@TimKos

Betrouwbare reviewer

Hier prima gestaan. wij hebben geen voorzieningen gebruikt maar voor £5,00 kun je gebruik maken van de stroomaansluiting. Grijs water kun je ook legen. we hebben er heerlijk gegeten. Een mixed grill voor £20,00. Zoveel dat er overbleef. Werd netjes gevraagd of we het wilde meenemen. Prima plaats, je kunt je eventueel vooraf via hun website aanmelden maar is niet verplicht. Slechts een paar mile vanaf de grote weg gelegen.

Eigenlijk nog wel meer sterren waard en dan met name voor het uitzicht. Geweldig dat er nog van deze gratis plekken bestaan.

Hier 1 nachtje gestaan. zeer rustige mooi gelegen camping. Grijs water legen kan niet direct vanaf de camper. Je moet het opvangen en dan legen in een put die omringd is met groen. Daar kun je ook je gieter met schoon water vullen. wel geduld want het is een klein straaltje. Toilet legen kan aan andere kant van de camping. Douches en toiletten zijn net buiten het terrein. Wel netjes.

De plek zelf was prima met elekta en water. WC legen was wat moeizamer maar was te doen. Geen grijswater leegpunt te zien. Toilet en douches behoeven wat aandacht. veel spinrag, niet echt schoon en een loshangende douchekop. Maar voor 1 nacht prima verder

Eerst even gebeld of we na het diner inderdaad op de parking mochten overnachten. Dit was geen enkel probleem. We hebben heerlijk gegeten tegen een redelijke prijs. Twee hoofdgerechten, 2 drankjes en 1 koffie en 1 cappuccino voor £42,50 Een prima plek.

Een prachtig uitzicht zeker als je net als ons het geluk hebt om op, vanaf de entree gezien op de laatste rij staat. Voorzieningen gebouw was wel wat verder lopen daardoor. Een minpuntje is dat je honden niet alleen achter mag laten in de camper. Dus bv niet samen even naar de douches en dat honden niet aan een langere lijn buiten mogen bij de camper. Verder prima plaats.

Redelijke plaatsen met gravel en gras afgezet met hagen. Hele grote campers en caravans konden niet altijd op de toegewezen plaats staan doordat ze de draai niet konden maken. Helaas geen mogelijkheid voor grijs water te legen. wel water en stroom te verkrijgen. Eenvoudig sanitair, 1 dames toilet en 2 douches. Ook 1 heten toilet en 2 douches. Verder prima gestaan voor 1 nacht.

prima gestaan. Heel dicht bij de trein vanaf Calais/Folkstone. Geen last gehad van hangjeugd, straatraces etc. terwijl het wel zaterdagavond was. Gewoon een rustige prima plek. Alleen prullenbakken verder niets.

zeer goede en vooral schone sanitaire voorzieningen. plekken op gravel of op gras. Prijs kwaliteitverhouding is prima. Één nadeel, heel veel gravel. Van de weg naar camperplaats, op 't wandelpad er naast, allemaal gravel. Niet fijn voor hondenpootjes of voor mensen met een rollator. Misschien langs de kant een verharde of betegelde strook, loopt voor iedereen prettiger. Vandaar 4* ipv 5.

al een paar keer gestaan. vriendelijke eigenaar. Sanitair wat verouderd maar schoon en dat is het belangrijkst. Dicht bij de sauer en dicht bij het centrum. We komen terug.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Mooie locatie. Het is voor sommige niet duidelijk welk stukje gras bij de eigen camperplaats hoort. WiFi nog niet aanwezig. Je kunt als je plek vrij is, eerder het terrein op echter valt tussen 12.30 uur en 13.00 uur dan je stroom uit. Is gedurende de wisseltijd. Misschien Zeeuwse zuinigheid ;-) Heerlijk genoten van het uitzicht. De hoge nummers hebben t beste zicht.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Foto toevoegen werkt helaas niet. CP zijn nu een combi met de busparking. Staat nergens aangegeven dat je mag overnachten maar 't wordt gedoogd. Alleen 1 prullenbak aanwezig, verder niets. Het was niet druk in 't museum. Fijn dat je hier kunt staan.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

aardig ontvangst, rechte plaats, heerlijke douches en schoon sanitair gebouw. met acsi kaart 18 euro voor 2 volwassenen, 1 hond en stroom.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

hier prima gestaan. Geen last gehad van de snelweg maar daar is ieder natuurlijk verschillend in. Betalen bij de betaalautomaat. De rechter gaf een foutmelding maar de linker werkte gewoon. Gratis stroom en schoon water. Geen plek gezien om toilet te legen maar eerlijk is eerlijk, daar zijn we niet naar op zoek gegaan.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prima gestaan. eerst de stroom van de voorganger opgemaakt, waarvoor onze dank :-) 1 euro in de stroompaal en dan de knop naast je stekker even indrukken. Er gaat een lampje branden als je stroom hebt. verder hebben we geen voorzieningen gebruikt. CP dicht bij het oude centrum. 4 sterren omdat er maar 4 stroomaansluitingen zijn en er niet staat aangegeven hoeveel geld er in moet en hoeveel stroom je dan krijgt. verder prima plaats .

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Een prima gratis plek. Lekker geslapen hier. Uiteraard overdag wat verkeer van de voetbal bezoekers/spelers maar dat is logisch bij een ingang van een sportpark. Tot ongeveer een uur of 10 's avonds hoorde je wat lawaai van het funpark verder op. Inderdaad om ff voor half 9 kwamen de motorrijlessen maar toen waren we al wakker en ach, die jochies moeten het ook leren. Dus prima gestaan voor de prijs van €0,00

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

een nette camperplaats. Goed redelijk vlak grasveld. summiere basisvoorzieningen aanwezig. Geen toilet of douchegebouw. €12,-- voor nacht met stroom Contant afrekenen dmv envelopje in de brievenbus. Envelopjes in het mededelingenbord en de brievenbus er onder. Extra aandachtspunt, stroom is 4amp

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Hier een rustig nachtje gestaan. We waren al vroeg en konden dus uit één van de 2 plaatsen kiezen. uiteindelijk gingen we de nacht in met 3 campers., Jammer dat mensen zich er niets van aantrekken en bij max 2 plaatsen doorrijden. Geen last van de brug, vissers of hangjeugd gehad. in het donker wel uitkijken voor de staaldraden tussen de paaltjes. vandaar 4*

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

CP in ontwikkeling. Links staat de CP aangegeven en daar zijn mooie plaatsen. Echter rechts van de weg zijn de voorzieningen, dus vrij ver lopen met je toilet. Aanmelden via SMS, daarna niemand gezien of gehoord.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

alleen in het weekend geopend in deze tijd. Maar als je zondag in de middag aankomt kun je er niet meer op en wordt er gezegd dat ze alleen in het weekend open zijn. van zaterdag op zondag mag je er dus staan maar niet van zondag op maandag. gelukkig daar vlak bij een camperplaats. met voorzieningen.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Ruime plaatsen. mogelijkheid voor legen toilet en grijs water. Plaatsen zijn wel iets modderig. 19 euro voor camper met 1 hond, 2 volwassenen en stroom.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

prijs/kwaliteit is prima. Betalen via de automaat met creditcard ging goed. Daarna was het even klooien om de slagboom open te laten gaan. Wij kwamen in het donker aan en dat is daar geen pretje. Pikkedonker op 1 camper met schijnwerper na. Alle voorzieningen aanwezig maar dat was ook even ern gehannes. Bij daglicht vanmorgen zag je dat het ruime plekken zijn maar niet overal stroom.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

hier 1 nachtje gestaan. 1 camper, 2 volwassenen en 1 hondje en betaalde €21,40 voor 1 nacht inclusief stroom. iets gedateerde toiletgebouw maar wel schoon.

Een nachtje hier gestaan ivm een bezoek aan het nationaal militair museum. Receptie gesloten bij aankomst maar even het 06 nummer bellen wat op de deur hangt en de slagboom gaat omhoog. zelf plaats uitkiezen, stroom en water bij de plek. schoon sanitair, wasmachines en drogers tegen betaling en warm water met een 20ct muntje. Lekker gestaan en geen last van de weg en/of vaste bewoners.

58 euro voor 2 nachten met camper, 2 volwassenen en 1 hond. WiFi is gratis. Sanitair verouderd maar schoon. Douches zijn niet veel. Klein met gordijntje. Aankleden en droge kleding moet je buiten de douche in de wasruimte. Voorzieningen zijn aanwezig maar water lozen en vullen kan alleen tijdens receptie uren. Dit is nu tussen 10 en 12. Dat is dus een minpunt als je vroeg weg wilt

hier voor 1 nacht gestaan. Je wandeld zo vanaf de camping de Berliner Mauerweg op, dat is wel apart. Nette camperplek, toilet legen bij sanitair gebouw waar je ook water kunt innemen. Grijs water legen is nogal omslachtig en lastig te bereiken dus dat hebben we elders gedaan. €32,20 voor 2 personen,1 hond, stroom en camper. WiFi gratis. Sanitair wat verouderd maar schoon

Een dure camping, zeker als je geen asci kaart hebt. Een NKC kaart accepteren ze niet. Toiletgebouw en douches worden 3x daags schoongemaakt door extern bedrijf. Je moet iets regelen als je vroeg weg wilt. Receptie en vuilcontainers gaan pas om 9.00uur open.

Sitecode: 20078

1 nachtje gestaan voor 23 euro. Dit is voor de camper met 2 personen en 1 hond, inclusief schoon water, vuil water en toilet lozen. Alles door elkaar en sommige laten hun hond los lopen en poepen, zonder op te ruimen. Tussen 10 en 16 uur betalen bij het winkeltje. Ze hebben daar leuke dingen, sommige dingen kun je niet pinnen en moet je contant betalen.

met de boot vanuit Ystad Zweden aangekomen i Stassnitz. Deze camping is een klein kwartier hier vandaan. Aardige mensen maar wel een massale camping waar je echt in rijtjes staat. Voor 1 nacht prima te doen.

hebben hier 1 nacht gestaan op doorreis. Als je vroeg weg wil is het wat lastiger omdat je pasje krijgt voor de douches en eventueel voor de toilet reinigings machine. Er zijn geen vaste plaatsen dus op dit hellende terrein is ook wel een vlakke plaats te vinden.

Een beetje lastig om binnen te komen. De persoon aan de receptie was een schoonmaker. we moesten maar via website reserveren. Geboekt via de website, die in het Zweeds was, en betaald. SEK 282 voor 1 nacht, stroom en 2 personen. Na enkele ogenblikken bevestiging via mail ontvangen. Nu nog slagboomcode. Gebeld met nummer wat op de deur stond. Code gekregen via SMS, let op, eerst cijfers dan #. Goede plek en douches zij ook lekker.

nog net plaatsje kunnen bemachtigen. Betalen via betaalautomaat. Bankpas lukte niet, creditcard werd. Basic voorzieningen maar alles aanwezig en schoon.

Inchecken bij benzine pomp stukje terug. Je kunt contant betalen of via boekingssysteem of als receptie weer open gaat. Alle voorzieningen keurig netjes.

2 dagen gestaan. WiFi code moet je kopen bij receptie die vanaf 19.00uur open is. Sanitair mag wel extra schoongemaakt worden. allemaal haren in doucheputje. Je mag zelf een plekje zoeken.

Sitecode: 82003

Hier 2 nachten gestaan. De plek was top, zo aan de rivier. 560 NOK totaal voor 2 nachten en 2 muntjes voor de wasmachine en droger. Let op, de was is niet 100% droog en de wasmachine heeft geen super hoog centrifuge toerental. Het sanitair is wat verouderd en ook niet super schoon, haren in het doucheputje en volle afval emmer in de toiletten. Receptie in dit seizoen pas in de avond om 19.00uur open. WiFi werkt met een te kopen code.

Hier prima gestaan voor 150NOK, een goeie 15 euro. Dit is inclusief stroom, douche en toilet. Uitzicht is prachtig en sanitair schoon. Nu plaats zat.

we kwamen aan toen receptie gesloten was maar al snel kwam beheerder er aan en konden we inchecken. Je krijgt een code voor de slagboom en sanitair gebouw. we mochten zelf plekje uitkiezen. we betaalde omgerekend ongeveer 35 euro incl stroom en douches

voor 320 Nok hier met de camper, 2 volwassenen, 1 hond en stroom op een prachtige locatie gestaan. Goede voorzieningen. Gratis toilet en gratis vuilwater en wc legen en schoonwater vullen. Niet van de douche gebruik gemaakt maar daar hing wel een betaalautomaat. Schitterend uitzicht, vlak langs de weg maar daar geen last van gehad.

Een pracht locatie. Een nadeeltje dat er geen vaste plekken zijn dus sommige camperaars staan "onvoordelig" geparkeerd. Om in te checken moet je naar het gebouw van de walvis safari om in te checken. Verder alle voorzieningen aanwezig. Wel een eigen waterslang meebrengen.

gestaan na ons bezoek aan de Noordkaap. 360NOK voor 1 nacht, 2 volwassenen en een hond. inclusief stroom, gratis lozen en schoon water en de mogelijkheid om je camper te wassen.

mooi en rustig gelegen camping en je hoeft nauwelijks de weg af. mooie uitvalsbasis als je space center Esrange wil bezoeken. Sek 280, dus zo'n 27,50 euro voor 2 personen, 1 hond, camper, stroom, douche en wc. Mogelijkheid om gratis schoon water te pakken, grijs water te lozen en wc te legen.

Aangezien de camping gesloten is een klein stukje verder gereden. Daar een mooie parking met Picknick tafels en schone toiletten. wel voorziening om toilet te legen. Gratis 12 uur staan. perfect voor de doorreis

voor €27,00 hier een nacht met 2 personen en hond gestaan. Dit is inclusief stroom, douche en toilet. Heerlijk in een bosrijke omgeving met een meer naast de camper. Top locatie.

Sitecode: 20937

top locatie. goed betaalbaar en fijn sanitair. een blijvertje!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Sitecode: 92052

Niet veel vrije plaatsen meer dus gekozen voor een reserveplaats. Wel vreemd om plekken te zien met een stukje kunstgras. Mooie omgeving. Niet de goedkoopste plek.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

vriendelijke jongen die probeert te helpen waar hij kan. Toiletgebouw en douches nog steeds dicht ivm Corona maar wel de volle prijs rekenen. Je kiest een plaats bij de incheck terminal maar vervolgens mag je staan waar je wilt. Heeft dus nog wat verbeterpunten deze CP

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

1 nachtje hier gestaan. vriendelijke havenmeester kwam langs om te innen, de WiFicode door te geven en de code voor de toilet/douche. Toiletten waren schoon. Gisteravond heerlijk pizza laten bezorgen door Pinocchio pizzeria. Echte aanrader, hete en smakelijke pizza. Vanmorgen wakker geworden in een witte wereld.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

hier voor 1 nacht gestaan. Het is niet de goedkoopste plek maar wel schoon en ruim. ook heel fijn dat je 24/7 kunt inchecken en ook voor 16 uur kunt kiezen. Voor herhaling vatbaar.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

we kwamen aan als 2e camper. De 1e stond al buiten de campervakken. Rond bedtijd stonden er 8 campers, waarvan 6 buiten de campervakken. We hebben rustig gestaan en lekker gewandeld Fijn zo'n gratis plaats maar kan me voorstellen dat Gemeente Lelystad zou ingrijpen met camperaars die buiten de bedoelde camperplaatsen staan. Rustige plek op groot parkeerterrein met alleen afvalbakken.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

reserveren is mogelijk. Alleen 1 groot nadeel als je buiten de poort staat. Wel een loospunt voor vuilwater, wel een kraan maar het water is niet aangesloten. Misschien als je bij receptie vraagt of ze alsjeblieft de slagboom willen openen dat je bij het toilet gebouw water kunt tappen. slecht geregeld en jammer dat dit niet goed aangegeven staat. Toilet kun je achter de slagboom legen en is lopend bereikbaar.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

5* voor de locatie. Gestaan en overnacht in de storm, schuddend in bed. Geen last van de weg gehad. Netjes gebeld dat we gearriveerd waren maar toen we vanmorgen rond 10.30uur weggingen nog niemand gezien. Maar grandioze plek. Oja, de fish and chips waren lekker.

rustige locatie. De lengte van de plaatsen houdt niet over maar je kunt wat meer oversteken over het gras. Geen voorzieningen. Plaatselijke spar op loopafstand.

Heerlijk gestaan met mooi uitzicht op de maas. Er was nog 1 plekje toen wij arriveerde dus dat was fijn. Geen last van iets of iemand gehad. Een top locatie! 5 sterren en dan met name voor de locatie want voorzieningen zijn er niet op een enkele prullenbak verder op de boulevard.

Rustige plek. stroom en water aanwezig. Makkelijk te vinden en dicht bij de uitvalswegen. We komen hier vast nog eens staan.

ruime plaatsen. CP achter hek en met camera bewaking. ligt vlak aan doorgaande weg. zelf geen hinder er van ervaren maar wellicht lichte slapers kunnen er last van hebben. Betalen dmv envelop in brievenbus doen. Aan/uit app zou mooi zijn.

Gratis plek, ideaal voor een nachtje. Geen voorzieningen aanwezig maar voor ons is dat geen issue.

mooi gelegen aan de dijk. Dicht bij de winkels. Min puntje is wel dat we de beheerder telefonisch niet te pakken kregen dus nog niet van de sanitair unit gebruik konden maken. In ons geval niet super erg maar kan me voorstellen dat het lastig is. Uiteindelijk beheerder gesproken en dan ontvang je via sms de codes. Verder ruime open plaatsen.

mooie CP en super schone voorzieningen. We kwamen vrij laat aan maar ook dat was geen probleem. Handige incheck via de app aan/uit.