@TimKos
2022
Hier prima gestaan. wij hebben geen voorzieningen gebruikt maar voor £5,00 kun je gebruik maken van de stroomaansluiting. Grijs water kun je ook legen. we hebben er heerlijk gegeten. Een mixed grill voor £20,00. Zoveel dat er overbleef. Werd netjes gevraagd of we het wilde meenemen. Prima plaats, je kunt je eventueel vooraf via hun website aanmelden maar is niet verplicht. Slechts een paar mile vanaf de grote weg gelegen.

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

Eigenlijk nog wel meer sterren waard en dan met name voor het uitzicht. Geweldig dat er nog van deze gratis plekken bestaan.
Hier 1 nachtje gestaan. zeer rustige mooi gelegen camping. Grijs water legen kan niet direct vanaf de camper. Je moet het opvangen en dan legen in een put die omringd is met groen. Daar kun je ook je gieter met schoon water vullen. wel geduld want het is een klein straaltje. Toilet legen kan aan andere kant van de camping. Douches en toiletten zijn net buiten het terrein. Wel netjes.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

De plek zelf was prima met elekta en water. WC legen was wat moeizamer maar was te doen. Geen grijswater leegpunt te zien. Toilet en douches behoeven wat aandacht. veel spinrag, niet echt schoon en een loshangende douchekop. Maar voor 1 nacht prima verder
Eerst even gebeld of we na het diner inderdaad op de parking mochten overnachten. Dit was geen enkel probleem. We hebben heerlijk gegeten tegen een redelijke prijs. Twee hoofdgerechten, 2 drankjes en 1 koffie en 1 cappuccino voor £42,50 Een prima plek.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

Een prachtig uitzicht zeker als je net als ons het geluk hebt om op, vanaf de entree gezien op de laatste rij staat. Voorzieningen gebouw was wel wat verder lopen daardoor. Een minpuntje is dat je honden niet alleen achter mag laten in de camper. Dus bv niet samen even naar de douches en dat honden niet aan een langere lijn buiten mogen bij de camper. Verder prima plaats.