@Tidasa
- 2019
- Joint
- 2007
- Integraal
anderhalf jaar geleden waren we hier ook, nu worden we weer net zo warm ontvangen. een heerlijke plek
2023
wat een mooie plek! wij staan ook helemaal alleen, te genieten van het uitzicht. voor onze honden is het ook een feest!
Zo zien wij het graag, heerlijk vrij, de honden mogen overal lopen. Herbert en Doris zijn zeer behulpzaam en vriendelijk, en lekker wandelen kan hier ook
leuke eigenaar, ze geeft veel vrijheid. zoek zelf maar een leuke plek, honden mochten vrij. veel wandelmogelijkheden. uitstekend uitgangspunt voor fietsers
inderdaad een heerlijke plek. af en toe komen er wat vissers langs. we zijn 3 nachten gebleven.
we hadden het geluk dat we vooraan bij het strand konden staan, anders is het wel een dure plek. we betaalden 250 kr inc stroom.
het is een prachtige locatie, heel veel ruimte, maar kost nu €6 euro per nacht, te betalen via een app. we staan nu helemaal alleen.
Sitecode: 102019
we zijn heel erg vriendelijk ontvangen, en ondanks dat het restaurant nog gesloten was, konden we toch hier overnachten en wat vis kopen. stroom was ook geen probleem
2020
mooie rustige plek aan de rand van het bos, ideaal voor honden. picknick plaats is erbij
een prettige camping met vriendelijke eigenaren, we zijn een nacht langer gebleven dan we gepland hadden.