@Tingeltangelbob
- 1999
De camping is overzichtelijk en er is voldoende ruimte, maar 's nachts is het erg rumoerig door mensen die op de aangrenzende parkeerplaats aan het schaatsen en met vuurwerk spelen. Dit ging door tot half zes 's ochtends. Onze honden raakten in paniek; slapen zat er niet in. Helaas lijkt het probleem bekend te zijn en wordt er niet aan gewerkt. De camping is daar veel te duur voor. We komen hier niet meer terug.
de plaats is tot nu toe redelijk goed. Aan- en afvoer in zeer slechte staat. Het kan beter, er zijn vergelijkbare, veel beter onderhouden plaatsen die gratis zijn, zoveel voor € 15,- voor niets. Sinds kort komen ook afgedankte vrachtwagens van de Bundeswehr naar de weide om te kamperen, zie foto

Een zeer mooie rustige parkeerplaats direct aan de Kyll gelegen. Winkels zijn in de directe omgeving met een bakker waar je ook kunt ontbijten. De operators zijn erg aardig en behulpzaam. We komen graag terug
wij zijn hier voor de 4e keer op doorreis naar spanje en blijven hier altijd 2 dagen. In principe is alles gezegd behalve dat er 3 desinvesteringen zijn! Je moet de plek eerst helemaal bekijken voordat je gaat klagen. Het is altijd het geld waard als je bedenkt dat het ook 's nachts wordt bewaakt door een veiligheidsdienst.
de plaats is niet meer! Het terrein van het hotel ziet er ook erg verwaarloosd uit. Het veld is nu een paardenweide.
de plaats is erg rustig en mooi. het kost nu echter € 16 en elektriciteit extra, honden gratis. Van de 16 € is 6 € toeristenbelasting, ik heb het over 2 volwassenen. Winkelmogelijkheden geen ter plaatse. Zeer aardige telefoniste
een mooie rustige parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. Ik wil je erop wijzen dat je het afval ook kunt deponeren, je hoeft maar een paar meter te lopen naar de watersportclub, waar je het afval kunt deponeren en er zijn ook flessencontainers. We komen graag terug

Prachtige plek, mooie tuinier. Douches zijn verouderd, voorwaardelijk schoon, maar de toiletborstels hebben een enorme walgfactor, die dringend worden vervangen. Alleen een wastafel Bezw alleen een bruikbaar van drie. Snelweg duidelijk hoorbaar maar ok.
De plaats is altijd mooi, in alle seizoenen. Het plaatsbedrag is nu € 7!
Helaas wordt de plaats meer en meer een toonhoogte. Er is vrijwel geen privacy, er loopt altijd wel iemand langs de camper, of je nu lekker buiten zit. Je gaat langzaam vooruit zoals op een camperbeurs, want heel vaak stoppen mensen om in de camper te kijken en rond te lopen. Jammer, maar ik verwacht meer van een camping.
Leuke plek, aardige mensen, grappige havenmeester (Willi) om gewoon geweldig te ontspannen. Niet te vergeten het restaurant, erg lekker 😋
Waren er op 11.12.08.2018. Slechte plek organisatie, drie van ons aangewezen plaatsen waren wild bezet, voor de eenvoudige plek om te verblijven zou ons gestoord 73 € gestoord.
De plaats is prima. Helaas vergeten mensen zoals gewoonlijk dat het kampeert. De claims zijn helaas veel te hoog. Wie een Concord rijdt, kan zich een geschikte camping veroorloven. Dus alles oké
Zeer mooie rustige plaats ondanks tennisbaan. Exploitant erg vriendelijk. We komen terug
Mooie rustige plek om helemaal goed te blijven
Zeer rustig, ideaal om te wandelen en te fietsen. Levering en verwijdering buiten de plaats maar perfect in orde. Je kunt niet mooier worden als je wilt ontspannen 👍
het centrale plein volledig bezet 12,2017 van zigeuners, overbevolkte grote parkeerplaats met auto's. Geen mogelijkheid voor een stacaravan, hoewel de rechtbanken worden gerapporteerd.
Ok om te overnachten. Veel verkeerslawaai van de weg. Niet geschikt voor campers o>7:50m, dan sta je op straat.
We waren op 2017/10/30 op de weg naar Italië om daar te blijven. Goed onderhouden Duitse gerechten en zeer vriendelijke service. Hoe zou zeker terugkomen.
Zeer nette beheerder, in de buurt van de snelweg, maar niet hinderlijk. Aan-en afvoer bestaan. Elektriciteit slechts 3 ampère. Toiletten en douche schoon. ok voor een of twee nachten.