@TinekevanBaar
- 2017
Mei 2026
prima camperplaats op gras met stroom, achter de Brouwerij. € 15 contant neerleggen, WC aanwezig. we kijken naar de landerijen .
wij bleven ook een week en wentelden ons in de gastvrijheid van Esther en Fred. Rondje fietsen, zonnen, zwemmen en lekker eten bij de camper of in de buitenkeuken te gast. zo hoort vakantie te zijn. 😎
mooie locatie aan zee met strand maar helaas hadden wij 10 juli regen! Het westcoast Path loopt langs de camping. goede voorzieningen , we betaalden £37
wij konden ook gemakkelijk inchecken zonder reservering. Goede voorzieningen (wasmachine en drogers) en winkels in het stadje. eerste nacht £43 en 2e £37 (zonder adm.kosten)
fijne camping aan het meer. Helaas plek voor 1 dag vanwege de Highland Games. Pub dichtbij waar we voetbal hebben gekeken.
2023
prima camping, goede voorzieningen aan rivier met zwemwater. niet ver van de snelweg. We betaalden €32 all in met ASCI kaart. bijna nergens komt de opgegeven prijs overeen met de werkelijke trouwens.
2020
Prachtige plek met zon en schaduwplaatsen, Eldorado voor onze labrador! We hebben heerlijk gewandeld en gefietst.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden