@TinekeBijsterveld
- 2021
Toen we hier aankwamen stonden er vrachtwagens, waar normaal campers staan op de foto. We hebben de camper naast het bankje gezet aan de linkerkant. Prima plek. COOP winkel op loopafstand alle verdere faciliteiten werken naar behoren
prachtige plek, speciaal voor campers. Alles wat een camper nodig heeft is aanwezig. mooie wandeling gemaakt. Prachtig dat er zulke gratis plekken bestaan. Bedankt Noorwegen
prima voor een nachtje. Dat rijden achter de stenen en het doorrijden op een grindpad naar het water, dat kan niet meer. Allemaal bankjes. wc is een gat in de grond Wel veel verkeer tot laat in de avond.
mooie locatie midden in de natuur. Alles is aanwezig, alleen wat verouderd. Voor 2 nachten helemaal prima
fantastisch dat een plaats als Ringsted camperplaatsen ter beschikking stelt. Prachtig plekje. Leuk om een wandeling door het plaatsje te maken. Wij hadden geen stroom nodig.
Prachtige plek. We stonden alleen. rustige nacht gehad. Wij hebben alleen de toilet geleegd. Er was geen water om hem na te spoelen. Water en stroom moet je voor betalen. Kan via een pinautomaat Bedankt voor deze gratis plek
Prima camping. Alles aanwezig voor een mooie prijs. Camper, 2per en stroom €15,00 per nacht. Van hieruit kun je leuke uitstapjes maken naar Peniscola
mooi camperpark in aanbouw. Nu zijn alle voorzieningen wel aanwezig, maar het moet nog een beetje aangekleed worden. Wij hebben hier 7 nachten gestaan, tussen de koolvelden. Prima plek voor wandel en fiets uitstapjes. Heerlijk rustig. Op loopafstand van de zee.

prachtige cp met alles wat een camper nodig heeft. De stroomvoorziening werkt nog niet, maar de andere voorzieningen zijn nog gratis. We hebben hier een rustige nacht gehad. Bedankt Baza voor deze prachtige locatie

Prima plek om een paar dagen te staan. Mooi ruim met hier en daar betonplaten waar je mooi op kunt staan. We hebben hier 2 nachten gestaan. Je kan niet met de fiets naar Cadiz. wel fietsen naar een natuurgebied. Verder hebben wij alleen prullenbakken gevonden en de Lidl dichtbij.
prima plek voor als je Sevilla wilt bezoeken. Alles is aanwezig en we hebben rustige nachten gehad. Sevilla kun je met de fiets of lopen prima bekijken. Wij hebben beide als goed te doen ervaren
We staan hier vanaf 12 december 2024 en staan er nog. Prachtige plek met stroom 2 personen en camper €15,00 met ACSI korting. verder alles gratis. sanitair is niet het nieuwste, maar het werkt en wordt goed onderhouden. Verder alles heel dichtbij, strand, zee en winkels en gezelligheid. Prima voor elkaar. veel wandelmogelijkheden. Snap daarom de vorige review niet. Het is ook net wat je er van verwacht.
Mooie plek op 100m van een prachtig strand met kliffen. Waar je komt met een trap. De eigenaar was vriendelijk en behulpzaam. sanitair laat wat te wensen over, maar het is er. Geen WiFi achter op de camperplaats. en geen stroom. Voor wel plekken met stroom. Wij betaalden €9,00 zonder stroom voor 2p/n en een camper
mooi camperpark om Faro te bezoeken en het natuurgebied Ria Formosa. Goede plekken met stroom. Wij betaalden voor 3 nachten €41,00 2 personen en camper. Prima douche, lekker warm water.
mooie camperplaats. Goede WiFi gratis. Geen wc, wel douche tegen betaling. Rustige nacht gehad. Camperplaats kost€10,00 zonder stroom (camper, 2 personen)

Fantastische plek, mooie grote plekken. Alles gratis. sanitair is niet goed. Wij hebben er geen gebruik van gemaakt. We stonden met 8 campers op deze plek en iedereen hield zich aan de regels. Niets gemerkt van wangedrag zoals in de vorige review is omschreven. Prima, we komen zeker terug als we in de buurt zijn
Wij vonden het tegenvallen. Het is een mooie natuur plek. Daar is ook alles mee gezegd. savonds en snachts echt aardedonker. Nergens verlichting op de camping, alleen bij het sanitair. De fiets en wandelmogelijkheden waren ook beperkt. Voor de prijs van €23,50p/n voor 2pers ,stroom en camper, had ik wel wat meer verwacht
Prachtige plek, rustige nacht. Geen vrachtwagens die snachts komen. De wasserette is geweldig. In weinig tijd alles weer schoon en droog. Dankjewel Lidl voor deze fantastische plek

Prima plek om een poosje te staan. Mooi aan de rand van het dorp. Lidl op 100m. Leuke wandeling om even het dorpje te bezoeken. Is wel in trek bij de Nederlandse camper eigenaren. Bedankt Coruche voor deze prachtige plek, die nu nog gratis is.
Prima CP voor een nachtje langs de N2 . Wandeling naar het dorpje. Koffie met gebak bij een restaurant. Langs de rivier gewandeld. De CP is goed bereikbaar via deN2. Dankjewel Gois voor deze mooie CP
prachtige CP. Bij de zuil inchecken kan gewoon met een bankpas. Prima geregeld. Alles aanwezig en meer als dat. Mooie ruime plaatsen met stroom alles inclusief. We hebben nog een fietstocht gemaakt, dit is wel een uitdaging met al die bulten

mooi plekje. Alles op loopafstand. Paspoort N2 opgehaald bij café Kilometrozero. Leuke plaats om door te wandelen. Geen voorzieningen alleen prullenbak. Rustige nacht gehad.
prachtige camperplaats. Alles aanwezig wat een camper nodig is. De douche is betaald. Token kopen voor €1,00 en je kunt 5 minuten douchen. Prima voor elkaar. Rustige plek dichtbij het centrum. 3km naar de Cathedral. Prijs voor stroom is €5,00 per nacht. Wij gaan hier 5 nachten staan

wat een prachtige plek. We stonden op de plek waar de bussen staan. Rond deze tijd komen hier niet zoveel bussen. Er werd altijd een bus plek open gelaten. In de 2 dagen dat we hier stonden hebben we 2 bussen gezien . Iedere dag 1 We hadden veel geluk met het weer. Veel mooie wandelingen gemaakt. Restaurants zijn niet meer open voor avondeten. Je kan er wel koffie en bier krijgen. dank aan de gemeenschap voor deze prachtige plek
prachtige plek aan de rand van de stad. op loopafstand van de oude binnenstad. Wat een fantastische binnenstad, levendig met veel bars en restaurants. Rustige nacht gehad. Dankjewel Leon voor deze fantastische plek
de cp zelf is gauw vol . Maar er is ook een grote parkeerterrein bij en 's avonds loopt dat ook vol met campers. Dit wordt gedoogd. De politie rijdt regelmatig langs, maar zegt en doet niets. Wij stonden daar ook. Mooi op loopafstand van de stad. Prachtige plek. Bedankt Burgos

Sitecode: 62065
mooie rustige plek aan de rand van het dorp. Prachtig dorpje. Mooie wandeling naar de kloof gemaakt. Je kan alleen vuilnis weggooien. Verder niets aanwezig

mooie camperplaats. rustige nacht gehad. Prima voor elkaar. Voor grijs water en chemische toilet, lozen buiten de camperplaats. Even opletten waar anderen heen gaan met hun campertje, dat kun je zien vanaf de camperplaats
mooie cp. Alles nog gratis, behalve stroom. 's avonds invasie van campers,veel te veel. Stonden overal. Wel een rustige nacht gehad. De dia supermarkt op loopafstand. Goed assortiment.
Sitecode: 19155
Een prachtige plek om van hieruit Pamplona te bezoeken. Wij hebben dat lopen gedaan. 45min over wandelpaden . Rustige nacht gehad.

mooie parkeerplaats. Na 21.00 uur is het rustig op de parkeerplaats. Hele rustige nacht gehad. Een dag kaartje van 24 uur kost £7.40. Lekker dicht bij het strand. Bedankt dat dit zo kan

Prachtige camping. mooie camperplaatsen met grind met gras ertussen. Elke plaats heeft een stekkerdoos en drinkwater. het sanitair is prima verzorgd en schoon. Douche zijn fantastisch, veel water en geen gezeur met munten. Er is een loospunt voor chemische toilet. Grijs water moet met emmers. Er is een afwaspunt met warm en koud water. Voor camper met 2 personen en stroom £30,00 pn . Wel contant. Mooie wandel en fiets mogelijkheden

Prachtige locatie, alles is aanwezig voor een camper. Winkels op loopafstand. Prachtig park. Leuk museum. Prima voor elkaar Bedankt gemeente Hawick

Prima nacht gehad. Wel wat rumoerig door de weg die er langs loopt. Je kunt vanuit hier een mooie wandeling maken naar de Aldi. Je loopt als je google maps volgd langs een aquaduct de snelweg over. Prima te doen. Vandaan naar het centrum van Edingburh met lijn 35.
prima camping, alles aanwezig. Mooie grote plekken. sanitair wat verouderd. Douche £1,00 voor 5 min. Rustige camping. Je hoort auto's maar niet storend. Vlakbij de haven. Wij betaalden £40,00 voor 1 nacht 2personen en camper met stroom Wij vonden het aan de prijzige kant
Prima camping. Alles wat je nodig hebt is er. De wasmachine is super snel in 45min klaar. Dan de droger, heb het er meer als een uur in gehad,maar nog niet droog. Dat is dus een dingetje. Verder alles prima. Schoon sanitair. Heerlijk rustig. Het is aan te raden om met de bus naar de cliffen te gaan en niet met eigen vervoer. De bus zet je af bij de cliffen en de parkeerplaats is nog een behoorlijke eind lopen. Op de cliffen kun je wandelen
Mooi plekje om een nacht te blijven. leuk dorpje, waar je vanalles kunt kopen. Heerlijk gegeten, grote portie patat met gebakken vis. Goede bediening. Alles prima voor elkaar.

alles is aanwezig. mooie grote plek. prima voor elkaar. camper met 2 personen zonder stroom €28,00. douche €1,00 voor 5 min
Prachtige plek. Tussen de kliffen, met uitzicht op zee. Wel winderig. Met de kop in de wind, valt het wel mee. Heerlijk rustig. Je kunt hier prachtig wandelen met een geweldig uitzicht op de kliffen.
prachtig plekje dichtbij de Atlantische kust. Zo dicht hebben we nog nooit bij het water gestaan. Geen lawaai snachts. Veel wandelaars. prima geslapen. Geen voorzieningen. Prachtig uitzicht. Echt een aanrader

Sitecode: 41926
Een camping met betonnen platen voor campers. De weg is erg gehorig. sanitair wat verouderd. voor een camper is alles aanwezig. Maar verder heeft het niets over. Wij betaaden voor 1 camper en 2 personen en elektriciteit €41,00 per nacht. Wij vonden het veel te duur voor wat je er voor krijgt
Sitecode: 19230
mooie camping. kindvriendelijk. Met allemaal beesten camper 2 personen en stroom€31,00

prachtige camperplaats. Alles wat je nodig hebt aanwezig. Prachtig plekje om door te wandelen. levedig dorpje als er een cruiseschip aan de pier ligt. Met de trein naar Cork. Prima te doen. we hebben hier 2 nachten gestaan. Prachtig in 1 woord gezegd

Mooi parkeerplaats. Er zijn boomstammen geplaatst in vakken. Er kunnen geen zogenaamde "donuts" meer gemaakt worden. Nog wel genoeg ruimte om de camper redelijk vlak te parkeren. Onze camper is 7 meter . Prachtige plek.

Hebben hier een nacht gestaan, voorbij de parkeervakken aan de weg. Met 2 wielen op de stoep. Rustige nacht gehad. Prima plek. 100 meter verder op is een parkeerplaats met wc. kosten €0,50. De deur kun je openen met je betaalpas.

Prachtige grote plekken met en zonder stroom. Zonder stroom £20,00 per nacht 2 personen en een dikke camper. Er zijn inmiddels 2 douchejes 3 wc en een keuken met wasmachine. Mooie plek vlakbij de kust. Er zijn ook fietspaden. Alles aanwezig. Prima

prachtige plaats, grote plekken. kosten £22,00 per nacht voor camper met 2 volwassenen zonder stroom. Kan van hieruit tochten maken met de boot naar Skoomer. Mooie wandelpaden. Alles aanwezig voor een fantastisch verblijf

prachtige parkeerplaats, met een prachtig uitzicht. Alleen hadden we de pech dat het regende. Met mooi weer zou je kunnen BBQen ,deze staan hier klaar. Verder geen voorzieningen.

prachtige plekken. Je kan zelf kiezen. heerlijke douche,allemaal nieuw, zo te zien. Er is ook plek om af te wassen, je toilet te lozen. verder is er nog een koelkast met een diepvriezer, waar je ook gebruik van kunt maken. Prachtige wandelroutes langs de kust. Het is een stuk van de gele coastpath route ,wel goede schoenen aantrekken er zitten een paar steile stukken tussen. Verder is er op 1km een Farmshop en restaurant.

prachtige locatie,uitzicht op zee.. prachtige wandelingen over de rotsen langs de zee. Nu niet druk. kosten £10,00 per nacht. Er is een wc verder niets
mooie camping. goed sanitair. verder alles wat je nodig hebt. 3 nachten gestaan voor £72,00 zonder stroom. Mooie wandelingen gemaakt. Er is ook een campingwinkel.
prima camper plaats. super goede WiFi. Ideaal voor fietstochtjes en wandelroutes. We komen zeker nog een x terug

prachtige plek om te staan. vlakbij het water met veel scheepvaartverkeer. We hebben geen last gehad van de werkzaamheden aan de dijk. Mooie fiets en wandelroutes. Prachtig gebied Het is alleen een plek om te staan, verder niets.

Mooie landelijke plek met uitzicht op de glooiende landschap. De kersen waren al geplukt, het restaurant was dicht. Vakantie van het personeel. Ver stroom aanwezig (€3,00) water,maar geen drinkwater. wandelroutes langs de kersenbomen. Fietsroute. Prima voor elkaar . Lekker rustig.
Mooie grote camperplaats. Mooie uitvalsbasis prachtige fietstochtjes. Wij hadden met stroom (6 ampère) per nacht €19,50. We hebben voor 1 dag sanitair gedaan, alleen voor het douchen, dit kost €5,00 voor 2 personen. Prima voor elkaar.
mooie camperplaats met douche (1,00) en wasmachine (€4,00)en droger(€4,00) . verder is er nog broodjesservice en een winkeltje. Mooie basis voor wandelingen en fietstochten.
Prima plek. leuke basis voor fietstochtjes. Alles is aanwezig, alleen voor douche en toilet moet je 2 trappen op. douche € 0,50. Stroom via individuele meter. Wij hebben hier 4 nachten gestaan. Komen graag nog eens terug.

prachtige plek. Alles is aanwezig, voor een betaalbare prijs. Prima voor elkaar. Mooie basis voor fietstochtjes. Lekker rustig, geen last van de weg gehad. Komen zeker terug.
mooie camperplaats. alle basis dingen aanwezig . Mooie basis voor prachtige fiets en wandelroutes. Lekker gegeten in het restaurant. We hebben hier 6 nachten gestaan.
Alles wat je nodig hebt is er. Prima voor elkaar. Mooie verharde plekken. Leuke eigenaar. Prachtige omgeving, om te wandelen en te fietsen. De eigenaar heeft een boek samengesteld, wat er allemaal te doen is in de omgeving. We komen vast nog een x terug

mooie camperplekken, vlakbij centrum Delfzijl. toilet en douche kunnen met een code worden geopend. heel netjes. Prijs voor 2 personen €15,10 zonder stroom, deze moet via een automaat verkregen worden. €1,00 /2kwh De prijs vindt ik voor de nazomer, aan de hoge kant
Prachtige camperplekken. Zo opgezet dat je altijd vrij uitzicht hebt. verharde ondergrond. Mooie camping om fietstochten te maken. Sanitair is matig, maar alles is aanwezig wat je nodig hebt.
Het is een plek in de jachhaven, we waren aan de laate kant. Dan heb je een plek op een betonnen parkeerplaats. Prima verder. Nieuw sanitair, goede douche. suppermarkt in de buurt Prachtige fietsroutes en wandelroutes.

hier een overnachting gedaan. Prima plek. stroom aanwezig. Kosten €1,00 per kilowatt. Er is een gratis openbaar toilet. er was zelfs wc papier. voor 1 nacht prima te doen.
Mooie schone camping met goede sanitaire voorzieningen en een klein winkeltje met broodjes service. Prachtige ligging met uitzicht op zee. Als je geluk hebt krijg je een mooie zonsondergang te zien. prijs per nacht is €30,00 voor 2 personen. Dan komt stroom €3,30 pd er nog overheen. Geen gratis WiFi.

Mooie grote plekken. Vriendelijke Nederlandse eigenaar. Goed sanitaire voorzieningen. Alles voor de camper. Broodjes service. Goede uitgangspositie voor fietstochten. Prachtige plek. Alles wat je maar kan wensen.

De kosten zijn gestegen. Kost nu €19,00 per nacht, stroom kost €5,00 per nacht. 6 kleine plekken, achter de beachclub. Harde muziek en een airco die konstand loeide. Container toiletgelegenheid. Wel een leuk meer met strand. Geen aanrader voor die prijs. Hoop dat jullie de prijs aanpassen