• Camperlocaties

@Tiele

Betrouwbare reviewer

2010

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Niet de rustigste plaats vanwege de lager en naastgelegen wegen, maar ‘‘s nachts is er veel minder verkeer waardoor we toch een goede nachtrust hadden. Het reserveren is inderdaad een klucht, onze plaats was reeds ingenomen (door langverblijvers) waardoor we een andere moesten nemen. Bij de reservering moet je je kenteken ingeven, waarom dan niet met een slagboom met kentekenherkenning werken?

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Als mensen maar 1 ⭐️ geven omdat ze voor een gesloten poort stonden is dat enkel omdat ze de moeite niet doen om de omschrijving te lezen, opgeningsperiode staat nochtans duidelijk vermeld in de app!! Ruime plaatsen met mooi zicht op de rivier, 16amp elektriciteit inbegrepen in de schappelijke prijs. Enig minpuntje is dat er geen gescheiden waterkraan is bij de losplaats.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Idem als de vorige review, 2 nachten gestaan. Enkel de ruime plaatsen dat ze in meerdere reviews vermelden zijn voor mij een raadsel. 1,5m naast de camper om tafel en stoelen te plaatsen is niet echt ruim te noemen. De camperplaats ligt ook aan een redelijk drukke weg en als je zoals wij pech hebt kan je ‘s nachts genieten van een concert van kelende jongeren dat te veel cervezas op hebben uit de naburige vakantieappartementen.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

idem dan de vorige reviews, mooie ruime plekken en vriendelijk ontvangen. 2x 2dagen verbleven tijdens onze trip langs de noordkust, en voor ons persoonlijk toch wel de beste camperplaats waar we verbleven hebben.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Goede camperplaats met ruime plaatsen en prachtig zicht op Bilbao, aangekomen om 10u en meteen een plekje toegewezen gekregen. Wij zijn vriendelijk ontvangen geweest. Op elke plek elektriciteit en water beschikbaar. Tip: vul je watertank bij op je plek, geen mogelijkheid om de wccassette te spoelen aan een afzonderlijk kraantje op de losplaats, enkel waterdarm beschikbaar waar je ook de tank met moet vullen, vandaar een ster minder.

Sitecode: 12047

Druk bezochte plaats, best toekomen tussen 9&11u om kans te hebben om een plek. 11€/24h te betalen via automaat. taal selecteren via de roze knop op het scherm en geduld hebben tot de taal veranderd. 30min wandelen naar het strand. Tot 23u nog wat campers dat een plekje komen zoeken, 2 rustige nachten gehad. Geen campinggedrag toegestaan, wordt meerdere malen per dag gecontroleerd.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Ideaal voor een overnachting, onder het afdak geparkeerd zodat we uit de felle zon stonden. Servicestation werkt perfect, ‘s morgens 300m wandelen naar de warme bakker in het dorp onder de kerktoren. Rustige nacht gehad.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

we hadden geluk het laatste vrije plekje te hebben bij onze aankomst rond 14u30. vriendelijke ontvangst op de camping met ruime (meestal hellende) plaatsen. sanitair was ok, meer hoeft dit niet te zijn voor ons.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wat een leuke plek, exact beschreven in de vorige review, stroom idd 1€/2kwh (enkel 1€ munten aanvaard) maar wel 16A ipv 4Azoals eerder beschreven. Onze airco zonder problemen kunnen gebruiken. En dit voor maar 9€, respecteer zulke plekjes dat deze kunnen blijven bestaan 🙏🏻

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Uiteraard geen hoogvlieger qua sfeer en gezelligheid, maar in deze regio wel perfect voor deze prijs met alle voorzieningen. Met de bus naar Piran voor 1,3€/pp, wandelen of fietsen naar Koper. supermarkt en winkelcentra op wandelafstand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Perfecte camperplaats gelegen op de verbindingsweg tussen de grotten en het kasteel van postonja, net sanitair, stroom en water inbegrepen in de prijs van 18€/24u. Voor ons niet nodig maar indien het mogelijk was geweest om te lozen is deze plek zeker 5sterren waard.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Perfecte stopplaats voor een overnachting. Aanmelden aan de receptie van het hotel, daar krijg je de sleutel voor de toegang tot de elektriciteit en het water op je plek. Volgende ochtend betalen bij inleveren van de sleutel. Restaurant aanwezig maar geen gebruik van gemaakt. Grijs water en toilet lozen niet mogelijk.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Meer hoeft het niet te zijn voor ons op doorreis. Het weer zat wel tegen dus we zijn niet in de buurt op verkenning kunnen gaan. Rustige nacht gehad👍🏻 20€ incl elektriciteit, service en wifi. 25€ voor het extra gebruik van het sanitair.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

vriendelijke ontvangst, zeer net sanitair. wij betaalden 28,5€ voor onze overnachting met 2 volwassenen en 2 kinderen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Ruime plaatsen zelf uit te kiezen, zeer hartelijk ontvangen en bij vertrek nog een tros lekkere druiven gekregen. 15€ incl elektriciteit is meer dan correct. De douches zijn idd niet de mooiste maar ze doen wat ze moeten, en ik sluit mijn ogen toch onder de douche 😉. Leuk om het bordje van Aphrodite eens te volgen op de camperplaats zelf. De snelweg was niet storend voor ons.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Goede plaats aan de taverne, wij hadden de pork souvlaki genomen maar dit waren de minst lekkere dat we al gegeten hebben in Griekenland. Rustige nacht gehad en toilet mogen ledigen in de voorziene afvoer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

5€/24h indien je iets eet in de taverne, 10€/24h zonder iets te eten. Maar ik raad iedereen aan om iets te eten, lekkere mousaka en gyros👌🏻 sommige staanplaatsen moelijker te bereiken voor grotere voertuigen aangezien je tussen de olijfboomen staat. Alle services aanwezig behalve elektriciteit. Mooi zandstrand met Pavlopetri, de gezonken stad op wandelafstand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Het klop dat het hier iets duurder is om te eten dan op andere plaatsen dat we al gegeten hebben. Maar we werden vriendelijk ontvangen en mochten kiezen of we op het de grote camperparking of langs het weggetje naast het water stonden. Douche,toilet (niet lozen)en water innemen kon zonder probleem. En kunnen zwemmen tussen de caretta caretta schildpadden hebben we op geen enkele andere plek kunnen doen. Voor ons was dit een zeer geslaagde stop.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

mooie plek, 5€/dag indien elektriciteit gewenst. Douches, water innemen en wc ledigen beschikbaar. Zeer lekkere mixed fish gegeten voor een zeer democratische prijs

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een zootje ongeregeld, kris kras door elkaar waar er een plaatsje is. Maar geen probleem, zo mogen er meer plaatsen zijn. 3€/dag indien je elektriciteit wil, toilet lozen is ook een beetje rudimentair(achterkant restaurant de stop van een afvoerbuis draaien en kappen maar😄) water innemen kan naast de douches.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Wij stonden op de verlaten camping, iets moeilijker te vinden maar de bijgevoegde satelietfoto maakt het misschien wat makkelijker. We dachten 1 nacht te blijven maar het zijn er toch 2 geworden 😀 Leuk dat er toch iemand uit het dorp ervoor zorgt dat er sommige waterpunten, stopcontacten en lichtpunten blijven functioneren. In de vroegere sanitaire blok is er nog een Franse wc die functioneert. Restaurant Valsamo is een aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

idd steil, maar zonder problemen boven geraakt met onze 7,5m van 4,4t, en er stonden nog 2 gelijkaardige campers. Vriendelijk onthaald door de gastvrouw, zeer net sanitair met zalige douche. we betaalden 42€ voor onze camper met 4 personen en elektriciteit is misschien wat aan de duurdere kant…

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

leuke plaats op doorreis zonder voorzieningen, rustige nacht gehad. Meer hoeft dit niet te zijn voor een overnachting.👍🏻

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Na een weekje steeds op rustige plaatsen te hebben overnacht merk je hier wel duidelijk dat deze plek naast de hoofdweg gelegen is. Maar toch mooi dat je hier voor maar 10€ 24u kan blijven staan om het leuke dorpje te bezoeken.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

De camperplaats was bezet door het circus, rustige nacht gehad op de busparking met nog enkele andere campers.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

rustige nacht doorgebracht, meer hoeft dit niet te zijn op doorreis 👍🏻

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

mooie plaats, zeer rustige nacht gehad

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Flot bleu sanizuil beschikbaar buiten het seizoen en de opening van de camping

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

We hebben hier een nachtje gestaan om de mooie kerstmarkt te bezoeken, een 3 tal kilometer tot het centrum langsheen het naastgelegen fiets/voetpad. Cassettespoeling werkte niet bij ons.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Rusige nacht gehad, zonder geblaf van de hond van de achtergelegen boerderij. Water innemen en cassette spoelen was wel niet mogelijk bij ons (0,5€/2,5min of 2€/10min) Misschien is dit in de winterperiode afgesloten maar dan had dit wel vermeld mogen zijn voor je je geld insteekt en dan pas merkt dat er geen water is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Goede plaats met het centrum op wandelafstand, we hebben de leuke kerstmarkt bezocht. 16,88€ betaald voor 4 personen. Geen gebruik gemaakt van de voorzieningen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

leuke plaats voor een overnachting, idd wel wat lawaai van passerende auto’s maar ‘s nachts toch rustig en goed geslapen. toilet en grijs water ledigen kan nog steeds. En de artisanale pizza’s uit de automaat zijn best lekker😉

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

mooie plaats, wij hadden geluk nog een plekje op de eerste rij te hebben. 2nachten gebleven. Werftoiletten beschikbaar, coop supermarkt op 2min wandelen langsheen een fietspad, straat oversteken spoorwegbrug onderdoor en 200m verder ben je er. wandelpad langs de kust tot in de haven om zo de stad in te trekken. Mochten er voorzieningen geweest zijn zeker een ster meer waard.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

mooie rustige overnachtingsplaats met sanizuil, aangezien er maar 2 stroompunten voorzien zijn aan de sanizuil, welke toch minimum 50m verwijderd is van de eerste camperplaats mag de stroomvoorziening eigenlijk geschrapt worden in de omschrijving. Er zijn ook lekkere verse traditionele baguettes te verkrijgen aan de automaat.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Rustige plaats voor een tussenstop, met sanizuil. 1 stroompunt voorzien aan de sanizuil, dus niet echt waardig om “stroomvoorziening “ te vermelden voor deze camperplaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

leuke plek met idd wat geluid van de naastliggende weg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Super plaat(s)je. Wij betaalden 19€ voor 4 personen incl elektriciteit en toeristenbelasting die de havenmeester ‘s avonds kwam ontvangen. Sanitair was gesloten deze periode, cassette ledigen en water innemen was wel mogelijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

net gepast voor onze camper van 7,5m, 14€/24h incl elektriciteit te betalen aan de automaat, verder geen voorzieningen. Toilet en douche van het haventje waren gesloten toen wij er waren in november. Meer hoeft dit voor ons niet te zijn voor een overnachting.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

ruime plaatsen aan de vissershaven, betalen aan de automaat lukte bij ons niet met de kaart, contant met muntstukken wel. persoonlijk geen last gehad geluidsoverlast van het aangrenzende visbedrijf.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

goed voor een overnachting, 10€ voor 24u, 2€ voor 8u stroom. Geen sateliet ontvangst. Leuk speeltuintje voor de kinderen. Goede bakker op wandelafstand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Meer hoeft een camperplaats niet te zijn voor ons. 14€ betaald voor 2 volwassenen en 2 kinderen incl stroom. Een mooi meer waar je in kan zwemmen en een Netto supermarkt op 900m

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Receptie was bij ons de gehele dag geopend, vriendelijk onthaald en een plaatsje mogen uitkiezen. Sanitair was verzorgd en de douche’s lekker krachtig. Wij betaalden 7200ft voor 2 volw. 2 kinderen 1 hondje en elektriciteit wat een mooie prijs is voor aan het Balatonmeer. Zeker aan te raden!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Zeer hartelijke ontvangst op een kleine rustige camping met kraaknet sanitair. Echter vonden we 9800ft voor 1 overnachting (2 volw. 2 kind+elektriciteit) veel te duur voor deze plaats. Zeker wanneer je maar 1x/dag 3min. Mag douchen... Voor deze prijs hebben we al op campings gestaan met een zwemparadijs

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Rustige avond/nacht gehad, meer hoeft het niet te zijn voor een overnachting.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Idem als vorige review, voor 4300ft hoeft het niet meer te zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Grote camping met veel vaste staanplaatsen, camperplaats vrij uit te kiezen op grasveldje. Zeer recent sanitair dat goed onderhouden wordt. Groot thermaalbad, zwembad en glijbanen(glijbanen 1800ft/pp/dag extra) enkele snackbars aanwezig. coop superette en slager naast de camping. Wij betaalden voor 2 dagen 18.400ft voor 2 volw. 2 kind. Elektriciteit en de zwembaden inbegrepen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Net onderhouden kleine camping met vriendelijke uitbater. Grijs water lozen niet mogelijk en chemish toilet moet geleegd worden in de gewone toiletten, anders zeker een 8 waard.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Eenvoudige camping met vriendelijke ontvangst in goed Engels. Er zijn 2 sanitaire blokken, de eerste is verouderd maar net, de 2de is recenter. Grijs water lozen niet mogelijk, chemish toilet lozen was mogelijk in een homemade loosput, maar na een half toilet geledigd te hebben verstopte de boel. Zwembad en thermaalbad dat aansloot op de camping was wel dik ok. 16.800ft voor 2 volw. 2 kind+elec.

Permanent gesloten

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Sanitair was echt vuil bij ons, toilet lozen was het deksel van de beerput openen en leeggieten, spoelen niet mogelijk. Grijs water lozen ook niet mogelijk. Wel maar 5400ft betaald voor 2 volwassenen 2 kinderen en elektriciteit. De bezichtiging van de grot aan de camping is wel de moeite.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Puur natuur!!! Wat een rust... vriendelijk onthaald in het Hongaars/ gebrekkig duits. Sanitair zeer basic maar kraaknet. 7600huf voor 2 volwassenen 2 kinderen en elektriciteit.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Rustige kleine camping met net sanitair en goede krachtige douches, vriendelijke ontvangst in perfect engels. Stad op 15min wandelen. 16.000huf betaald voor 2 nachten met 2 volwassenen 2 kinderen 1 hondje incl. Elektriciteit

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Rustige nacht gehad op deze parking. Betalen via automaat 1200huf voor een hele dag van 9 tot 16u, na 16u gratis. Toestemming gevraagd om te overnachten aan de infobalie en dit was geen probleem. Nette toiletten beschikbaar, lozen niet mogelijk. Leuk speeltuintje voor de kinderen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Rustige camping met mooi zwembad, zwembad wordt om 19u afgesloten. Proper sanitair met goede douches

Sitecode: 19246

Supervriendelijke ontvangst door oudere dame die ons zelf in goed verstaanbaar nederlands te woord stond, mooi net zwembad met zicht op een zijtak van de Donau. Sanitair wordt dagelijks gepoetst maar heeft idd wel zijn beste tijd gehad waardoor dit geen nette indruk geeft. Er waren ook enkele jongerenkampen bezig maar hebben hier zeker geen last van gehad. Spar en een leuk stadje op wandelafstand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Vandaag om 18u aangekomen maar zag er verlaten uit, langs een klein poortje kunnen binnen gaan om te kijken maar blijkbaar al even uit dienst. Mag geschrapt worden

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Rustige camping met verouderd maar net sanitair en goede douches, water lozen was voor onze camper onmogelijk omdat je tussen en onder de bomen moet sukkelen tot aan de sanitaire blok, om dan het putdeksel weg te nemen en te lozen. Wij betaalden 10.200Huf (30€) voor gezin met 2 kinderen en hondje wat we toch aan de hoge kant vonden voor deze camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Rustige plaats bij vriendelijke uitbaters, kleine maar lekkere kaart in hun restaurant. 3€ betaald voor stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Leuke plaats, bakker en slager op wandelafstand

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Super mooi plaatsje voor een overnachting, we hebben zelf het geluk gehad om bruinvissen te spotten!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooi plaatsje, maar... door een familie duitsers met camper EN caravan dat er een persoonlijke minicamping van gemaakt hadden om 22u30 kunnen vertrekken aangezien een boze buur (terecht) foto’s van alle kentekens heeft genomen en de politie verwittigd had. Jammer dat enkelingen zo de mooie plaatsjes verpesten voor de rest...

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Zeer vriendelijke ontvangst, op het erf van de boerderij met zicht op de velden. 10€ incl. stroom. Wc lozen is eventueel mogelijk indien de eigenaar zelf thuis is maar liever niet aangezien dit in zijn toilet moet geledigd worden...

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

In één woord te omschrijven, zalig!

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst op deze mooie rustige cp, zeker een aanrader. Het servicepunt voor het lozen van grijs water is misschien wat ongelukkig schuin gelegen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Super plaats op de boerderij,2 nachten gestaan na een bezoek aan Ribe en het vikingdorp. Onze dochters van 10&8 beleefden de tijd van hun leven tussen de koeien en de kalfjes. 10€ betaald incl. Stroom en water, wc en grijs water lozen is hier niet (meer?) mogelijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Opgelet, camperplaats is voor het zwembadgebouw inrijden, sanizuil is voorbij het zwembadgebouw aan de parking voor de zwembadbezoekers. Stroom is enkel te verkrijgen aan de sanizuil maar daar zijn geen camperplaatsen. Camperplaats zelf is zeker dik ok, 6 ruime plaatsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mooie plaats, zeer rustig. Top!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Aanpassing prijs van mijn vorige beoordeling. Het is 6€ zonder stroom,8€ met stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

telefonisch contact opgenomen om te vragen of er nog plaats was voor 2 nachten,te horen gekregen dat het 16€/ nacht koste. Eens daar aangekomen kregen we te horen dat het zwembad nog een uurtje kon gebruikt worden en de volgende dagen niet meer.Beslist om dan maar 1 nacht te blijven, maar dan ging het plots 25€kosten+ nog extra voor stroom,extra voor dit,voor dat. Vertrokken dan maar,geldwolven!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

1 nachtje gestaan vlak tegen het water, rustig geslapen zonder geluidsoverlast. Niks van voorzieningen, enkel vuilbakken aanwezig. Prima om het stadje te bezoeken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prima camperplaats, 8€/ nacht zonder stroom, 10€ met stroom(wel maar 4amp) Douche 1€/6min, toilet 0,5€. Water innemen en toilet ledigen gratis. Carwash voorzien op de camperplaats. Mochten misschien wel meer douches voorzien worden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Leuk plaatsje bij het haventje en idd geen massatoerisme dus dik ok, restaurant ok maar niets speciaal. Loosplek toilet nog steeds verstopt en een stinkboel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Wat een hectische mierenhoop was me dat!! Misschien omdat het hoogseizoen is maar dit was niet te doen. Om 14u aangekomen en alles overvol op cm’s van elkaar geparkeerd. auto’s en campers overal langs de baan geparkeerd,massa’s mensen. Snel (ook al was dit bijna onmogelijk) rechtsomkeer gemaakt en wegwezen...

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prima plek om de citadel te bezoeken. De hendeltjes voor de kraan van het drinkwater te bedienen ontbraken wel, maar als je een tangetje bijhebt wel nog te bedienen. Het hendeltje om de kraan aan de toiletloosplaats te bedienen was wel nog aanwezig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst maar voor ons toch geen topper. Campers staan bijeen gepropt op een stoffig pleintje, sanitair en douches waren tijdens ons bezoek van 2 dagen niet proper. Als zwembadbouwer zijnde weet ik na 20j ondertussen hoe een hygienisch zwembad eruit zou moeten zien, dit was hier zeker niet het geval,water was troebel, dreef vol snot,haar omdat het niet voldoende gefilterd kan worden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mooie plek om te overnachten, op de grindparking gestaan vlak naast het water. Wel is het doorrijdend verkeer van de naastgelegen straat goed te horen tot ‘s nachts.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Zeer rustige parking naast het klooster, geen voorzieningen enkel water kan genomen worden. We stonden er zonder problemen alleen , goed verlicht ‘s nachts.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Rustige plaats maar wel maar 4 elec. Aansluitingen die dan nog naast de sanizuil staan op min 30m van de eerste camperplaats!! 2€/jeton voor 1000wh

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Prachtig gelegen terrascamping, op wandelafstand van strand met machtige krijtrotsen en dijk met restaurantjes. Zeer vriendelijke ontvangst en een zeer mooi plekje mogen kiezen. Sanitair is wat ouder maar zeer netjes.