@Theunissen32
Wat een prachtige plek en vriendelijk en behulpzame nederlandse eigenaars. Wij zijn er met onze camper geweest. De afdaling naar het meer leek heel spannend maar was uiteindelijk prima te doen. We hebben genoten van de rust en het prachtige uitzicht en de hele fijne sfeer.
Mooi en nette camperplaats. Keurig park ernaast met wandelpaden. speeltuintje voor kinderen, bbq mogelijkheden. Toiletgebouw. Prima!
Wat een mooie rustige plek aan de dijk. Zeer vriendelijke eigenaren! Wij hebben genoten.
Fijne rustige plek. Hele aardige man waar we honing van gekocht hebben. De ooievaars waren naar het zuiden vertrokken maar wel veel reeën gezien. Elbe dichtbij. Wij hebben genoten daar.
Een prachtige plek om te overnachten. Heel mooi uitzicht. We hebben er 2 nachten geslapen. Aardige mensen. Geen douche of toilet maar voor 17 euro prima. Mooie zonsondergang gezien. Je komt hier wel tot rust.
We hebben een prima nacht gehad hier. Rustige plek. Mochten valfruit pakken, dus verse appelmoes gegeten. Douchen kan niet maar voor 18 euro inclusief stroom was dit prima. Verder gewoon water pakken en lozen. Aardige mensen.