@Timeless2
- Anders Anders Anders
- 2013
- Volkswagen
- Buscamper
Winnie en Martin, onze dank voor een heerlijk verblijf op de Camperplaats. Groet Peter en Pauline
Een fijne camperplaats. Een zeer vriendelijke en behulpzame gastvrouw. Bijzonder ruime plaatsen met veel privacy. Dank u wel voor een prima overnachtingsplek. Peter & Pauline
Prima plek.
Onze dank voor twee overnachtingen op de fijne CP. Ontvangst door Jacquelien was zeer hartelijk. Ook onze dank voor wat achtergrond informatie. Succes met de camperplaats. Pauline & Peter
Prima locatie. Helaas geen voorzieningen, maar daar heb je een camper voor. Even terug een restaurant Skolden Brygge, waar je kan betalen. Een cruiseschip ging net vertrekken toen wij arriveerden. blijft een machtig gezicht. 150 kronen.
Wat een verrassing als je het smalle onverharde pad naar beneden rijd. Rondom bergen die zo uit het Storfjord lomhoog lijken te rijzen. Geweldig. In de verte de veerboot verbinding van de 650 en de 63.
Een prima lokatie. de CP is opgeknapt met nieuw gravel. Update van stroomkasten. 200 kronen zonder voorzieningen, 250 kronen met elektriciteit. Betalen met Vipps, anders met een envelop. ook euro’s is mogelijk. Rust en anders dan de overvolle CP’s in Ålesund.