@Thomas1959

Op een slordige parkeerplaats staan en er €14 voor neertellen, vinden we brutaal! we zullen niet opnieuw naar deze plek gaan.

Mooie ruime plek, ook geschikt voor grote stacaravans. Hele aardige uitbaters, heerlijk eten in het restaurant. Een plek om je goed te voelen en te ontspannen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Ook de paramedische voorzieningen zijn op 9 mei gesloten voor € 13,80. Maar we hebben de hele dag oorverdovend lawaai en stof van grasmaaiers, veegmachines, hogedrukreinigers en luidruchtige arbeiders! Morgen gaan we verder, jammer dat het verder eigenlijk wel een leuke plek is!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Volstrekt schandalige prijsverhoging, voor een parkeerplaats op straat voor het bad. Voor ons heeft deze plek gedaan.

Sitecode: 19712

Eenvoudige ruimte tussen badkamer en straat, geen aan- en afvoer, prijs inclusief 2 personen, zonder elektriciteit 12 €, met elektriciteit 14,50 €! Voor het gemak van ons is de prijs overdreven! Behalve de prachtige omgeving, niet veel te bieden

Prachtig aangelegde ruimte, niet aan te bevelen gezien het enorme lawaai.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Sitecode: 62058

We voelden ons heel goed tussen de Nederlandse kampeerders en de gastheren! Ons probleem met de lege gasfles was opgelost en het eten van Saskia was heerlijk! We zullen terugkomen en kijken uit naar deze liefdevol gerunde plek!