@Tijs
September 2026
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
De camping bevindt zich tegenover sportvelden aan de buitenrand van de stad. De camping was vol, maar zowel op als buiten de camping heel rustig. Voor een municipal waren de faciliteiten goed: altijd een beheerder aanwezig tot 19.00 uur, goed sanitair en afwasmogelijkheden. Aan te bevelen als uitvalsbasis voor de diverse fietsroutes de vin in de Elzas.
Prachtige natuurlijke camping, eenvoudig, maar daardoor juist aantrekkelijk. Sanitair wel gedateerd, dat klopt met de andere recensies. Vriendelijke eigenaar, fietst meerdere keren per dag rond op de camping en is bereid je ergens mee te helpen. Ligt direct aan het water met een aanloopsteiger en mogelijkheid voor zwemmen. We hebben met een extra dag verlengd, omdat we het zo naar onze zin hadden.
2020
Voor zo’n kleine camping top faciliteiten : goed sanitair, wasmachines, droger, afwasmogelijkheid, zelfs een vitrine voor dagelijkse behoeften. Veilig met gesloten hek in avond en nacht. Behulpzaam, met veel kaartmateriaal voor bezoek aan Praag. En 150 meter van tram en bus naar centrum ( gratis voor 70+) mooier krijg je het niet. Wel kleine plekken, maar lukt wel om camper goed neer te zetten.
Geen aanrader, rommelig, weinig en onverzorgd sanitair. Geen voorzieningen voor chemisch toilet, grijs water, wel voor water tappen. Wel gunstig t.o.v. stad en Elbe
Wij waren hier eind augustus 2020. Grote camping, druk bezocht restaurant door locals in de middagpauze. Groot terrein, gras onder je voeten, maar we stonden aanvankelijk helemaal alleen, later kwamen er nog een paar bij. Dat was ook te merken aan toilet- en douchefaciliteiten: veel was er kapot, geen zeep en spiegels en handendroger. Het zag er nogal ‘kamp-achting’ uit.Locatie prima t.o.v. stad
De plek is niet groot, de douches zeer krap voor het uit- en aankleden, maar warme douche, afwas- en kookgelegenheid met tafeltjes om aan te eten. Zeer dicht aan de ElbeRadweg, prima plek