@Thomas77
Prachtige camping, geweldig uitzicht. Zeer vriendelijke eigenaren van de herberg.
We hebben een geweldig lang weekend gehad tijdens Hemelvaartsdag. Prachtige camping met alles wat je hartje begeert. Zeer betrokken eigenaren. Hier valt niets over te klagen. De ligging is prima, bushalte voor de deur en met de gastenkaart kun je gratis met de bus reizen. Het dalstation van de kabelbaan Hexentanzplatz ligt op 10 minuten loopafstand.
Een prachtige parkeerplaats, liefdevol en met "hart en ziel". Alles is zeer goed onderhouden en schoon. Hele aardige operators die goede tips voor het milieu bedenken. In de directe omgeving van onze zoon (4 jaar) is een geweldige speeltuin voor kinderen, het was geweldig. 'S Avonds sluit u de dag af met een glas bier of wijn in een gezellige sfeer op het terras. Super goed
Geweldige plek met alles wat je nodig hebt. We waren hier voor Pinksteren, ondanks volledige bezetting voelden we ons nooit krap. Tip top schoon en goed georganiseerd. Een pluim voor de operators.
Super plek en een echt toegewijde eigenaar. Op een korte, ongecompliceerde manier wordt hier veel mogelijk gemaakt. We komen graag terug. De Italiaan direct bij het lido wordt ook sterk aanbevolen.

Geweldige plek met alles wat je nodig hebt. Ik had geen douche en toilet op een parkeerplaats verwacht, maar we hebben alles in de camper. De aangrenzende zomerrodelbaan gaf onze zoon veel plezier en is een echte aanrader.
Top plek, alles schoon en zeer vriendelijk personeel.
Tijdelijke parkeerplaats, we verbleven hier een nacht, het was heel erg rustig. En 's ochtends joggen in het prachtige Thüringer Woud, precies het juiste startpunt. Sanitaire voorzieningen extreem schoon Verwijdering op afstand perfect opgelost, we komen op elk moment terug.
Geweldig veld, zeer goed onderhouden gebied. Zeer vriendelijke operator en absoluut rustige locatie. Geweldig uitzicht op de Alpen en op slechts 5 minuten van de A8. We komen terug
Goede camping om Rome per trein te verkennen. De sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon en goed onderhouden. De receptie bij de receptie is goed en het is ook gedeeltelijk Duits gesproken. Het asiel is 's nachts open en overdag hoor je de aangrenzende tennisbaan.
Geweldige plek, de stad ligt op 15 minuten loopafstand. Schone sanitaire voorzieningen. De berging was afgesloten met ons vanwege het risico op vorst. Anders erg mooie parkeerplaats.
We stonden hier 3 dagen op oudejaarsavond. Het personeel in het huisje is erg vriendelijk. Elektriciteit kost 30 cent per KWh en wordt betaald bij vertrek. Als je graag af en toe in de sporthut eet, kost het veld niets. De locatie is geweldig, de busverbindingen zijn perfect om bij de Alpe di Siusi en de omliggende dorpen te komen. We zullen zeker terugkomen.
Goede locatie, op slechts 3 minuten van de A9. Voor een overnachting volledig voldoende. De plaatsen zijn verhard en vlak. De snelweg is echter duidelijk hoorbaar.
Prachtig aangelegde staanplaats, elektriciteit vast tarief 1 € voor 6 uur. Ideaal om de Stein Therme te bezoeken. Zelfs grote campers zijn hier te vinden. De aangrenzende straten zijn gemakkelijk te rijden en nauwelijks hoorbaar. 10 minuten van de BAB9 een goede plek voor doorvoer. De afvalverwerking is voltooid, inclusief de onderste inlaat voor grijswater. De hele plaats is goed doordacht, opgeruimd en schoon.