@TinekeenJurjen
- 2020
Wat een prachtige plek om te staan. camperplaatsen in het grind met stroom. We hebben hier prachtig gefietst. ook mooie wandelroutes. In het hotel kun je heerlijk eten op een prachtig terras.
prachtige boerencamping, een aanrader
wat een heerlijke plek, rustig, mooi uitzicht en hele aardige eigenaar. met de trein (gratis) naar Freudenstadt en op de fiets terug. fantastisch. ‘‘s morgens liggen de bestelde broodjes klaar!
wat een belevenis. alles wat je niet verwacht. heel veel oude spullen en landbouwwerktuigen. en daar sta je dan. wil je wat eten? een groot bord verse sla, een snitzel met bratkartoffeln en bauernbrot. wij hebben genoten!
veel camperplaatsen op fietsafstand van Cochem, ook bij het restaurant van de buren. winkels en restaurants vlakbij.
mooi rustig plekje vlakbij een mooi stadje op loopafstand waar je prima kunt eten. leuke kinderspeelplaats erbij. verder geen voorzieningen. prima voor ons.
een briljantje deze camping aan de rivier de Aube. mooie fiets en wandelomgeving. Heel net en geweldig behulpzame eigenaren! Kleine camping met mooie voorzieningen, ook voor kinderen.
Mooie eco-boerencamping met praktisch zwembad. Die treinen storen ons nauwelijks, als een auto die voorbij komt. Prachtige plekken onder de bomen met veel privacy. Biologische groente te koop. Boodschappen vlakbij op de fiets. Aardige mensen! Sanitair schoon.
het is gewoon een groot grasveld, prima voor een tussenstop. ‘s avonds met elkaar rond een vuurtje gratis wijn en hapjes. heel gezellig.
kleine camping, fijn personeel. heeft een terras met een bar. gloednieuw sanitair en schoon. een aanrader! prachtig dal om te fietsen!
eenvoudig parkeerterrein zonder voorzieningen. Gratis bij consumptie, lekker bier en goede eenvoudige hapjes.
Mooie plek op doorreis naar het zuiden. Wel erg vol en druk in het hoogseizoen. Reserveren dan een aanrader. Voorzieningen prima en dorpje met verschillende eetgelegenheden vlakbij. Omgeving ook mooi om te fietsen en wandelen.