@Tina-trucker
- 2018
Sitecode: 195017
Werkelijk alles is prima in orde op deze kleine CP. Goed bereikbaar, ook voor campers tot 10m. Op fietsafstand van Skopje, in een rustige wijk, aan een rivier (met forel voor de vissers). De aardige gastheer is behulpzaam, de wifi is uitstekend en er blaffen geen (straat)honden. Een klein minpuntje: om 04:50 uur klinkt de eerste oproep voor het gebed. 🤷♀️ ik betaalde €20. All in.
redelijke camping, grote plekken, maar pas op: de receptie neemt geen pakjes aan voor de gasten! (de belangrijkste reden voor mij om op een camping te verblijven is dat ik Amazon mijn aankopen kan laten afleveren)
De aanrijd-route is inmiddels geasfalteerd en de CP is grind, dus ook met regen hebben we niks te vrezen. Mooi aangelegd, ruime plaatsen, (ruim plaats voor mijn 9m. rv). Lage startprijs en als je extra’s wilt, zoals warm douchen of stroom, dan kun je dat kopen. Bere-gezellig, lekker wandelen met de hond, supermarkten op 4 km ( goed te doen op de fiets) en de zee zie je in de verte glinsteren.
gesloten wegens kermis
waalbandijk is opgebroken en onbereikbaar
het doet een beetje vreemd aan als je aan komt rijden, tussen de handel in elektrische goggomobieltjes door naar een binnenplaats achterin, maar ik heb er heerlijk rustig geslapen en mijn 6-tonner is ondanks aanhoudende regen, niet vast komen te zitten in de uitstekende grasmat.
Met de ACSI-kaart betaal ik € 27. Voor een camping midden in de hoofdstad is dat zeker niet te gek. 16 A stroom en openbaar vervoer is om de hoek. Top.
Handige plaats om de stad te bezoeken, met Lidl aan de overkant en bus en trein op het terrein, maar wel luidruchtig. De groene betaalautomaat kan je op engels instellen en volgens mij moet je apart betalen voor stroom en diensten €10. Bus 1 en 6 brengen je direkt naar t centrum. Kaartje koop je in de bus, betalen met je telefoon €1,30
Aardige receptie. ik betaalde €17,30, 1 persoon, inclusief stroom en uitstekende gratis wifi. Genoeg ruimte om te manoeuvreren, ook met grote campers, en toch in de schaduw onder Pijnbomen. Mooie omgeving, onder een tunneltje door lopen naar t strand en een prachtige wandeling naar t volgende dorpje (El roc de Sant Gaieta). Voor Lidl beter ff de fiets pakken.
mooie camping met beschutte en open plekken (lekker voor als het niet meer snikheet is). eind sept €18 (Acsi) voor 1 camper + 1 persoon + electriciteit. wifi is duur: €20 voor 2 dagen. mooie omgeving, tamelijk wild en authentiek. ik kom zeker terug, maar nooit in juli of augustus.
+: Achter het toiletgebouw is een hek naar de dijk, waar je hond los kan rennen. -: Om 11 uur moet je het terrein af, ongeacht hoe laat je aangekomen bent. Wat Ongastvrij❗️ Door deze deadline zijn er tussen 10 en 11 lange files voor de toiletten, de douches, de watertank en -losplaats en de in- en de uitrit, terwijl dit gewoon over de dag verspreid kan worden. Advies: verkoop 24-uurs tickets . (en zet een zonnescherm over de betaalautomaat😉)
Om 20:00u een gratis voorstelling ‘son et lumière’ door de fonteinen in de grote vijver naast de CP.
De perfecte CP. Vlak asfalt, prachtig uitzicht, en een schattig stadje op loopafstand. 50 plaatsen waarvan de helft met stroom, 2 ruime plaatsen voor het lozen van zwart/grijs water, schone plek voor inname van vers water, Je betaalt via een betaalautomaat (in 4 talen) voor alles apart, wat je nodig hebt betaal je, de kale prijs is €13,15. Er staan borden: max. 10 meter, ben je langer, dan heb je problemen bij de slagbomen.
Sitecode: 19027
De camping is echt open. Alweer een jaar. Het is een groot park met vakantiehuisjes en een enorme waterspeeltuin, die nu (wegens winter) zonder water staat, buiten gebruik. Je kunt er wandelen met de hond en er zijn geen zwerfhonden, dus de hond kan heerlijk ff los rennen. Ik betaal 50 drh voor de auto en 25 drh voor mij, elektriciteit inbegrepen. Het restaurant naast de (luxe) receptie is open en de wasmachine is kapot 🤷🏼♀️
Sitecode: 20767
Fijn sfeertje, Carrefour en restaurants op loop/fiets afstand, terrasjes naast de camping, direkt aan het strand. Mijn fietsband ging lek en Hanna, die samen met haar 2 broers de camping runt, ging met haar auto mee om hem op te halen.👍🏻
aan de overkant van de weg een groot grasveld waar honden los kunnen rennen, 100m. lopen naar het strand, 500m. lopen naar een speciaal hondenstrand, 10 min. fietsen naar groot winkelcentrum en 10 min. fietsen naar Fuengirola-stad. Wel wat verkeerslawaai van de A7.
ik koos deze camping omdat hij op 20 mins. ligt van het APK keuringstation. Er moest nog een kleine reparatie gedaan worden aan m’n auto en de campingreceptie wist precies bij welke garage ik moest zijn. Men doet alles om het je naar de zin te maken en het dorp Alcala is zeker een bezoekje waard. Daar heb je dan wel de fiets voor nodig, want op loopafstand is er niks. Oja, er zijn maar 2 douches, maar het is wel de lekkerste douche totnutoe.
De camping is open en het is er heerlijk koel. Hij ligt midden in een rivier en staat vol met prachtige oude bomen die zo hoog zijn, dat je er met je camper makkelijk onderdoor kan. Ik betaalde €7 voor mij en €7 voor de auto, €14 in totaal. Cash graag. En er is een hondenuitlaatveldje! 👏🏻👏🏻
Met de acsi-kaart betaalde ik aan de balie met uiterst vriendelijke medewerkers: €19,60 per nacht. Voor 1 persoon, 1 grote camper, 1 klein hondje en stroom. Het is een mooi park op een prachtige locatie en de prijs helemaal waard. De plekken zijn niet al te ruim, maar in een park als dit, vol met prachtige palmen, platanen en ander tropisch groen, kan je daar weinig aan veranderen
op deze camping mogen absoluut geen honden. verboden voor honden. zelfs mijn chihuahua mocht niet
de camping is fantastisch voor een hele goede prijs, maar de weg door het dorp is een crime. ik reed me klem (camper 8,5m. lang en 2.5m. breed). Toen tekende Luis de ideale route voor me op de kaart en die weg is een eitje. zie foto. Hij wil wel wegbewijzering plaatsen, maar wacht al n half jaar op de vergunning. Maar met de foto lukt t wel. En je mag ‘m altijd bellen, dan loodst hij je.
Sitecode: 19817
Bij aankomst zei de man: “Het gaat u 30 euro kosten.” Toen ik vol ongeloof vroeg: “voor 1 nacht? “ was het weer: “Ja, 30 euro.” Dat vond ik diefstal. Ik heb vriendelijk gezegd dat ik dat te duur vond en ben achteruit weg gereden. Het is zo druk overal, dat men kan vragen wat men wil. Maar dat betekent niet, dat wij het ook betalen …..
Prima plek, voor kleinere campers. Op 1 plek is de aanrijdpaal platgereden, daar past een auto tot 9 m. Maar: de voetgangers-oversteek lichten maken een herrie als een alarm dat afgaat. Als je auto geluiddicht is: 4 sterren.
nog even dit: ivm een groots evenement is de camping gesloten van 21 t/m 30 mei 2022.
prima locatie met aardige beheerder. helaas stond het land blank, maar niet getreurd: op het info-bord hangt een telefoonnr. en dan opent de beheerder het hek van zijn erf, zodat je daar kunt staan op verhard terrein. incl. stroom
Zeer ruime plek op prima locatie EN: het eten dat je kunt bestellen bij de locale cateraar (daghap) wordt aan je deur afgeleverd en is werkelijk heerlijk (zie het bord buiten naast het kantoortje).
Mooie rustige kleine camping met vriendelijke eigenaar. Open tot 1/12. Als je het dorp binnenrijdt, krijg je eerst aan de linkerkant de Lidl, dan 'salle art et culture'. Je gaat dan bij het 3e stoplicht links en dan de bordjes blijven volgen ... Door een woonwijk, over het platte land... Blijven volgen en: voilà