@Thja
FKK Camping met 24 plaatsen voor gasten. Geschikt voor alle leeftijden, m.n. voor gezinnen met kinderen. Veel sportfaciliteiten op het terrein aanwezig waaronder ook een zwembad. Vriendelijk ontvangst en superschoon sanitair. Het terrein wordt keurig onderhouden. De Altstadt van Freiburg ligt op slechts 4,5 km wat prima met de fiets te doen is. Overdag verkeersgeluiden van de nabij gelegen weg, maar deze hebben wij niet als hinderlijk ervaren.
De.locatie is nieuw en mooi aangelegd. Ruime plaatsen voor €10,- per nacht en dicht bij het centrum van Granada. Voor electra betaal je €5,- per nacht extra. Sanitair is niet aanwezig maar wordt wel aangelegd. Supervriendelijke ontvangst die voor ons een taxi belde om naar het Alhambra te brengen. Op de fiets is het ook goed te doen, maar het regende en voor €11,- stonden we bij het Alhambra.
Op de parkeerplaats van het prachtige bedrijf zijn 3 plaatsen gereserveerd voor campers. De wijn is er heerlijk en je kunt er in het weekend een hapje eten en een wijnproeverij meemaken. Wanneer je er iets nuttigt is de overnachting gratis, net als het toiletgebruik, stroom en water.
Deze camperplaats is tijdelijk gesloten ivm bouwwerkzaamheden aan het zwembad.