@Tina-trucker
- 2018
Juni 2026
Deze camping heeft de sfeer van een Romeinse nederzetting. Mooi grasveld, ruim opgezet, ook voor grote campers. Er is pas 1 douche af, maar die is wèl super. Ik kwam voor 1 dag, het werden 4 dagen heerlijke rust. In het bijbehorende restaurant komen de lokale boeren op hun tractor een biertje halen en je kunt er eenvoudig en heerlijk eten.
4 dagen wilde ik hier gaan staan in afwachting van de pakjes die Amazon hier naartoe stuurt voor me. Maar mijn camper blijkt te groot om te manoeuvreren op dit terrein, dus ik ga wat anders zoeken. Men wil wel de pakjes voor me aannemen en dat vind ik reuze vriendelijk. Er zit aan de receptie een verrassend goed gesorteerde winkel met camperbenodigdheden en men is Victron-dealer!
Mei 2026
2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

Sitecode: 195017
Werkelijk alles is prima in orde op deze kleine CP. Goed bereikbaar, ook voor campers tot 10m. Op fietsafstand van Skopje, in een rustige wijk, aan een rivier (met forel voor de vissers). De aardige gastheer is behulpzaam, de wifi is uitstekend en er blaffen geen (straat)honden. Een klein minpuntje: om 04:50 uur klinkt de eerste oproep voor het gebed. 🤷♀️ ik betaalde €20. All in.
April 2026
redelijke camping, grote plekken, maar pas op: de receptie neemt geen pakjes aan voor de gasten! (de belangrijkste reden voor mij om op een camping te verblijven is dat ik Amazon mijn aankopen kan laten afleveren)
De aanrijd-route is inmiddels geasfalteerd en de CP is grind, dus ook met regen hebben we niks te vrezen. Mooi aangelegd, ruime plaatsen, (ruim plaats voor mijn 9m. rv). Lage startprijs en als je extra’s wilt, zoals warm douchen of stroom, dan kun je dat kopen. Bere-gezellig, lekker wandelen met de hond, supermarkten op 4 km ( goed te doen op de fiets) en de zee zie je in de verte glinsteren.
gesloten wegens kermis
waalbandijk is opgebroken en onbereikbaar
het doet een beetje vreemd aan als je aan komt rijden, tussen de handel in elektrische goggomobieltjes door naar een binnenplaats achterin, maar ik heb er heerlijk rustig geslapen en mijn 6-tonner is ondanks aanhoudende regen, niet vast komen te zitten in de uitstekende grasmat.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden