@Thespanishlot
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

geweldige tussenstop vlakbij de weg, maar niet luidruchtig op een nacht, zelfs op zaterdag de stad is geweldig Je moet het plein bezoeken, veel bars en restaurants Alle faciliteiten we zullen terugkomen
Fantastische Aire alles wat je nodig zou kunnen hebben Geweldig dorp met een paar bars en een uitstekende supermarkt, geopend van 9.00 tot 21.00 uur, goed gevuld en goed georganiseerd Goede wandelingen Ali g het kanaal
2023
Een van de beste CL's (5 busjes) waar we ooit op hebben gereden. Eigenaars zeer vriendelijk en vol met lokale informatie. Perfect onderhouden terrein. Het beste zicht op The Orkney’s krijg je. £ 20 per nacht, betaal voor de elektriciteit die u gebruikt De meest fantastische zonsondergangen ook! Alle voorzieningen, water, grijze druppel, toiletdruppel en bakken/recycling Goede wandelingen vanaf de camping Elke kampeerplaats heeft een fantastisch uitzicht
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
€ 8 per nacht voor wat in feite braakliggende grond is? Blaffende honden en lawaaierig verkeer dragen alleen maar bij aan de teleurstelling van de zogenaamde Aire zal niet terugkomen
Een hele gezellige camping Faciliteiten schoon Warm welkom, ruime staanplaatsen
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Een prachtige plek! Barbara is zo vriendelijk en gastvrij en spreekt fantastisch Engels? Zal zeker terugkomen?
2 foto's toegevoegd · bijna 4 jaar geleden

Sitecode: 19330
Mooie Aire € 10 per nacht, helaas moet je € 2 betalen voor water (het moet een munt van € 2 zijn), wat een beetje brutaal is! Geweldig om te fietsen of wandelen langs de rivier de Somme
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Fantastic Aire, allemaal gratis, fantastische uitzichten zolang sommige egoïstische mensen niet voor je neus parkeren! Gemakkelijk wandelen naar Morella op de weg? Geweldig plek! Bel naar de Tourist Information en ontvang een kaartje voor € 8 om alle 4 musea te zien (toren, kasteel, kerk en gevangenis)