@TieskeThijssen
- 2019
Wat een onverdiende negatieve reactie, ( 9 euro te duur!) Jullie hebben helemaal geen besef van kosten voor naar onze mening mooi aangelegd en verzorgd terrein. Welke op een of andere manier betaald zal moeten worden. Naar mijn mening horen jullie bij de zuinige Hollanders die alleen maar naar zich zelf kijken en overal voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.

Mooie CP gelegen aan de Elbe. Mooi uitzicht door terrassenplaatsen. Camping werkt met een Cardsysteem. Bij aanmelding card opwaarderen en daar betaal je stroom en douches mee. Broodjes en klein winkeltje aanwezig. Hou rekening met treinverkeer dat vaak langs komt. Helaas ook s'nachts. Vanaf camping vele fiets en wandelmogelijkheden.
Hele mooie camping met mooi schoon sanitair. De nederlandse eigenaren wijzen je op weg in de omgeving met de Erlebnispas. Met deze pas verschillende mogelijkheden voor uitstapjes. Vrije toegang tot het meer met zonneligweide. Heerlijk gegeten in het restaurant. Zeer de moeite waard om terug te komen.
Kleinschalige camping met een heel mooi zwembad. Zeer vriendelijk ontvangst. Sanitair netjes. Brood bij kiosk aan doorgaande weg. Strand is op loopafstand. Slecht internetbereik

Wij stonden voor de poort en kregen te horen dat het park gesloten was vanaf 17 sept. Helaas
Mooie campingplaatsen. Netjes onderhouden sanitair. Zeer centraal gelegen. Dorp met supermarkt en restaurants op loopafstand. Goed vertrekpunt voor vele fiets en wandelroutes. Op 3 km ligt natuurgebied Oranjezon met mooie wandelroutes.
Zeer mooie cp met super ontvangst. Kregen een heel pakje info met fietsroutes en boekjes over de omgeving. Iedere dag liep Renske langs of alles nog goed was en of er vragen waren. Supermarkt in de buurt en eten afhaal in t dorp was heerlijk. Heel mooie dagen gehad