@TilloVandenbroucke
- 2010
Mooie rustige plaats op het gras aan het water of op keien naast het gebouw. Mogelijkheid toilette te gebruiken en zwart water te ledigen als de club open is.
Fantastisch mooi en rustig plaatsje mooie wandeling langs het meer. Geen voorzieningen
Mooie camping maar verouderd sanitair €40 per nacht en dan nog extra betalen voor Douches vind ik te veel
Mooie camping. Wij betaalden echter 39 euro voor 1 nacht ... veel te duur.
Mooie plaats vlakbij een haventje. Zeer mooi en verzorgd sanitair. Speelplein en minigolf. Mogelijkheid om boot te huren. Café en restaurant aan democratische prijzen. Camper 340 NOK Per nacht 50 NOK Electriciteit.

400 NOK per nacht en nog extra betalen voor douches... Te duur.
Mooie plaats 1 km van centrum. Alles erop en eraan. Prijs 375 NOK per 24 uur.
Zeer mooie camping met net en modern sanitair. prijs intussen 310 Nok
Mooie grote camping aan strand. Dagprijs is intussen 475 SEK !
Leuke plaats met veel habitués. Prachtig zwembad met sauna. prijs is nu € 13
4 mei overvol, alle camper en autoplaatsen volzet. Wel leuke plaats, wees op tijd.
Fantastische plaats mooi zwembad en jacuzzi. Vriendelijke no nonsens uitbaters.
Prima camping, alles is er, op 5km van het stadscentrum. Vriendlijke behulpzame uitbaters, ruime plaatsen . Ik begrijp enkele vorige reviews niet.
Wat een leuke ervaring, een deskundige rondleiding door een gepassioneerd bio wijnmaker gevolgd door een stevige wijnproeving met diner. Absolute aanrader.
Naast mooi shopping center overdag nogal wat verkeer, 's nachts rustig, water en lossen gratis.
Fantastische plek zeer rustig op enkele km van het hectische Napels. Alle voorzieningen aanwezig, een beetje primitief maar daar stoort een camperaar zich niet aan. Vriendelijke ontvangst in het Engels. Laat u niet afschrikken door het kleine toegangswegje.

Zeer mooie grote camperplaatsen, ruimte om uw aanhanger bij te plaatsen

Fantastische plaats naast het kerkje. Zeer lekker gegeten. Je helpt er de mensen uit de buurt mee.
Sitecode: 19576
Prachtige camperplaats met alle voorzieningen gratis als je in het lekkere restaurant eet. Meertalige vriendelijke uitbater die u graag wat uitleg geeft. De fondue in het restaurant met all in formule was super lekker. Een aanrader.
Perfecte locatie om de historische stad Doornik te bezoeken, vriendelijke ontvangst. Water en stroom op uw standplaats. Perfect en proper sanitair.
Eenvoudige parkeerplaats langs rustige baan. Heel rustig 's nachts. Goed voor één nachtje
Tegenwoordig € 14 per etmaal maximim 3 dagen blijven. Stroom in de prijs inbegrepen. Leuke plaats om centrum te bezoeken.
Gezellig rommelige minicamping. Eigenares Hanneke is zeer vriendelijk en behulpzaam, men voelt er zich thuis .
Mooie rustige camperplaats op mix parking. Grote goed aangeduide plaatsen. Camperservice zonder stroom. Water te betalen. Centrum vlakbij 500m