@Thrianta
- 2019
Nette plek. maar geen sanitaire voorzieningen zoals aangegeven. Daarnaast krijg je de camper niet echt waterpas. Jammer dat ze dat niet goed hebben gedaan, terwijl de plaatsen keurig verhard zijn.
Mooie en nette camping. Sanitair prima voor elkaar. We werden netjes geholpen bij de receptie. Een prima restaurant op de camping. Winkeltje met broodservice. Komen hier echt nog een keer terug.
Een camping op een prachtige locatie. Verder een camping zoals in onze beleving een camping moet zijn 95% toerplaatsen en 5 % mobilhomes, met de juiste sfeer in deze periode prima sanitaire voorzieningen.
Goede positie om de stad te bezoeken. voorziening in de vorm van elektriciteit slecht. stroomstoring gehad waardoor onze stroomvoorziening EBL block stuk ging, piekbelasting. kosten 800 euro. camping wil geen vergoeding betalen.
prima camping dicht bij het strand. Mooie grote plaatsen met uitstekende sanitaire voorzieningen. Mooie fietsmogelijkheden . Noordelijkste puntje van Duitsland bij de vuurtoren op de fiets prima te doen met mooie uitzichten over de Oostzee.
prima kleinschalige camping met uitstekend sanitair. Prima ontvangst. Camping is in tweeën verdeeld. Broodjes service aanwezig. Helaas sloeg het weer om, dus moeten we nog een keer terug komen en de omgeving verkennen.
Zeer verzorgde camperplaats met prima sanitaire voorzieningen. Ruim opgezet en op loopafstand van het strand.
Wel een mooie lokatie om de stad te bezoeken. Technisch qua stroomvoorziening heel slecht. Stroomstoring gehad op 5 juni en 6 juni met als gevolg piekbelasting en schade aan het elektroblock. Konden de rest van onze reis gebruik maken van de stroom van onze zonnepaneel maar niet meer van 220 V Bij thuiskomst het systeem EBL 211 laten controleren en stuk. De schade € 950 Camping wil van niets weten, moet het maar verhalen op eigen verzekering.
Prima locatie voor zowel campers als caravans/tenten. Schoon sanitair. Restaurant is zeer de moeite waard, dit moet je eenmaal gebruik van maken
Prima camping in voor ons heerlijke Franse sfeer. Eén ding is niet meer van deze tijd, dat je alleen WiFi hebt bij de receptie (gratis) en op de plaats moet je hiervoor betalen. 4 dagen voor 20 Euro is not done in deze tijd.