@TilloVandenbroucke

- Karmann Ontario
- 2008
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Absolute aanrader, alle voorzieningen behave electriciteit. Gelegen aan een prachtig meer met aansluitend park. Wat wil je nog meer. Op fietsafstand van Albertville. Zwemmen en niet gemotoriseerde watersporten toegestaan.
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Een open plaats in het bos met veel vaste bewoners. Geen voorzieningen ok voor 1 nacht. Mooie boswandelingen.
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Zeer grote parking achter het restaurant. Geen voorzieningen, maar zeer rustig. Goed restaurant met zeer democratische prijzen. Ideaal als je op doortocht bent. In het dorp is niets te beleven. Bakkerij op 200m.
Juni 2026
Mooie rustige plaats op het gras aan het water of op keien naast het gebouw. Mogelijkheid toilette te gebruiken en zwart water te ledigen als de club open is.
Fantastisch mooi en rustig plaatsje mooie wandeling langs het meer. Geen voorzieningen
Mei 2026
Mooie camping maar verouderd sanitair €40 per nacht en dan nog extra betalen voor Douches vind ik te veel
Mooie camping. Wij betaalden echter 39 euro voor 1 nacht ... veel te duur.
Mooie plaats vlakbij een haventje. Zeer mooi en verzorgd sanitair. Speelplein en minigolf. Mogelijkheid om boot te huren. Café en restaurant aan democratische prijzen. Camper 340 NOK Per nacht 50 NOK Electriciteit.
400 NOK per nacht en nog extra betalen voor douches... Te duur.
Mooie plaats 1 km van centrum. Alles erop en eraan. Prijs 375 NOK per 24 uur.