@Tijs6468
- Mercedes
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Mooie ruime plekken met zicht op het water. Mooi fietspad naar Angers. Sanitair was heel schoon, zelfs met wc papier, echt een plek om terug te komen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 24 dagen geleden

5 foto's toegevoegd · 25 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Super vriendelijk ontvangen en je krijgt gelijk zo’n thuis gevoel. Direct aan het strand, toen wij er waren was het zeewater niet uitnodigend om te zwemmen maar gelukkig is er ook een zwembad (met cabrio dak) op de camping. Sanitair is prima en heel erg schoon. Het is dat wij op doorreis waren anders hadden wij zeker een nachtje bij geboekt.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Vriendelijk ontvangen en mochten zelf onze plek uitkiezen. Hele fijne plek, hier 2 nachten gestaan met onze camper. Lekker zwembad met parasols, sanitair is basic, veel douches en alles is heel schoon!
9 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Juli 2026
Familiecamping met recreatie villa’s in aanbouw. Lekker buiten zwembad voor kinderen en een buiten zwembad voor volwassenen Klein speeltuintje en een gezellige brasserie met terras. Met een klein halfuurtje fietsen ben je in het gezellige Haarlem.
April 2026
Hartelijk en vriendelijk ontvangen door de eigenaar en met hem een plek naast ons zin uitgezocht. Het sanitair is prima, super schoon en de douche is geweldig, wat een straal! Ook is er aan de Tarn een klein zandstrandje en een kiezelstrandje, waar je zo het water in loopt. Top camping/camperplaats van 2 mensen die er voor de volle 100% voor gaan!!