@TiestenLiza
wat uitzicht betreft, de mooiste van de hele vakantie. Toiletten idd oud maar schoon. Receptie en personeel supervriendelijk. Het andere toilet/restaurant moeilijk bereikbaar. De vriendelijke uitbaatster (haar 1e seizoen) snapte óók niet goed waarom het ernaast gelegen zwembad niet open mocht. Voor wie de "zware" retourtocht er voor over heeft is de boulevard, restaurants en ijsverkoop een+
wat uitzicht betreft de mooiste van de hele vakantie. Toiletten idd oud maar schoon. Receptie en personeel supervriendelijk. het andere restaurant/toilet moeilijk bereikbaar. De vriendelijke uitbaatster (haar 1e seizoen) snapte óók niet goed waarom het ernaast gelegen zwembad niet open mocht. wie de "zware" retour tocht ervoor over heeft is de boulevard, restaurants en ijsverkoop een grote +
vantevoren opgebeld of we onze laatste dag en nacht konden komen en vroeg vertrekken vanwege inlevering van de gehuurde camper. Niet verwacht dat het zo verzorgd en net zou zijn. supervriendelijk. idd goede muziek in de toiletgroep en stiekem benieuwd om terug te komen als de bar langs de fietsroute open is