@Ti-Ka

Super aardige exploitant. 200 Kuna voor camper en 2 personen. marmeren zwembad. Douche, toilet, aan- en afvoer. Elektriciteit 6e water ter plaatse, niet ver van de veerhaven van Zadar Gaženica

Echt kampeergevoel, plaats relatief vlak, klein en overzichtelijk. Personeel spreekt ook Duits. Negatief: 1. Bijna nooit ontvangst van mobiele telefoons 2. Overal alleen contant betalen mogelijk. 3. Restaurant alleen voor een rijk publiek, helaas ook onvriendelijk - jammer. Als er ook pizza of friet zou worden aangeboden, zouden gezinnen met kinderen ook komen, maar het is bijna altijd leeg - en dat is in augustus! Origineel strand, plaatsen vaak schaduwrijk

Toegang tot de kavels is alleen mogelijk met veel manoeuvreren, teams hebben verhuizers nodig. Personeel spreekt alleen Engels, geen Duits. restaurant goed. Alles ter plaatse kan ook met pin betaald worden Vanaf bijna alle staanplaatsen heb je zeezicht of baaizicht, niet de open zee. Het strand is net zo smal als aan het lager gelegen Gardameer, waar u de baai na een dag kunt verkennen. Maar eigenlijk is het hier heel rustig en stil.