@ThuurSmet
- 2018
- Hymer Duo Mobil
- 2018
- Integraal
een mooi aangelegde camperplek welke is afgesloten door hekken. Enkel benden 5-6 plaatsen. Chemisch toilet schoonmaken functioneert en vuilophaaldienst komt om vuilnisbakken te legen. Alle andere voorzieningen zoals stroom en water lozen afvalwater zijn niet operationeel. Er wordt nog steeds gewacht op een slagboom zodat geld gevraagd kan worden voor een overnachting.
het is inderdaad een groot plein achter de begraafplaats bij de kerk naast het voetbalveld. We hebben hier ongestoord de nacht doorgebracht samen met 4 andere campers. Geen voorzieningen uiteraard.
De camping is weer open. Een echte stadscamping. Heel groot grasveld met stroompunten. En containers als douche en toilet. Tevens mogelijkheden voor het legen van cassette toilet, lozen grijs water, en vers water nemen. Je.mag zelf een plaats kiezen op.het grote veld.. Voor 's.morgens is vers brood te bestellen. Vriendelijke ontvangst.
Mooi gelegen plek. Jammer dat het geen afgesloten terrein is waardoor er vaak brommers(lawaai) en fietsers tussen de campers rijden. En er in elk geval op zaterdag veel autoverkeer is tussen de campers, en auto's geparkeerd worden tussen de campers. Er is wel gratis water(drukknop). maar je kunt er geen slang op aansluiten. Dus even veel water tanken is een dingetje. Ruime goed aangelegde plaatsen! Goede uitvalbasis voor de stad.
Goed verzorgde camperplek. Op de buiten. Aangeboden voorzieningen prima!
Een oase. midden in de polder! Alles goed op orde. Een plek om terug te komen. Goed verzorgd en alle voorzieningen aanwezig. Niet alleen voor buscampers!
Een echte *****camperplaats in prachtige omgeving als goede uitvalbasis voor activiteiten. Om met B&B van NPO te spreken GEEN VERBETERPUNTEN! Op deze plek blijft niks te wensen over. Wij komen terug!
Super mooi gelegen en prachtig uitzicht. Voorzieningen prima op orde. Weg er naar toe rustig. Camper waterpas krijgen is wel een dingetje.
Vandaag aangekomen op deze kleinschalige camping. Hartelijke ontvangst, en alle voorzieningen keurig in orde.
We hebben hier met plezier 2 nachten gestaan. veel ruimte. Mooi uitzicht. Schone , verwarmde, douche toilet. BBQ plaats en goede afwasplaats met warm water. Aanrader voor iemand die rust en ruimte zoekt.
Een aanrader. Mooie kleinschalige landelijke camping. ontspannen verblijf en gastvrij onthaal. En proper!! alles kraakhelder en super schoon.
Prima ontvangst. Nederlands gesproken. Prachtige camping aan het water met heel mooi uitzicht en ruime plekken. Zelfs voor passanten. Camping is langs het water Rondom een aantal vaste campinggasten, Omdat we 1 nacht hier waren op een passantenplek gestaan. Prima en ruime plek met alle voorzieningen. Toilet gebouw met eigen badkamers!! Receptionist dacht mee over plaats en aanrij mogelijkheden vanwege lengte camper. Heel goede ontvangst dus .
We wilden hier graag staan vanwege ligging uitzicht en goede reviews. Ik werd behandeld als een hond. We mochten een plek uitkiezen en ons later inschrijven. Toen ik de camper ging ophalen om op de plek te zetten werd ik niet toegelaten. Moest een nummer hebben wat niet te vinden was, buren gevraagd hadden ook geen nummer mochten daar zo gaan staan hij bleef blaffen om een nummer, wat er niet was. Dus weggegaan! Balen!
Nieuwe camping. Direct aan het meer. goed verzorgd. Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Mooi uitzicht. Wij hadden het geluk dat we de enige waren, en direct aan het water konden staan. Gaf dus echt een luxe en vakantiegevoel.
Fijne gezellige en kleinschalige camping. Voor ieder wat wils, veel of weinig schaduw. Sanitair helemaal nieuw en schoon. Leuke uitvalbasis. en fantastisch zwembad!
Ruime plek. Je kunt betalen voor wat je afneemt. Op fietsafstand van de stad. Wij waren tevreden.
Goed verzorgde camping. Gastvrije vriendelijke ontvangst. gezellig vanwege aankleding door plantjes, bloembakken, picknick tafel en zitjes met barbeque. mooi aan de Donau en op fietsafstand van Belgrado. Er ligt een mooi fietspad in het park dat je tot de brug brengt waar je bij de cathedral en fort uitkomt en vandaar de stad kunt verkennen. Meer dan een doorgang camping eigenlijk.
Sitecode: 22087
vandaag 26-04-2023 in elk geval open. We hebben hier overnacht na een hartelijk en warm onthaal hier. mooi camping aan het water. Midden in stille natuur met enkel vogel geluiden. zal in de zomer zeker een paradijsje zijn zoals de naam van de camping doet vermoeden. alle camper voorzieningen aanwezig.
Als elke gemeente een zo goed gesitueerde camperplaats had, met dit niveau van service, dan zou Nederland heel fijn te bereizen zijn voor camperaars. Chapeau voor de gemeente Urk.
N.a.v. alle reviews mail gestuurd naar de gemeente. De havenmeester van de gemeente gaf het volgende antwoord:" Helaas heeft Enexis het probleem nog niet kunnen oplossen waardoor het nog niet mogelijk is om gebruik te maken van de stroom palen. Hopelijk u voldoende te hebben geïnformeerd.Mvg Mario Penning Havenmeester Gemeente Assen Mail: Havenmeester@assen.nl Vooraf een mailtje sturen als je stroom wilt en garanties wilt voor stroomgebruik.
Hier onverwacht terecht gekomen omdat camperplaats van de buren gesloten was. Van eigenaar fietsknooppunt route gekregen naar stad en vredesroute. Een en al hoffelijkheid, behulpzaamheid en goede adviezen. Alles wordt gedaan om je comfortabel te voelen hier. Een pareltje met veel ruimte en uitzicht naast alle goede voorzieningen. Een aanrader dus.
Prima plek aan zee. warme douches ,wasmachine, en wasplaatsen. afwas aanrecht. Stroom. Voor een camperplek prima geregeld. zoals op foto te zien is 3 douches. waarvan 1 met toilet.werkt met munt systeem (50 cent). En Salvador was heel behulpzaam bij het opvullen van een gastank.Alles hier heel gemoedelijk en vriendelijk.Niks te klagen. En dat voor slechts 12 euro.
Echte aanrader! alles goed verzorgd! En ze probeerden ons uitstekend te helpen bij problemen. Bijzonder gastvrij. En ideale broodjes service. Ze organiseerde zelfs onze tour over de Etna met gids. .Doen hun uiterste best Engels te spreken.
Domper na drie dagen fijn verblijf. kon camping niet afrekenen bij bar/restaurant omdat receptie gesloten was. Klanten die om 20.30 in het donker op de camping waren gereden, werden weggestuurd omdat receptie gesloten was. Ga maar proberen bij de buren. Wij zijn vanaf morgen vroeg 09.00 weer beschikbaar. vroeg vertrekken was geen optie. Jammer!! was goede strandcamping, en uitvalbasis.
Goede uitvalbasis om Taormina te bezoeken. Gastvrij onthaal. gratis adviezen en gratis shuttle service naar Taormina. Eigenaar spreekt Engels en Duits. wat prettiger communiceert. Wij hebben geen last ervaren van het verkeer. Maar als je jezelf daar aan ergert moet je hier niet gaan staan.
Centraal gelegen camperplaats. Met op loopafstand bakker, supermarkt. Toiletten en douche. beveiligde en bewaakte plek. bij een garage transport bedrijf. aanmelden bij het witte hoofdgebouw. Dicht bij haven, voor een boottocht naar de eilanden. fietsend kun je de via Panoramique gaan. kom je langs vuurtoren, en burcht met kerk. prima uitvalbasis dus.
Een heel mooi natuurterrein waar je tussen de pijnbomen en gewassen een plekje kunt uitzoeken. Goede sanitaire voorzieningen ook voor mindervaliden. je kunt er de tuinderij bezichtigen, in het bos lopen of natuurproducten kopen in het winkeltje. Heerlijk rustig, ruimtelijk, en langs de Tjonger. leuke fietstochten gemaakt van hieruit. vriendelijke ontvangst en behulpzame beheerder. Met fietsoplaadpunt.
mooie camping met weinig plaatsen, maar die zijn wel ruim en goed. Vriendelijke ontvangst en behulpzaam. Veel mensen gezien, die maar 1 nacht bleven (doorreiscamping). Mooi terras en heerlijke pizza in de avond. Met broodjes service in de morgen. Aanrader!
een echte "Municipal" direct aan de Maas. alles wat je nodig hebt aanwezig. zelfs warm water voor de afwas. mooie omgeving. Een camping om van de Ardennen te genieten. Correcte ontvangt. Voor ieders wat wils om een leuke vakantie te kunnen hebben.
Fijne comfort plaatsen met eigen Kabel, Water, Afvoer. Vriendelijke ontvangst. Mooi uitzicht. Ligt in duinen dicht bij zee.
Grote ruime plekken in zon of schaduw. Uitzicht over land met zeilbootjes die voorbij varen. Sanitair op orde alle voorzieningen aanwezig. Vriendelijke ontvangst. Buiten hoor je de windmolen bij harde wind. Als je daar niet tegen kan wegblijven. Binnen geen last en als het weinig waait draait hij wel maar hoor je het niet. Hele mooie uitvalbasis met veel ruimte. Grote grasvelden.
Bijzonder mooi groen terrein. Super vriendelijke ontvangst. zelfs een welkomstgeschenk vanwege het virus. Alles wordt gefaciliteerd binnen de veiligheids richtlijnen. er zijn 2 privé toilet douches beschikbaar in geval van nood. maar het beste is natuurlijk in deze tijd zelfvoorzienend te zijn. ze hebben ook veel toeristische info over Friesland die ze graag met je delen. Aanrader! Rusten ruimte!
Wij stonden hier om de Elfsteden route te fietsen. prima camperplaats waar het lekker rustig is terwijl je in de stad bent. En goed beveiligd. Vanwege de corona crisis hadden we het geluk dat we deze keer ( bij uitzondering) zelf de toeristenbelasting niet zelf hoefden te betalen. het is altijd fijn een korting te krijgen. Uiteraard zijn camperplaatsen blij dat je weer langs komt. Kan ook goed!
We zijn hier terug nadat we hier een jaar geleden waren. de plaats is helemaal geperfectioneerd. Nog mooier afgewerkt en nog steeds goed verzorgd. Nog steeds de beste plek om in of rondom Hulst je camper te hebben. en nog steeds geweldige behulpzame ontvangst door eigenaar. Ee blijven terugkomen!
Alle complimenten kloppen. Prachtig en practisch gelegen stadscamping. Prima verzorgde sanitaire voorzieningen. verwarmde afwas plek. En wasmachine/droger. Uitstekende verharde ondergrond in het gras. Voor 22 euro alles inclusief! Je kunt je niet beter wensen. Goed beveiligd en bewaakt terrein. Vriendelijke ontvangst en behulpzaam.
Bijzonder mooi gelegen aan meer en jachthaven. Uitstekende voorzieningen.Eigen water, elkektra en afvoer op plek. Super sanitair. Ontvangst slecht. geen info vooraf, niet uitnodigend of gastvrij. ik adviseer vanaf busstation bij de rotonde eerst een camperplek te gaan kiezen, kijken wat vrij is. plaatsen verschillen van prijs dus hou hier rekening mee bij het overleg.
mooie locatie, ideaal speelterrein voor kinderen, prima sanitair, direct aan het water! brood te bestellen bij de receptie. Gastvrij ontvangst. Er mag vuur gemaakt worden op de camping. Speciale camperplaatsen tegen gereduceerd tarief. Verhard en een eigen grasveldje bij je camper.
Sitecode: 22006
leuke camping, contante betaling (27 euro camper 2 personen) mooi gelegen in prachtige natuur.Bij mooi meer. Jammer dat de meeste mensen het als doorgangs camping gebruiken(1 nacht) met zoveel moois. vriendelijke ontvangst, goede service, goed sanitair. leuke fiets en wandelroutes. mooie visvijver. En zelf een leuk en mooi plekje kiezenb
Unieke locatie, prachtig kamperpark. Verharde afgebakende plekken met eigen stukje groen. Alle voorzieningen aanwezig voor een aangenaam verblijf. Net aangelegd en met Pinksteren geopend. Nog in opstartfase dus kleine opstart probleempjes moeten nog worden opgelost. (sanitair verder afgebouwd) Sanitair is uitstekend en mooi. En twee afwaspunten met warm water. Alles is bij die ene prijs inbegrepen. Dus na binnenkomst geen onverwachte kosten meer. We gaan hier zeker terug komen!
Prima plek voor tussenstop. Aanrader! Alle voorzieningen aanwezig. (water, lozen,stroom) elektrisch wel duur 2 euro voor 20 minuten. Ruime plaatsen. En toen wij er waren kwamen er gewoon extra Franse campers bij en tussen staan zodat het weer meer een parkeerplek werd.
Sitecode: 19368
Wij waren er toen er groepen waren en dus druk. Daardoor wordt camping een soort van drukke parkeerplaats. Mogelijk door drukte en stress was de ontvangst onvriendelijk en dwingend, en uiteindelijk werden we n.a.v. vragen zo onbeschoft bejegend, dat je de neiging had excuus te maken voor je aanwezigheid.
we hebben 3 pogingen ondernomen om deze camping te vinden omdat we plaatselijk inititief willen ondersteunen. Op de aangegeven coordinaten was wel een landweggetje naar boven de berg op maar we zagen geen camping vanaf de weg en er stond niks aangegeven langs de weg van restaurant of camping. Jammer.
mooi plek zowel schaduw als zon plaatsen. zwembad was niet in gebruik van de drie sanitairgebouwen 1 totaal kapot. 1 slecht en 1 matig. Durfde er zelf geen gebruik van te maken. vervalt langzaam tot parkeerplaats met stroom. receptie funtioneert nog prima!
Sitecode: 19027
vandaag 11-04-2019 gebeld en ze zijn nog steeds gesloten!
Sitecode: 19374
Fantastisch mooie plek! en goed verzorgd! zwlfs 1e class terrein in top! goed sanitair. zelfs invalide toilet en douche! vriedelijke receltie!
Sitecode: 19317
groot complex met camping,hotel,restaurant en zwembad. restaurant heeft prima eten en serveert alc.dranken. douche en toilet camping in orde. veel plekken met schaduw op de camping. je staat met 2 campers in 1 straatje tussen bomen. Maar zon kan tussen bomen komen en sateliet ontvangst is mogelijk. wjj hebben een een leuke wandeling gemaakt vanaf de camping naar meer en mineralen tuin.
Sitecode: 19385
leuke campingplaats, uitzicht op bergwanden. tot 18.00 's avonds zon. 2 goede sanitair gebouwen, schoon en warme douches.
Sitecode: 20810
Hele mooie camping, leuke plekken, sprookjespark in de avond. prima sanitair. goed verzorgd. Europese kwaliteit. veel groen en vogels. stil vanwege de ligging in een bosrijke omgeving. ik denk het beste aan te rijden vannaf de weg naar Cassablanca 6 Km. i.p.v. weg Marrakech 3 Km. iets duurdere camping vangoede kwaliteit. Wij zijn op de fiets naar de stad gegaan. via Cassablancaweg op sportfietsen.
3 maanden open deze nieuwe camping. Aan zee gelegen. hele ruime plaatsen! een camping waarover is nagedacht. prachtig sanitair. goed zwembad. professionele receptie. alles voorzieningen functioneren top. hopelijk wordt deze kwaliteit bewaard en gekoesterd.
Sitecode: 20627
bijzonder mooi plek aan zee. prima zwembad. goed en voldoende sanitair. weg er naar toe wordt in April verbeterd! Tevens wil men middels glasvezel WiFi aanleggen voor de gehele camping. Receptie bijzonder vriendelijk en hulpvaardig! aanrader!
Sitecode: 19902
inderdaad een prima Nederlands sprekende receptie. ommuurde camping maar toen wij er waren verkozen de meeste campers op het buitenterrein van de camping gebruik te maken. je hebt dan wel alle faciliteiten van de camping tot je beschikking. Sanitair was bij ons prima verzorgd en schoon. De douche was warm. Wordt apart berekend per keer en je moet er een sleutel voor ophalen.
Sitecode: 19026
wij gingen elke dag met de fiets naar Marrakech. heel goed te doen. 10 Km. eenvoudige route. en altijd een parking binnen de stadsmuren. heerlijk omdaarna even te kunnen zwemmen. heel veel en verschillende plekken. warme douches en 2 prima service plekken voor campers. receptie ook engels en spaans sprekend.
Sitecode: 20503
inclusief elektriciteit voor camper en 2 personen 95 Dh. betaald. grote plaatsen omdat je kunt kiezen waar je wilt staan in de wei.Worden bij drukte kleinere plaatsen natuurlijk. sanitair stelde niks voor. Franse WC's en een koude douche. Warme douche kan wel worden bijgekocht bij de receptie. prima ligging voor strand en stad. care four bijna om de hoek, met eigen dranken (alcohol) winkel.
Rustige plek op loopafstand van de grotten. Geen camping maar parkeerplekken waarvan sommige plaatsen elektriciteit hebben. achter op het terrein 2 toiletten en 1 koude douche en tapkraan voor water. Andere sanitaire gebouwen niet onderhouden. En mogelijk nieuw sanitair gebouw nog niet in gebruik. cafetaria met WiFi en winkel met vriendelijke behulpzame mensen om de hoek. Ontvangst vriendelijk.
de camperplaats is bij de nieuwe eigenaar het gehele jaar open!!
kleine camping aan zee. Genummerde plaatsen.Warme douches, 2X daags schoongemaakt.