maar schoon. Locatie aan drukke weg maar wij hebben prima geslapen. Zonder stroom 30 euro niet goedkoop maar locatie, zeker als je zoals wij een scooter hebt, prima. Fietsen in Athene lijkt me niet te doen. Zeer vriendelijke medewerker.
Straten die je moet volgen naar de camperplaats zijn zeer matig, zeker bij nat weer. Afgelegen plek, weinig aantrekkelijk. Je moet reserveren. Kosten voor ons 29 euro per nacht. Voor deze locatie echt te duur.
Fijne camping, locatie dichtbij het strand, ruime plekken, prima sanitair zeker in vergelijking met Griekse collega’s en brandschoon. Dorpje stelt niet veel voor. Tolon kun je lopen voor Nauplion en de archeologische sites heb je (gemotoriseerd) vervoer nodig. Wij betaalden 24 euro incl stroom.
Lokatie is prima, zowel Sparta als Mystras is uitstekend te bereiken. Ruimte genoeg ook voor grote campers. Toiletgebouwen zeer gedateerd “houtjes touwtjes “. Douches niet gebruikt maar zou ze zeker in voor- en najaar zou ik de warmwaterkraan lang laten doorlopen. Servicestation is gat in de grond. Weet niet of het zwembad nog wordt gebruikt. WiFi was redelijk. Vriendelijk beheerder die goed Engels spreekt. Wij betaalden incl stroom 25 euro.
Ook in oktober nog goed bezocht. Parkeerplaats achter het strand. Stranddouche en kraan functioneerde nog.
Wij vonden het niks. Nu in oktober vergane glorie. Diverse verlaten caravans, strandbad dicht.
Camping met een krappe inrit en veel ontwikkelmogelijkheden. Vooral gericht op buscampers slechts een paar ruimere plaatsen. Toiletgebouw gedateerd, waterdruk laag, maar schoon. Serviceplaats voor campers met grijswater nagenoeg onbruikbaar. Schoonwater alleen met gieters (wel kritiek van campingmedewerker) of lange (vieze) slang van de camping. Door waterdruk langdurige kwestie. Locatie is perfect, heerlijk wandelen op de boulevard.
Mooie locatie, gezellig dorp. Met name de aanrijroute is een beetje een uitdaging. Vertrouw niet op je navi maar check vooraf even in Google Maps.
Zeer ruime parkeerplaats waar je mag overnachten. Er is wat verkeer van “lesgevende ouders” en van het nabijgelegen tennispark. In de nacht zeer rustig, dichtbij centrum en water beschikbaar.
Heerlijke plek. Zicht op de haven met dagelijks een nieuw cruiseschip. Geen voorzieningen maar wel diverse restaurants aan de haven.
Druk bezocht ook in oktober. Mooie dichtbij het strand. Restaurantjes in de buurt.
Wij voelden ons niet zo thuis. Ongelijk terrein waarin alle camperaars aan “ landjepik” doen. Bomen geven deels schaduw maar in dat deel ook wat last van geur van de containers of kanaaltje achter de camperplaats. Mooi strand, leuke bar. gegeten hebben we er niet. Maar zeker prima voor een paar nachten.
Wat een prachtige locatie. Geen last van muziek, alles is gesloten, dorpje uitgestorven.
Je maakt gebruik van een mixedparking die op drie terreinen (allen verhard) zijn. Geen voorzieningen. Wel een zeer vriendelijke beheerster die ons twee dagen voorzag van een uitstekend restaurantadvies. Leuke gezellige stad.
Wat een prachtige camperplaats. Zeer vriendelijke ontvangst, prachtig sanitair, ruime plaatsen. Rustig gelegen in een woonwijk.
Mooi gelegen camping met ruime plaatsen ook voor grotere campers. Prachtig zandstrand dat ook door lokale bewoners/verblijvers wordt gebruikt. De camping is wat gedateerd, het functioneert allemaal maar mag ook best wat gerenoveerd worden. In de omgeving zijn (behalve op de camping) geen supermarkten of andere winkels.
Wij konden met ons Tiny-house (9.45m) geen plek vinden. Vervelender was dat ze dat bij de receptie hadden kunnen weten. 8 meter max voorkomt 200 meter achteruit rijden. Daarnaast wordt geen plekje onbenut dus het lijkt een beetje op een mierenhoop al die mensen op een kluitje. En dat in het naseizoen.
Het is inderdaad een soort bouwterrein en parkeerplaats. Toch waren wij erg blij met een plek nadat we, ivm onze grootte, op de camping niet lukte een plek te vinden. Zeer vriendelijke beheerders die een park en vervoerservice regelen voor het vliegveld. Herrie vd vliegtuigen krijg je er gratis bij.
Gedateerde terrassen camping op een mooie locatie. Wij betaalden 91 euro voor vier nachten zonder Electra (5 euro per nacht). Ondermeer het servicestation is erg gedateerd en naar mijn mening gevaarlijk. De stortput van een 1/2 m2 is afgedekt met een stalen deksel die je er met een stuk betonijzer kunt afhalen om te storten. Dat lijkt me zeker voor kinderen erg gevaarlijk.
Hobbelige parkeerplaats tegenover het busstation. Langs een drukke straat midden in de stad. Je loopt gemakkelijk naar de kust en daarmee naar het gezellige centrum. 15 euro geen voorzieningen.
Als niet in 1 parkeervak past moet je meerdere kaartjes kopen, zo gaf de parkeerwacht in de ochtend aan. Eerst 20 euro bijbetalen, daarna toe hij me assisteerde bij de parkeermeter beperkte het zich tot 6 euro. Met een afsluitende “very nice camper”. Top toch.
Prima Camperplaats in het midden van een rustig dorp. Aan de ene kant de doorgaande weg aan de andere kant een school. Kies maar wel geluid je prefereert. Er is een kraan met drinkwater en een krappe stortplaats voor vuil water waar ook WC’s in worden gestort zo te zien. Wij vinden dit een prima plek.
Prima camperplaats ook voor grote campers >8 meter. Midden in deze prachtige stad. Uiteraard stadsgeluiden ook in de nacht maar niet storend voor ons. Je rijdt binnen op de busparkeerplaats dus je moet je ticket bij de Office omwisselen zodat je niet €40 (bus) maar €21 (CAMPING-CAR) betaalt.
inrijden is voor een camper >8 meter en hoger dan 2,5 meter onmogelijk
Fijne camperplaats voor de doorreis. Wordt door langparkeerders (bewoners) steeds meer een zigeunerkamp maar het blijft redelijk netjes. Beperking 6 meter is overdreven maar Max 8 niet.
Helemaal eens met de vorige reviewer. Wij moesten op 3/9 vertrekken omdat het terrein als parkeerplaats voor auto’s wordt gebruikt voor de “Wurtstmarkt” en kermis.
Krappe plaatsen en wel erg dominante maar vriendelijke “platzwart”. Erg druk met reserveringen. Aardige locatie dichtbij de Rijn. Dorpje stelt niet veel voor. Prima voor een paar nachten
Een camperplaats die een voorbeeld kan zijn voor anderen. Mooie ruime plaatsen, douche toilet indien gewenst, afvalscheiding, informatie over de omgeving. Maar vooral vriendelijke en hulpvaardige beheerders die altijd voor je klaar staan maar je ook met rust laten als je dat wil.
Mooi aangelegde camperplaats bij Camperdealer. Helaas is de stroom met hangsloten afgesloten ook op werkdagen. Showroom is een bezoekje waard.
Fijne camperplaats midden in deze mooie stad? Met stadsgeluiden uiteraard. €5
Fijne plaats voor een nacht. Niet horizontaal. Showroom Niesmann Bisschof is open tot 17.00 uur, blijft leuk om je te vergapen aan al dat moois. heb je er nog geen genoeg van dan zit aan de overkant de grootste Concorde dealer van Duitsland. Mooie campers met dito prijzen.
De plaatsen links zijn meer horizontaal dan die in de cirkel. Wel iets meer verkeersgeluid op deze plek.
Wat een mooie camperplaats. Verharde parkeerplaatsen met gras/mos om te zitten. Stroom beschikbaar echter de waterkraan werkt, nog niet. Bakker om de hoeken en in het dorp restanten van een middeleeuws fort/kasteel. lijkt me dat je bij beter weer hier prachtig langs het kanaal kunt fietsen naar Epinal.
Bescheiden parkeerplaats net buiten dorp. ook het nabijgelegen kartonmuseum heeft een ruime parkeerplaats. Servicestation nog steeds afgesloten, je kunt wel vuil water kwijt.
parkeerplaats speciaal voor campers. Inclusief service plaats die is afgezet met kettingen. Parkeerplaats voor auto’s tegenover de cp, het rijdt af en aan. Aardig dorp met een paar bezienswaardigheden. supermarkt dichtbij. prima!
Nette maar hobbelige camperplaats in een uitgestorven toeristendorp. Wij stonden op een parkeerplaats naast de wegen waar nog eens woningen moeten komen. Heerlijk rustig.
Prima parkeerplaats met voorzieningen, dichtbij het centrum. 11,5 euro is stevig maar ok.
Enorm veel campers niet alleen op het camperterrein. Inrit servicestation krap voor grotere campers. Geen politie of beveiliging gezien. Geluid van de snelweg vonden wij meevallen.
prima plek om te verzorgen, de stort/wasplaats is wat krap maar verder alles prima
Krappe rumoerige stadcamping. Dat weet je vooraf op deze locatie. De verzorgingsplek is niet meer van deze tijd. Dichtbij trein/bus. Malaga makkelijk te bereiken. Prijs 130 euro voor 6 nachten. Maar de receptionist kost de camping 1 ster. Onvriendelijk, wij arriveerden om 11.40 terwijl we om 12.00 uur hadden gereserveerd. Wegwezen kom over 20 min maar terug. Waar we moesten parkeren in de krappe inrit moesten we zelf maar uitzoeken. Bah!
De jonge actieve beheerder is het grootste pluspunt van deze camperplaats. Omdat ik met mijn grotere camper de “draai” niet kon maken werd ik via een andere ingang binnengelaten. Plaatsen zijn prima, stroom niet stabiel, vooral in de avond valt hij regelmatig uit en de WiFi dan ook. Ook de warmwatervoorziening van de douches is niet stabiel. Room for improvement maar met deze beheerder heb ik daar wel vertrouwen in.
Prima camperplaats, wel hoge drempels om op je plaats te komen. Plaats 10 euro Stroom 70ct per kWh. In het dorp is alles beschikbaar en de boulevard langs de Mar Menor is beetje saai maar mooi en lang (5km). Vliegtuigen van 8.30 tot circa 15.00 daarna is het weer rustig.
Fijne plek voorheen tussenstop. Incl stroom (2amp) die helaas regelmatig uitvalt. Aardig dorp met wat oude gebouwen. Met de fiets naar Tarragona is pittig.
voor de tweede keer op deze camperplaats in het gezellige Calpe. Wij stonden op de grotere plaats, erg fijn. Nog nooit zo’n schoon toiletgebouw gezien op een CP. De CP is gelegen in een villawijk. Dat betekent mogelijk iets verder lopen maar ook dat het in de nacht erg rustig is. Komen hier zeker weer terug.
Aardige campercamping met meerdere zones. De kleinste plaatsen kosten 10 euro incl stroom. Afmetingen circa 10x5. De fors grotere plaatsen zijn stevig duurder 19 euro exclusief stroom ad 3 euro. Toiletgebouw keurig, restaurant idem. Door dorpje naar camping is smal, goed opletten.
Door de palen minder makkelijk in gebruik. Wij stonden buiten het officiële vak. Mooi dorp, fijne plek in Noord Spanje
Groter dan een buscamper 6, 6,5 meter vindt hier geen plaats. Erg drukke parkeerplaats bij een supermarkt. Geen aanwijzing camperplaats.
eenvoudige camperplaats in een mooi park. Faciliteiten in orde. WiFi is blijkbaar in tijd gelimiteerd, geen informatiebord of op de app. zaterdagavond was er een samenscholing van zo’n 30 mannen naast onze camper. Men besprak de “vragen des levens” zonder muziek of gedoe maar wel tot 2.00 uur in de ochtend.
Prima camperplaats voor een overnachting.
Prachtige parkachtige camperplaats. Aan de Allier dichtbij de supermarkt en verassend leuk stadje. Heerlijke dagen doorgebracht.
prima plek voor overnachting ook met een grotere camper. Druk verkeer ook in de nacht maar een schitterend uitzicht.
Kassel is een mooie stad met schitterende parken. De CP is redelijk maar te duur. Je staat op grint dat stoffig is (bij mooi weer) en de plaatsen zijn erg smal. Faciliteiten zijn prima, passysteem werkt gemakkelijk. Ondanks de prijs wordt de CP zeer druk bezocht.
Een basiscamperplaats bij een minicamping. Rustig ook al hoor je de doorgaande weg overdag goed. Camperplaats wat gedateerd, servicestation eenvoudig maar ok. Vriendelijke eigenaar die je niet veel hebben gezien. Wij betaalden in aug 20 euro, passend. Room for improvement is het gevoel wat overheerst. Maar de basis is prima.
Heerlijke minicamping zeker voor kinderen waarvoor alle speeltoestellen beschikbaar zijn. Heerlijk gefietst en genoten van het mooie augustusweer. Peter is een voortreffelijke gastheer.
Zullen wij er met onze reviews eens voor zorgen dat deze prima camperplaats met geweldige beheerders een keer camperplaats van het jaar zal worden. Voorzieningen inmiddels meer dan prima voor elkaar, veel camperaars die keer op keer terugkeren. En de evenementen die samen met locale ondernemers worden bedacht en met zorg uitgevoerd.
Prima CP zeer ruim opgezet, mooi gelegen en 10 euro incl stroom is spotgoedkoop. Toegangsweg fietst niet echt fijn maar ja hebben we toch wat te zeuren. Ik bezocht een cursus bij Sanidrome was 6 km fietsen, perfect!
Heerlijk rustige CP met ruime plaatsen ook voor grotere campers (8 meter+). Fietsen in de omgeving. Stroom 6 amp inclusief. 12 euro inderdaad, geen korting meer bij langer verblijf.
Prima camperplaats in een mooi landelijk gebied. Mooie zeer ruime plekken. Douche en toilet zouden thuis zeker niet misstaan. Ondanks de stevige prijs toch overal voor betalen, zelfs voor drinkwater. WiFi mag de naam niet hebben. Wij stonden vooraan maar kregen alleen buiten verbinding. Daar mag de eigenaar nog naar kijken. Wij komen graag nog eens terug.
Royale camperplaats ook voor grote campers. Links is stroom beschikbaar 10ampere. WiFi is dramatisch slecht als het drukker is. Wandelen naar Bedburg door de bossen (5km), heerlijk.
Camperplaats met relatief kleine plaatsen. In 1 rij heb je een ruime gelegenheid om achter de camper te zitten. Waterkraan en stroom beschikbaar. Verzorgen bij de buurman om de hoek. Camperplaats mag wel wat aandacht krijgen.
Zeer drukke CP met als belangrijkste pluspunt dat je naar de leuke stad kunt wandelen.
Ruime CP met mogelijkheid voor mooie fiets- en wandeltochten. Alleen het servicestation is zeer matig.
Uitzicht is de grootste +. Neer is een leuk dorp om een aantal dagen te verblijven. Wij komen er als jaren graag. Vreemd dat de WIFI nog steeds een drama is. Met deze prijs en bezetting kan de jachthaven hier toch wel eens in investeren.
Prima CP met alle voorzieningen die nodig zijn. Omgeving prima voor mooie fietstochten. Jan doet als eigenaar alles om het verblijf prettig te maken.
Een model camperplaats met een geweldige gastheer. Prachtige plaatsen. Wel fietsen mee als je wat van de omgeving wil zien.
Nette camperplaats in een in deze periode compleet uitgestorven vakantiedorp. De Franse eigenaars zijn vriendelijk. De plaatsen zijn krap voor campers >8 meter. WiFi zeer matig. Serviceplaats buiten de poort erg onhandig gesitueerd.
vier sterren voor de plek en prima voorzieningen en de vijfde voor de prettige eigenaar en zijn zoon. Prima CP om Vera te bezoeken ook wandeling naar Christusbeeld is goed te doen. Fietsen naar de kust over goede maar smalle fietspaden. Wij stonden op de plaatsen bovenin direct tegen de rotonde. Mooi uitzicht maar het verkeer hoor je wel uiteraard.
Inderdaad een forse CP met prima voorzieningen. Vriendelijke receptie. Zeer ruime plaatsen, hartstikke druk met echte overwinteraars. Forse campers vaak met extra auto, is ook wel handig hier. De locatie is best bijzonder, niet echt mooi gelegen, vervelende fietsroute naar de kust maar toch hartstikke populair.
Beetje rommelige CP. Franse eigenaar, reserveren kan maar of ze daar rekening mee houden? Ik kreeg een niet genummerde plaats zonder stroom en zo werd de CP “volgepropt” en stonden er ook diverse campers op het veld naast de CP. Serviceplek erg onhandig, WiFi redelijk goed.
Prima plek om het mooie Cartagena te verkennen. Stroom, matige WiFi en een plek voor 10 euro. voor water moet je betalen (1 euro, 5 min). Je moet wel accepteren dat je naast een druk benzinestation staat en een drukke verkeersweg. Het station heeft dan wel weer een Spar supermarkt.
Prima Camperplaats in het altijd gezellig drukke Calpe. De normale plaatsen (14 euro per nacht) zijn niet erg groot maar voldoende. Stroom betaal je per KW nu 40 ct. Toiletgebouw eenvoudig maar zeer schoon. Veel overwinteraars die langer staan, vooral NL, Duitsers en Belgen. Wij vonden het gezellig. In Calpe is het heerlijk wandelen als je van een boulevard en toerisme houdt.
Prima overnachtingsplek op redelijke afstand van de snelweg. Historisch dorpje stelt niet veel voor. Water en afvoer afgesloten, wc kon je wel legen.
Prima CP dichtbij Valencia. Ongeveer 11 km met de fiets over een prachtig fietspad, zelfs verlicht. Erg vriendelijke medewerkers, de administratie kost wel veel tijd. We hadden de laatste plek dus reserveren, hoe vervelend ook, is verstandig.
prima plek voor een tussenstop. Jetons te koop bij kassa supermarkt. Stroom duur 1 Jeton a 3 euro. water tanken ook Jeton.
Prima plek voor een overnachting. Door jonge enthousiaste beheerder overgehaald om na een dag rijden toch even met de fiets naar het centrum te gaan. Was een prima tip. Stroom inclusief.
Parkeerplaats voor campers met servicepunt. Drukke omgeving (trein, auto’s). Kiosk heeft prima kebab. Prima voor een nacht!
Goed gelegen camping voor een bezoek aan Rome. In de nacht verassende rustig als er ten minste geen feestje gegeven wordt op het nabijgelegen sportterrein. Ook met de fiets kun je naar Rome echter het is lastig veilig het fietspad langs de Tiber te bereiken. Bij de receptie moest ik na het inschrijven mijn rijbewijs (uit veiligheid) achter laten. Alternatief was vooraf betalen. Overigens zijn de Acsi plekken klein en zijn er ook grotere.
Prima camperplaats om de stad te bezoeken. Met name de kathedraal en zijn museum is zeer de moeite waard. De kathedraal vind je door de trap op te lopen en daarna steil omhoog langs de weg. De rest wijst zich vanzelf.
Heerlijke plek voor een bezoek aan het mooie paleis. Gemengde parkeerplaats dus beweging van vroeg tot laat. Zeer vriendelijk beheerder die hielp bij het manoeuvreren. service station goed bereikbaar. Daar geen drinkwater maar stroom en drinkwater bij de staanplaats.
Prima locatie om Napels te bezoeken. Camperplaats bereiken is enigszins een uitdaging maar de plekken zijn prima. Verassing op het einde dat de prijs is aangepast naar 18 euro en 3 euro stroom. Toen ik de beheerder aangaf dat op zijn eigen website 15 euro per nacht staat, gaf hij aan dat het aanpassen niet gelukt was.
Wij kwamen hier in oktober op doorreis. Zeer vriendelijke ontvangst, in de avond gegeten. Iets minder juichend dan de vorige revisies. Eten was goed maar serveerster sprak alleen Italiaans waardoor de “secundo” niet meer kwam. Stroom is Max 3 amp, viel uit bij gebruik koffiemachine. Wij betaalden €55
Smalle toegangsweg en redelijk krappe plaatsen voor een 8 meter plus camper. Supervriendelijk beheerder, prima uitleg. Faciliteiten zijn schoon. WiFi beschikbaar maar matig. Electra 35ct per KWh. Prima plek dus.
Prettige camping dichtbij de tempels van Agrigento. Plekken zijn voldoende groot. Toiletgebouw basic maar schoon. WiFi beneden bij een soort picknick plaats redelijk, bij de plaatsen slecht.
wij verbleven hier op een vrijdagavond. Het terrein werd gebruikt als een racecircuit en acrobatiek met opgevoerde scooters. inclusief de herrie. jammer van de nachtrust.
verboden voor campers
Keurige camping met schoon sanitair en een heerlijk zwembad. Plaatsen zijn krap, langer dan 8.00 uur niet aan te bevelen.
Prima locatie, zeer vriendelijke beheerders die verrassend goed Engels spreken. Stadje is leuk voor een dag.
Bij ontvangst werd aangegeven geen stroom of service beschikbaar. prijs dan €10. Centrum met de fiets dichtbij. Vreemde locatie achter bedrijf met bouwmaterialen. Prima voor een nacht
Sitecode: 71964
dit is niet dan een veld om te parkeren, wij betaalden €10 teveel. Wel zeer dicht bij het strand
CP dicht bij de niet echt interessante stad. Stukje verder een groot zandstrand. CP heeft een zeer primitieve wc, koude douches en een wc stort. Met emmers kun je de afvalwatertank in een klein putje storten. Water is volgens ons niet drinkbaar. stroom wel beschikbaar en de beheerster is zeer vriendelijk, spreekt alleen Italiaans. Wij betaalden €13
Tja met onze camper van 3.3 hoog en 8.30 lang is er geen plek beschikbaar met name door de olijfbomen. Maar gelukkig was er nog 1 grote plaats (5 euro extra) waar mijn camper in past. De dame aan de receptie geeft “college” om 19.00 uur over hoe je met de trein naar Palermo kunt. Tenslotte loosplek camper door steile helling bijna onbereikbaar. Natuurlijk dichtbij Palermo en mooi aan zee. Wordt er toch niet zo blij van!
voorzieningen zijn misschien gedateerd maar worden goed schoongehouden. locatie weergaloos mooi. Omgeving zoals vaker in Sicilië slecht onderhouden en voorzien van huisvuil. Als je er zin in hebt is het wandelpad naar de zwarte Madonna van Tindari erg mooi maar pittig.
Wat een wereldplek! Kraan achterin werkt, politie kwam diverse keren voorbij. Strand loopt sterk af en stroming is sterk, strandschoenen handig!
Modelcamperplaats voor zuid Italië. Alle faciliteiten beschikbaar inclusief warme douches en strand dichtbij. Wij werden welkom geheten met een gratis meloen en twee heerlijke espresso’s. De omgeving is troosteloos en de route ernaartoe is wat krap, maar dat mocht de pret niet drukken!
wat een geweldige plek om de stad te bezoeken. ook voor >3500 kg
op het parkeerdek van een parkeergarage. Geen service voorzieningen gevonden wel stroom beschikbaar en afvalbakken. 12 euro zonder stroom en water. beide kosten €2.50. Wij stonden hier zondag en vonden de stad maar een dooie boel tot we om 19.00 uur een ommetje deden en een gezellige mensenmassa aantroffen die keuvelden en slenterden door de stad, erg leuk.
Eenvoudige camping met gedateerde voorzieningen maar met privestrand. NKC reizen gebruikte deze camping ook als tussenstap zagen we. Restaurant ging tot onze verrassing dagelijks open vanaf 19.00 en zat in het weekeinde vol met Italianen. plaatsje niet bijster interessant.
eenvoudige cp op een groot terrein. Prijs ook in september €20 incl 2 amp stroom. Wel een flesje wijn als welkom. voorzieningen in orde maar eenvoudig.
Heerlijke plek zo direct bij het drukke strand. Ingang zeer krap voor langere 7,5 m en vooral bredere campers dan 2.30. Zeer vriendelijke eigenaar.
Rustige CP vlakbij de prachtige basilica. Zeer ruime plekken op grasstenen. Betaalautomaat vergde wat oefening maar de meeste gebruikers (Italianen) betalen volgens mij niet. Servicestation eenvoudig maar ok.
gratis is voorbij de slagboom werkt weer. Water en de loosput zijn afgesloten. WC kun wel legen maar niet spoelen. plaatsen zijn vreselijk scheef, levelsysteem kon het niet corrigeren.
blijft een heerlijke plek. mooi uitzicht op de Rijn, vooral van de eerste cirkel. automaat was stuk, in de avond werd er gecasseerd. jammer dat de hoveniers vroeg in de ochtend hun werktuig opstarten en ons daarmee wakker maakten
ruime cp onder bomen en dichtbij de toeristische stad. met name het verzorgingstation mag wel opgeknapt worden.
prima camperplaats aan de rand van leuk dorp. verzorging stroom alles perfect aanwezig. drukke weg kan je storen
Zeer drukke CP waar wij rond het middaguur nog het laatste plekje vonden. Heerlijke plek met in de omgeving restaurantjes en biergarten. Lekker stukje wandelen langs de Rijn. Wel druk in het hoogseizoen en veel toeristisch verkeer. Wij vinden het hier altijd leuk.
Sitecode: 2014
Ze noemen het op de borden een camping en dat is het eigenlijk ook. Heerlijk rustig achter een afgesloten hek. Zeer lange stroomkabel nodig. Ik vond het toiletgebouw er niet geweldig uitzien. Belachelijk dat er voor deze tarieven geen schoon water beschikbaar is.
prima CP. Toegangsweg is smal. Beheerder spreekt een dialect wat voor ons amper te verstaan is. Doet alles om het verblijf aangenaam te maken. Ik vroeg om fietsroutes, hij ging op internet om twee routes voor ons te printen. Omgeving mooi om te fietsen, hier en daar fietspaden.
CP to camping. De plaatsen zijn niet vlak, zeker niet als je zoals wij met je voorwielen op de bestrating staat. Locatie is perfect vlakbij een mooi park en je kunt wandelen langs de rivier. Druk bezocht vanaf 15.00 was er geen plaats meer. Geluidsoverlast van de dichtbijgelegen snelweg en van thuiskomende jongeren in de nacht van za op zo. Buiten hoogseizoen zou ik op de camping gaan staan, waar ook camperplaatsen zijn.
het blijft een parkeerplaats met slechts beperkte faciliteiten. 1 stroompaal en een centraal zeer gedateerd toiletgebouw. loospunt is verdwenen er is wel een mogelijkheid om de toilet te legen. watertappen ook maar of dat functioneert? Toch vinden wij het een heerlijke plek. Te voet naar het mooie centrum, parkje voor de deur waar jong en oud gebruik van maken. Ook is er een zomerkermis tot eind augustus open van do tm zo tot 22.00 uur.
Verassend gezellige camperplaats aan het kanaal. Staanplaatsen op gras, sommige met uitzicht op het kanaal. Plaatsen zijn niet al te groot, stroom is beschikbaar voor €2,50 per dag. Nabijgelegen weg geeft best wel wat lawaai en de dichtstbijzijnde supermarkt 6 km verderop. De erg leuke stad Münster is op het fietspad langs het kanaal goed te bereiken. Bewaakte fietsenstalling bij het treinstation.
eenvoudige camperplaats op grind bij een gezellig ommuurd stadje. Plaatsen zijn groot genoeg, achterin is iets meer plaats om te rangeren. Vriendelijke beheerder, beetje onhandige stort voor het toilet maar verder helemaal prima voor een paar dagen.
Wat een heerlijke plek als je van rust, fietsen, wandelen en een vriendelijke beheerder houdt. Fijne tijd gehad. Er zijn meer mensen die er zo over denken dus vooraf bellen is handig.
Wat een pareltje deze camperplaats in de achtertuin van de beheerder. De eigenaren spannen zich maximaal in voor een fijn verblijf. Met folders en documentatie over de mooie omgeving en door afvalscheiding maximaal te ondersteunen. Het terrein is niet al te groot dus je privacy is minder groot maar de sfeer en de omgeving maakt dit meer dan goed.
Mooi gelegen camping met prettige camperplaatsen. Prachtig wandelen in de omgeving. Het via een terminal reserveren waarna je in de mail een factuur krijgt, vind ik erg omslachtig. Dat is ook de kraan voor het watertrappen. Die spuit water naar alle kanten waardoor je de onhandige knop niet zonder “waterschade” kunt indrukken. WIFI is dramatisch slecht, zelfs overdag. Al met al vind ik dan de prijs te hoog.
prima eenvoudige camperplaats. Plekken niet allemaal horizontaal, geen digitale inlogzuil meer maar gewoon een envelop voor het stageld en een brievenbus. Beheerder drie dagen niet gezien, dus pinnen geen optie. Veel mogelijkheden voor fietsen en wandelen in de omgeving.
Als je, zoals wij, kunt leven met het verkeersgeluid heerlijke plek als je ivm het weer wat meer in je camper zit. Je staat hoog kijkt de haven en de maas in. Met marinetraffic.com kun je de schepen volgen, leuk!
Sitecode: 91951
redelijk nieuwe camperplaats op het erf van een boerderij. doordacht aangelegd. je kunt prachtig wandelen en fietsen en de supermarkt in Mook is op loopafstand.
een camperplaats in opbouw gaf de eigenaresse aan bij aankomst. Maar haar advies en enthousiasme zorgt toch voor een 5 sterren ervaring. Voorzieningen zijn prima voor elkaar. Plaatsen worden de komende week verhard. In de geparkeerde stadsbus vind je zoveel mogelijkheden voor fietsen, wandelen dat je gemakkelijk een week kunt blijven. En als klap op de vuurpijl bezorgt ze op vrijdag- en zaterdagavond eten bij de camper, van de lokale horeca, top!
Een camperplaats zoals hij moet zijn. Mooie plekken, overal stroom. Toiletgebouw(tje), en een kantoortje met verse eitjes en informatie. Dichtbij Dwingeloo, zeker in de zomer kun je in de omgeving ongetwijfeld prachtig fietsen. topplaats!
prachtig ingerichte co. plaatsen op grind, steen en gras. In deze tijd van het jaar is een vaste ondergrond fijn. Geen beheerder gezien, contact via sms. Dichtbij een Spar in Hierden. Harderwijk toch wel ruim een uur wandelen. stroom volgens CC 6 amp volgens website CP 6-10-16 amp. Tip aan de beheerder om dat aan te geven op de stroomkastjes bij de plaats. Caravan op de CP waarin iemand verbleef, 1 avond erg luidruchtig met housemuziek.
Wat een prachtige plek. mooi uitzicht over de uiterwaarden, eigen gebrouwen bier en lekkernijen te koop. heerlijk gewandeld naar Culemborg, leuke stad.
de locatie is prachtig zeker als je vooraan staat zoals wij. Dat je door een storm nachts in je bed rammelt moet je accepteren. direct na de ingang is een beetje een rommeltje, daar kun je wel je vuil lozen en de camper verzorgen. mooi wandelen in Gorichem.
Leuke camperplaats in een rustig dorp in de Eiffel. Ook een prima tussenstop. Leuk fietsen op de oude spoorlijn.
Prijswinnende Camperplaats, zeer druk, stond vol. Georganiseerd op zijn Duits, bijna een camping. Alles is aanwezig en wordt keurig bijgehouden. Prijs acceptabel €11,50, zonder stroom. Fietsen naar Trier, let op kortste route ook de fijnste.
Camperplaats ligt direct aan de rotonde. Rotonde oversteken en direct eerste inrit in voor de camperplaats. Prijs incl stroom en regelmatig uitvallende WiFi inmiddels €9,20 in het hoogseizoen. Receptie toiletgebouw was ondanks hoogseizoen gesloten. Je staat tegen een zeer drukke weg en geen satellietontvangst. Direct aan het park van het kasteel, dorpje stelt niet veel voor.
Welke idioot heeft deze toegangspoort ontworpen? Erg smal met twee palen in het midden. En dan ok de kast voor de toegangscode laten uitsteken op de weg. Paar Campers stonden buiten het terrein maar enkelen durfden het blijkbaar wel aan. Wij niet en zijn doorgereden.
Welke idioot heeft deze toegangspoort bedacht. En dan ook nog een uitstekende kast waar je de toegangscode moest intypen. Enkele Campers stonden, mede daardoor?, buiten het terrein. Wij zagen dit niet zitten en zijn doorgereden.
Parkeerterrein voor personenauto’s waar campers worden gedoogd. Geen voorzieningen. Als je rechts naast het museum het pad inloopt loop je naast het leuke riviertje naar de dorpskern. Mooie wandeling van 1,5 km.
Ruime plekken, dichtbij de Rijn, leuk stadje dichtbij. Erg druk staan regelmatig campers op parkeerterrein. Plekken zijn voldoende ruim ook voor grotere campers. Zwembad in de buurt, in ons weekeinde wel nodig met temperaturen van 35+. Prima plek voor 10 euro excl stroom.
Weekeinde van 3-4-5 juli weer hier doorgebracht. Er wordt hard gewerkt aan de dijkverzwaring er dat geeft aardig wat overlast. Zo werkt WiFi niet, was de wc loosplek amper bereikbaar. Prijs omhoog naar 15 euro. Ik vind het inmiddels best fors. Maar de locatie blijft fantastisch!
Wat is dit toch een heerlijke plek. Zeer vriendelijke eigenaar, mooie omgeving. Alle voorzieningen op orde. Wij komen hier graag!
Meer een boerencampercamping dan een camperplaats. Prima ruime plekken, rustig gelegen, faciliteiten goed, WiFi prima. En dat alles voor 14 euro
Boerencamping dichtbij de snelweg incl geluid. Verschillende velden, wij stonden direct na de slagboom links. Op ons veld ook enkele vaste Poolse gasten die in armetierige caravans verbleven. Inclusief veel autoverplaatsingen. Toiletgebouw was dicht ivm Corona. WiFi zeer matig tot slecht. Ondanks wifiversterker geen internet. Ik vond de prijs/kwaliteit niet helemaal kloppen.
Prima CP. Paal werkte prima. Collega camperaar reed zijn camper muurvast in het gras. Waarschijnlijk door de grote hoeveelheid regen. Servicestation onhandig laag en spoelwater voor de cassette nog afgesloten. Fijne plek voor onderweg.
De camperplaats wordt aangepakt. Nu erg zanderig en door regen met plassen. Er zijn afvalbakken. Dorpje stelt niet veel voor. Als tussenstop prima.
Veilige camperplaats in Girona, dichtbij het mooie en gezellige centrum. De aanrijroute was zeer krap door geparkeerde auto’s. Ook de plaatsen erg krap en uitrijden was voor mijn camper 8.30 lang, alleen mogelijk omdat er al een paar campers vertrokken waren.
Camperplek in het dorp. Wij stonden op het nieuwe gedeelte. Nog geen stroom maar dat wordt gerealiseerd. De receptie was erg vies, stonk in de ochtend naar honden die daar waarschijnlijk in de nacht verblijven. Toilet en douche zag er wel redelijk uit. Loosplek beetje onlogisch maar ok.
Fijne camperplaats die als belangrijkste pluspunt heeft de metro naar Valencia. Die vertrekt van een opstappunt zo’n 300 meter vanaf de camperplaats. Kaartjes koop je bij de receptie niet vergeten in te checken op het station. Verder is er niets en dan vind ik de prijs wat te fors.
Coördinaten kloppen (weer). Rond 15.00 uur was er nog 1 plek vrij. Dichtbij het strand en een heerlijke boulevard om te fietsen en te wandelen, vooral in de avond. Fijne supermarkt Consum op loopafstand. Jonge beheerder zeer behulpzaam en vriendelijk.
Wij vinden dit een fijne camperplaats. Wel groot en dus massaal. Goed georganiseerd al is aanmelden tijdrovend. Met een goede WiFi en 6 ampere stroom betaalden wij 12 euro per nacht. Ik vind dat niet duur. Dorpjes eromheen leuk maar niets bijzonders. Goed voor een paar dagen al staan er ook camperaars veel langer.
Eenvoudige camperplaats met ruimte voor verzorging. Prachtig in een klein dorp tussen de heuvels. Campinggedrag niet toegestaan, maar in de dagen dat wij er waren werd dit niet gehandhaafd.
Geweldige plek midden in een natuurgebied. Rustig behalve op vrijdag als de Spanjaarden hun weekeinde gaan vieren en tot laat aankomen. Servicestation op afroep beschikbaar tussen 10.00 en 13.00 uur, beetje gedoe. Zorg wel voor een beetje voorraad want behalve een restaurant is hier niet veel.
Mooie camperplaats in dit aardige dorpje. Loosplek en stort voor wc prima. Water tanken met drukknop en gieter, aansluiten waterslang niet mogelijk. Twee dagen gestaan, eerste dag was de plaats rond de middag vol. Met de fiets naar Tarragona met de Romeinse historie is heen, naar beneden goed te doen. Je hoeft amper te trappen maar terug was ik blij met mijn elektrische fiets.
Rustige plek zonder voorzieningen maar wel met een prachtig middeleeuws dorpje op loopafstand.
Mooie rustige plek. Sanistation is nu beschikbaar. Verder niets te beleven
Mooie locatie aan het water. Staat geen enkel bord of aanduiding dat het een camperplek is. Gras was er drassig daarom naast de weg gestaan. Bakker gaan we morgen uittesten.
Krappe plaatsen tussen hekjes, die aan de waterkant zijn verhard. Nu de boten op de wal staan beetje mistroostig. Toiletgebouw keurig, loosplek niet gevonden. Dorp is gezellig, zaterdag markt. Museum leuk om te bezoeken.
Prima camperplaats bij het zwembad. Ruime plekken. Betaalautomaten werkte bij mij prima, echter camperaars die elektriciteit wilde bijkopen kregen een probleem met de automaat. Leuke stad, mooi museum. Antiekmarkt leuk om een keer te zien!
Inderdaad een beetje rommelig maar in basis een heerlijke plek. Gras of harde ondergrond, Moezelzicht of een wat rustigere plek. Allemaal mogelijk. Stroom hebben wij niet nodig maar zo ja lange kabel of een goede plek uitzoeken. Leuk dorp waar niet veel te beleven is. Niet veel spannends te beleven. Wij houden hiervan!
Op het gras gestaan zonder voorzieningen. Heerlijke plek. Winkelcentrum op de berg hebben met de camper beklommen.
Prima plek direct aan de Moezel. Verrassend Leuk historisch dorpje om enkele dagen te verblijven. Geen voorzieningen behalve afvalbak en een kraan. Maar voor 6 euro niet zeuren toch.
Topplek. Je staat zogezegd met je voorwielen in de Maas en het is heerlijk rustig. Tip op zaterdag de markt in Venlo. Het lijkt of half Duitsland naar Venlo komt op deze dag. Een fietstochtje naar Venlo is vanuit Neer prima te doen.
Wat een heerlijke camperplek is dit. Mooi sanitairgebouw maar vraag me af of 2 douches en 2 toiletten voldoende zijn. We kwamen op vrijdag en rond 16.00 uur stonden alle plaatsen vol. Dit ondanks de stevige prijs. 3,50 per dag voor stroom vind ik eerlijk gezegd te hoog.
Echte camperplaats dicht bij het centrum en een mooi meer. Camper liep op vrijdagmiddag aardig vol. Separate plekken voor campers groter dan 8 meter. Vriendelijke beheerdersdame.
Beetje mixed feelings. Enerzijds is de locatie prachtig, rustig, mooi uitzicht over haven of water als je zoals wij staat op de plek zonder stroom. Anderzijds is de beheerder een bijzondere man en zijn de faciliteiten ondermaats (loosplaats, toiletstort, 4 toiletten en 4 douches voor ruim 50 campers. Veel ruimte voor verbetering van deze mooie locatie.
Tarief is inmiddels 18 euro. Inrit is vreemd gesitueerd en krap voor onze wat grotere campers. Het passantenveldje is opgesloten tussen vaste chalets. Wij kregen geen satellietontvangst voor elkaar door de grote bomen. Fietsen naar Tilburg en Breda, prima Al met al een krappe voldoende voor deze tarieven.
Rustige camperplaats tussen de fruitbomen, ligging aan de “fietssnelweg” is nagenoeg perfect. Ontvangst vriendelijk. De uitstortplek is voor deze plaats en dito prijs niet fijn. Een gat in de grond zonder trechter of spoeloptie, dat wordt vies en blijft het ook. Er is ook geen put om te lozen. Ik zou deze mooie plaats adviseren dit op te pakken, dan is de prijs/kwaliteit verhouding weer ok.
Rustige camperplaats dicht bij de mooie stad den Bosch. Zeer vriendelijke eigenaar. Verbeterpunten zijn er ook. De loosplek is onhandig gesitueerd naast een soort schuur met vlaggenstokken die je moet proberen te ontwijken. Vooral ook omdat je niet recht achteruit kunt. Water tanken, wc legen prima geregeld. Het informatiekastje kan wel een paar plankjes gebruiken. Maar komen zeker terug!
Sitecode: 19583
Prettige camperplaats, vooral in de nacht heerlijk rustig. Dicht bij de zee, centrum Albufeira, winkels etc. Stroom inclusief, kleine plaatsen. Sanitair zeer gedateerd.
CP dicht bij de stadspoort. Zand, geen voorzieningen, werelds uitzicht. Toegangsweg steil maar goed te doen.
Parkeerplaats bij een benzinepomp en supermarkt. Niet echt een fijne plek om te overnachten.
Niet meer toegestaan te overnachten direct aan zee. (Eerste foto). Wel op parkeerplaats laatste rij. Ondanks elektriciteitscentrale, stevig geluid van de branding en de huilende honden in de nacht, goed geslapen.
Prima parkeerplaats bij een mooie opgraving. Entree 4,5 euro. Verwacht dat het erg rustig is vannacht maar er zal wel bewaking zijn.
Niet meer dan een parkeerplaats die een ideale ligging heeft voor het bezoeken van de stad. Sanistation mag die naam niet hebben. Een gat in de grond en een kraan, dat is het. Openbare toiletten in het eerste gebouw vlakbij de sani.
Prima camping om porto te bezoeken. De bus stopt bij de camping 1,90 en je bent in het centrum. Een deel van de camping heeft 10 AMP stroom de rest 2. Camping is inderdaad zeer gedateerd. Het toiletgebouw is schoon maar met mijn 1.93 kwam ik met mijn schouders boven de muurtjes. Prijs 14,20 incl 10 AMP stroom en een zeer vriendelijke beheerder. Top!
Wij stonden hier in het weekeinde en dus was het enorm druk. Toch genoeg plaats. Het is niet meer dan een parkeerplaats met een afvalcontainer.
Campwrplekken zijn inmiddels afgezet met een houten hek. Dit weekeinde wordt het nieuwe sanistation geopend. Alleen de afvalbakken moeten we nog zoeken. Gelopen naar Santiago de Compostella 7,5 km, en terug. Goed te doen ondanks de hoogteverschillen.
Wat een geweldige plek, dat zouden meer stadsbestuurders moeten doen. Vuilcontainer, loosplek, prima. Een flinke wandeling naar de stad, die wij gezellig en interessant vonden. Naast de camperplek wordt gebouwd maar daar hadden we geennlast van.
Camperplaats op grind, volg borden voor toegangsweg, na restaurant rechts. Camperplaats met inderdaad smalle plaatsen, een kraakschoon maar eenvoudig toiletgebouw. Inderdaad zeer aardige beheerster die ons een mooie wandeling gaf naar de kust. Met stroom 10 euro is best prijzig in dit gebied met vele gratis camerplaatsen.
Kleine, beetje ongelijke camperplaats. Bakker vlakbij, heerlijke baguette. Mijn navigatie gaf aan dat ik met mijn 3,5 ton+ het dorp niet in mag. Toch geen verbodsbord gezien. Voor een nachtje onderweg prima, circa 500 meter van de tolweg.
Een beetje rommelige camperplaats. Ook de bestrating mag wel eens opnieuw. Maar aan de Rijn aan een rustig park, waar vind je dat dichtbij een mooie en gezellige stad.
Onrustige plek bij de Niesmann Bisschof fabriek. In de nacht rustig. Heerlijk campers kijken.
Mooie plek aan de Rijn. Ja de bootjes hoor je en de trein ook, maar geen last van. Treinstation dichtbij. Urmitz stelt niet veel voor. Kleine supermarkt op 100 meter.
Rustige camperplaats dichtbij een gezellige stad. De camperbeheerster was supervriendelijk en nodigde ons uit voor een glaasje gluhwein aan het einde van de middag. Gezellig!
Mooie plek aan de Maas op een korte afstand van het centrum van Maastricht. Terrein is voldoende verhard met grind. Logistiek zit het wel een beetje vreemd in elkaar. Als je bij aankomst stroom wil moet je het nummer van de stroomafsluiting invullen. Ook voor de WiFi code moet je de camper weer uit om op een bord te kijken, kan dat niet op het bonnetje?
Heerlijk rustige camping met alle voorzieningen. De loosplaats op het parkeerterrein is wat onhandig gesitueerd.
Mooie parkeerplaats bij dealer. Helaas geen afvalcontainer maar verder al het noodzakelijke. Inderdaad drukke weg, maar prima overnachtingsplek. Mooie showroom en winkel. Nieuwe tankdop gekocht waarbij de medewerker zo vriendelijk was het slot over te zetten.
Prachtige dagen gehad in Minden. Leuke stad, mooie fietsroutes langs de Wezer. Camperplaats is een groot parkeerterrein met plaatsen voor campers. Makkelijke toegaan tot de stad. Slechts 12 stroompunten bij de bomen dus zelfvoorzienend is handig. Loosplaats bij het gebouwtje bij de ingang. Wij vond het prima hier.
Zeer drukke camperplaats onder de bomen. Beheerder alleen in de avonduren gezien om te controleren of er betaalt is. Camperplaats stond in de avond bijna vol waardoor ik het lozen in de ochtend maar heb overgeslagen. Er mag wel wat in deze plaats geïnvesteerd worden.
Weer een weekeindje Venlo. Mooie plek, mooi uitzicht. Leuke stad Venlo, op zaterdag gezellige markt. Camperplaats is prima. Ja, wel veel geluid van de snelweg en de WiFi is belabberd. Ommetje maken op industrieterrein is niet echt gezellig. Voor ons geen bezwaar om nog eens terug te komen.
Fijne camperplaats met alle voorzieningen, ook voor onze wat grotere camper prima. Stroom met munten, wel zo eerlijk. Weert is een gewoon gezellige plaats, leuk om een weekeindje te verblijven. Minpuntje, waar de eigenaar niets aan kan doen, was de sterke “popcorn” geur vanuit de voederfabriek.
Fijne camperplaats. Wij stonden links op een grasveld. Hier ook stroom wel lange kabel nodig in de hoeken. Andere plaatsen zijn rechts. Zien er gedateerd uit. Ook erg schuin. In het Toiletgebouw mag ook wat geïnvesteerd worden net zoals heel Almere Haven eigenlijk. Zeer vriendelijke havenmeester. Ik vind de prijs aan de hoge kant voor deze plaats.
Prima boerencamping, rustig, vriendelijke ontvangst, kraakschone toiletten. Wij gebruiken het als alternatief voor de camperplaatsen in Middelburg, circa 20 min fietsen. €16,50 in de meivakantie.
Prima nieuwe camperplaats. Mooie verdeling, ruime plaatsen. In de omgeving kun je mooi fietsen. Toiletgebouw was nog niet klaar, er werd nog hard gewerkt. 1 mei klaar gaf de vriendelijke eigenaar aan. Het lozen van vuil water kan nu alleen met een emmer, uitstort toilet ook nog in ontwikkeling. Vuil scheiden is prima maar een container voor restafval ontbreekt nog. Fijne plek met groeipotentie.
Wat is dit toch een fijne camperplaats. Mooi uitzicht over het water en heerlijk rustig. Heerlijk gefietst via de knooppunten. Pont vaart vanaf in april alleen in het weekeinde. Nu nog investeren in een plaats om vuil water te lozen en ze krijgen een tien!
Camperplaats die door de regen vol met diepe plassen stond. Krappe plaatsen waarbij alleen de middelste rijen een makkelijke aansluiting op stroom hebben. Prijs inclusief pas €14,50. Te duur voor deze plaats. Campers zwaarder dan 3,5 ton zijn niet toegestaan als doorgaand verkeer door Millau. Als je vanuit het zuiden komt is de camperplaats te bereiken maar je moet langs dezelfde weg terug.
Rustige plaats in een rustig dorp. Kasteel is geopend van 15 juni tot 15 september. Camperplaats aan een droge rivier to een tennispark. Knooppunt van wandelwegen.
Prima camperplaats op een industrieterreintje. Redelijke plaatsen, niets bijzonders. In de nacht heerlijk rustig. Fietspad naar Gandia of Oliva dichtbij. Inderdaad een zeer vriendelijke beheerder die geen Engels of Duits spreekt. €10 excl stroom. Aan de andere kant van de N332 kun je ook vrij staan, tussen de vrachtauto’s.
Sitecode: 20310
Prachtige plaats bijna direct aan zee. Geen stroom wel water en lozen. Plaatsen zijn niet groot maar het staat ook niet snel vol. Dorpje met een paar zee lokale restaurantje. Met de fiets naar de supermarkt in het naburige dorpje circa 5 km, goed te fietsen. Verder vooral rustig en heerlijk donker in de nacht.
Prima plek om Cartagena te bezoeken, je loopt zo naar het centrum. Als we achterin gaat staan heb je minder last van de weg en de wasstraat. Prima stopplaats voor 1 of 2 nachten.
Camperplaats met een ruim aantal plaatsen. Stond nagenoeg vol in februari/maart. Incl stroom 6 AMP, 10 euro per nacht. Regelmatig vliegverkeer van de vliegschool. Wij vonden het een prettige plek en zijn een week gebleven.
Mooie camperplaats dichtbij voorzieningen en op loopafstand van de kust. Met de tram of bus naar Benidorm of Alicante is prima te doen. De beheerder is erg vriendelijk en behulpzaam. Plekken zijn niet groot maar wel allemaal voorzien van stroom. El Campello is een leuke toeristische plaats zonder bijzonderheden, wij komen hier graag.
Mooie rustige camperplaats met loosplaats en waterkraan. Inderdaad iets ongelijk en het plaatsje stelt niet veel voor. Lokale politie kwam in de middag en avond een paar keer kijken, voelt veilig!
Camperplaats is niet geschikt voor campers >7 meter. Wij zijn omgedraaid.
Mooie nieuwe camperplaats aan een jachthaven. Mooi toiletgebouw, stroom indien gewenst; echter geen loosplaats of watertappunt. Vreemd. Je wandelt in een half uurtje naar het centrum of de outlet van deze aardige stad.
De camperplaats is inderdaad niet geweldig, het bedrijf is echter aan te bevelen. Wij hadden een probleem met de koelkast echter dat probleem zat in de camper van een merk wat zij niet verkochten. Monteur heeft telefonisch advies gevraagd en ruim 2 uur gezocht. Helaas niet
Prettige camperplaats direct naast een drukke weg en bij tennisbanen. Aanmelden bij de tennishal, daar is een bel. Prijs €7,50 incl stroom. Water, geen drinkwater, en lozen inclusief. Leuk dorpje.
Koningsdag en aansluitende weekeinde doorgebracht op deze prachtige plek. Formeel mag je maar twee x 24 uur staan maar de derde nacht was gelukkig geen probleem. Fietspont vaart in april alleen in het weekeinde, vanaf mei dagelijks. Roermond en Venlo zijn met prachtige fietsroutes goed te bereiken. Leeg je wc dagelijks, het is een eindje, omhoog, lopen.
Prima locatie om de prachtige romeinse opgravingen te gaan bekijken (combiticket €15). Met name het circus maakte indruk met zijn formaat. Camperplek heeft alles wat nodig is.
Er stonden vier campers op het terrein en daarmee was de ruimte goed gevuld. Er is nog een veld aan de overkant van de straat. Het was fijn dat we ons toilet konden legen en water tappen. Paar euro's achtergelaten en weer vertrokken.
Op veld 2, twee nachten doorgebracht. Het was regenachtig en door de ondergrond werd alles erg vies. Ik zag een aankondiging dat veld 2 in feb dicht gaat voor renovatie. Door beperkte aantal stroompalen loop je het risico voor stroom te betalen maar het niet te krijgen.
Matige camping. Gedateerde faciliteiten. Als je een plaats krijgt achter tegen de weg dan heb je erg veel overlast. Men spreekt geen engels en doet ook geen moeite. Mij hadden ze een plek gegeven die al aan een ander was toegezegd. Na 1 nacht vertrokken.
Gedateerde camping. Op campergedeelte gestaan. Bij regen stond het daar blank en de stroom viel elke avond uit. Wel lekker dicht bij de boulevard. 12€ incl stroom betaald.
Topplek aan het water, ruime plaatsen, fietsroutes en op zaterdag 24/09 appelflappen omdat de camperplaats 1 jaar werd. Wat een aardige beheerders!
Bij aankomst was mij erg onduidelijk dat je de camping op moet rijden. Je moet de volgende dag om 12.00 uur weg zijn, anders bijbetalen. Plekken zijn goed, toiletgebruik gedateerd maar ok. WiFi prima. Circa 20 minuten fietsen naar centrum. Niks aparts gewoon voldoende voor een paar nachten.
Overdag rustig maar op onze vrijdagavond was het vanaf 24.00 uur een samenkomst van jongeren met luidruchtige auto's. Wij zijn vertrokken.
Beetje mixed feelings over deze plek. Prachtig terrein maar slechts een erg kleine plek is gereserveerd voor campers. Mijn camper van 7 meter paste niet op de plek. Ik stond dus gedeeltelijk op de weg. Andere campers idem waardoor het wegrijden wat lastig was. Geen loosplek. Water afgesloten en ook in de toiletruimte geen kraan. Vooraf reserveren vind ik niet fijn. Prijs kwaliteit niet in orde.
Prima camperplaats. Inmiddels €6, en stroom (alleen bij het station 1 uur of water €3,50 (jeton). Verder is het nu erg stil in het dorp.
Sobere plek op een mooie locatie. Best leuke stad.
Kale camperplaats vlakbij Mont St. Michel. Niet veel gemerkt van de vriendelijke ontvangst. Madam sprak alleen frans. Camperplaats is verder prima. Niet overal vlak maar inderdaad een mooi uitzicht. Douches keurig. WiFi alleen in de buurt van de receptie. Stroom zeer kostbaar €3,70 en alleen 4 amp. Een Fransman maakte zijn beklag daarover en daarna sloot madam de 10 amp stroom aan.
Plaats nog steeds niet klaar er werd vandaag nog gewerkt.