@Theunissen-Habets
- 2019
We hebben 3 heerlijke dagen gehad bij Dick en Jacqueline. Wat een mooie plekje, een en al gezelligheid, ‘s avonds hebben we een heerlijk kampvuur gemaakt met mede camperaars. We hebben ook hun mooie loppis bezocht, die zeker de moeite waard is!
We werden ontvangen door een vriendelijke eigenaar, die ons ook informatie gaf over de omgeving. Hij heeft leuke plekken met vlonders gecreëerd met uitzicht rondom. Alle basis voorzieningen aanwezig en goede afval scheiding.
Sitecode: 91994
Rustige/ parkachtige camperplaats. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Voor honden een losloopweitje.
Mooie rustige gratis plek aan het water! Wc en afvalemmers aanwezig.
Voelt als kamperen in je achtertuin. Gezellige mooie camperplaats met veel groen (bomen/ planten/ natuurlijke kleurrijke afscheidingen). Heerlijk wakker worden met de fluitende vogeltjes. Sanitair is goed verzorgd, al vinden wij 1 toilet en douche wel weinig. Begrijpen wel dat de eigenaren meer op zelfvoorzienend sturen. Afvalscheiding is hier echt top: Gft, plastic, papier, glas, blik en rest. Bos aan de overkant van de weg, heel fijn om daar in
Goed aangelegde camperplaats aan een sloot. Verharding voor de camper met een mooi stukje gras ervoor. Aardige eigenaar. Wij hebben een leuke wandeling naar de haven gemaakt en koffie gedronken bij de plaatselijke horeca. Wifi was goed en je kon je afval goed kwijt. Prima uitvalsbasis om naar Dreumel en Tiel te gaan.
Knusse, mooi aangelegde en onderhouden camperplaats, met leuke food caravan waar je vele opties “frietje met…” kunt krijgen. De boerderijwinkel is echt top, met vlees van eigen koeien en groenten uit eigen moestuin. 1 unit met toilet en douche (er wordt nog een tweede gerealiseerd). Vriendelijke eigenaren, we kregen bij aankomst muntjes voor een gratis drankje uit de automaat. Een heel fijn verblijf gehad!

Mooie camperplaats. We werden ontvangen door vriendelijke camperplaats eigenaren. De camper staat mooi verhard met een mooie grasmat ervoor. (voorzien van stroom en eigen watertappunt). Op Hemelvaartsdag hebben wij genoten van een goed verzorgde BBQ. Het sanitair is super mooi en ze doen aan afval scheiding.

Mooi onderhouden camperplaats met ruim en schoon sanitair. Leuke gezamenlijke ruimte met alle informatie van de omgeving en klein winkeltje. Op zaterdag hebben wij deelgenomen aan de pizza avond. Deze waren heerlijk! Ook kregen we voor Pasen een leuke attentie. Wel moet je je iedere keer melden als je het terrein op of af wilt met de camper (poort is dicht en zit alarm op).
Mooie nieuwe camperplaats. Modern sanitair (wel betaald € 1,-). Er is een vriendelijk ontvangst door de eigenaresse. Afvalscheiding bij de ingang. Het grind neem je wel mee de camper in, blijft onder de schoenen hangen. We gaan zeker nog een keer terug.
Fijne camperplaats voor door te trekken. Wij hebben € 8,39 betaald incl. commissie Easy Park. Stroom en water is betaald. ‘s nachts is het lekker rustig.

Mooie/ verzorgde nieuwe camperplaats omringd door bomen. Sanitair schitterend en de eigenaren super aardig. Stroom betaal je alleen wat je verbruikt (vooraf betalen aan de stroomzuil. Ideaal voor uitjes zoals: Beekse Bergen/ Breda en Tilburg. Wij hebben hier een heel fijn en rustig verblijf gehad. Jammer dat er geen aparte container was voor plastic afval en papier.
Sitecode: 92092
Leuke en gezellige boerderij camping. Met aardige eigenaren die het terrein goed onderhielden. Goede afval scheiding. Sanitair: gemengde toiletten, geen mengkraan bij douches, knop vaak indrukken voor water. Niet prettig! Vliegtuig spotters kunnen hier hun hart ophalen, er is veel vliegverkeer boven de camping. De omgeving is prachtig, de naast gelegen bistro is een aanrader.

Camperplaats in aanbouw. Douches net geopend. De plaats met uitzicht is heel mooi, wel erg ongelijk en op de plek veel onkruid (distels). Langs een water waar steeds boten langsvaren (vonden wij erg leuk). Entree is nog een bouwplaats. Leuk voor een bezoek aan Harlingen en Franeker (tip: 11Fountains). Wij hebben er 1 nacht verbleven.

Als je van rust, water en boten houdt, sta je hier fantastisch! Leuk voor een paar dagen en om Sneek, Sneekermeer en IJlst te bezoeken (tip: 11Fountains). Het sanitair was een unit. Op zich prima, maar geen luxe. Daarnaast doen ze niet aan afvalscheiding (alleen een container voor restafval).

Prima uitvalsbasis voor de overtocht naar Ameland; boot op fietsafstand. Ligt in een rustig dorpje. Helaas stonden er bij de stroomaansluiting en aan de randen van de struiken behoorlijke brandnetels die pas later in de week verwijderd werden. Sanitair was prima en heel fijn dat er een wasmachine aanwezig was (€5,00 per wasbeurt).

Sitecode: 42050
Mooie, rustige camperplaats. Ruime plekken, mooi en goed onderhouden sanitair (ruime douches, voelt als thuis). Mooi fiets- en wandelpad bovenlangs en een gezellig terras. Wij hebben zeer genoten. Trein heb je totaal geen last van.
Sitecode: 92052
Mooie camperplaats met geweldig sanitair. Zeer ruime douches met zelfs handdoeken. Je staat fijn verhard. Fietsmogelijkheden genoeg.