@TheovanFoeken
Augustus 2026
Heerlijke camping aan de Neckar, grote boten varen voorbij. Eenvoudig schoon sanitair. Zeer rustig, supermarkt op loopafstand.
Juli 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Heerlijke rustige kleine camping. Zeer vriendelijke eigenaren, prima onderhouden. We keken uit op een klein stuwmeer. Uitstekend sanitair, 2 badkamers met wastafel, douche en toilet, perfect onderhouden en schoon.!!! Echt een aanrader.
Wij sluiten ons helemaal aan bij alle positieve revieuws. Top locatie en uitstekend sanitair.!!!
Sitecode: 19585
Basis camping, voorzieningen zijn eenvoudig maar schoon, zeer vriendelijk ontvangen. Voor de niet veel eisende camperaars is dit een prima plek voor de doorreis. We hadden heel veel last van muggen, de eigenaresse zei dat het nu nog wel meevalt. Dus zorg voor goede antimuggen maatregelen. Ze komen door het gaas voor het raam nog naar binnen. Mocht je ‘s nachts van muggen jacht houden, dan is dit een ideale camping.
6 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Vandaag tussenstop gemaakt op de parkeerplaats om even te pauzeren, bij het uitstappen roken wij de geur van het roken van vis. Wij hebben heerlijke gerookte zalm forrel gegeten. De eigenaar van deze eetgelegenheid is ook eigenaar van de camping. Wij hebben op het terras gezeten met uitzicht over het water. De vis kwam uit het meer en was echt vers. Voor vis liefhebbers, een echte aanrader.
Wat een heerlijke camping, aan alles is gedacht, gelegenheid om te koken, in het gebouw zijn vier kleine keukentjes. Ideaal om met je gezin even te koken en te eten. Sanitair is uitstekend. Mooi uitzicht over het water. Wij zijn daar met onze camper geweest, het zijn zeer ruime plaatsen. Het centrum is 500 meter van de camping, ideaal als je nog even boodschappen wil gaan halen..
Leuke camping, zeker ook voor kinderen er is heel veel te doen en erg gezellig, eigenaar en personeel erg vriendelijk, de camping heeft een aankleding van de jaren zestig en een flowerpower uitstraling. Kortom veel vrolijkheid. Sanitair is schoon en eenvoudig, in de keuken is alle apparatuur en service aanwezig van oven tot broodrooster enz.
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden