@Tinlizzyriders
- 2011
Hier al 3 keer verbleven. Goede locatie, mooie wandelingen over de boulevard of door de straat naar de jachthaven. Veel restaurants in de buurt. Chinees restaurant op loopafstand bij de Mercadona. Zeer grote porties voor een zeer goede prijs. Laat alstublieft geen afval achter en maak geen misbruik van de parkeerplaats. We missen geweldige overnachtingsmogelijkheden doordat mensen te lang blijven en afval achterlaten, enz.
Ging het bekijken, sorry voor 17 euro hadden we meer verwacht. Verder lopen dan de stad suggereert. Veel betere optie op de Aire. Gratis parkeren, geen diensten, dus zorg dat je genoeg water hebt en dat het toilet leeg is. Mis de wandeling langs de rivier naar de Romeinse brug niet. Er zijn cafés en restaurants aan beide kanten van de brug. Bekijk de beoordelingen.
overnacht, goede locatie, redelijk rustig. Geen enkel probleem. Mis de wandeling langs de rivier naar de oude Romeinse brug niet. er zijn cafés en restaurants aan de rivier. dichter bij interessante plekken dan de camping aan de andere kant van de stad. en het is gratis. zou zeker terugkomen. Zorg ervoor dat alles leeg en vol is, want er zijn geen diensten.
Heb hier meerdere keren over de jaren verbleven, rustige korte wandeling naar de kust en de stad. Probleem nu, omdat er geen controles of controles zijn, de baaien zijn gemarkeerd met gele verf, goed om het brandrisico te verminderen, maar het is zo druk dat mensen parkeren op uw aangewezen gebied, waardoor de afstand tussen voertuigen wordt verkleind, ook zijn er vreemde auto's begonnen met het innemen van plekken. . Kan de politie of de plaatselijke raadsman alstublieft controleren op deze problemen, het begint te verpesten wat een fijn verblijf was.
Sitecode: 20118
Veel campers, misschien wel 150 op dat moment. Rustig veel ruimte dicht bij de stad. het enige probleem is dat te veel hun welkom te lang blijven, denk er niet aan dat andere mensen daar misschien willen blijven.
Voldoende ruimte voor campers van 7,5 m. dat is de mijne. dus negeer vorige reactie. ja treinen rijden dichtbij maar hebben niet geslapen. het enige probleem is nu geen water of toilet legen. allemaal losgekoppeld en uitgeschakeld. Geen honden op stranden 😡 enkele goede restaurants aan de haven.
lijkt vreemd echt slechte recensies dan anderen die uitstekend zeggen. sommigen zeggen schoon, sommigen zeggen vies. Wat zijn echte waarheidsgetrouwe beoordelingen? Misschien zet de eigenaar goede recensies???? niet geweest, maar sceptisch. let wel, te duur afzetterij. Niet voor mij!!!!
Hier aangekomen 29 juni 2022. kreeg te horen dat er niet 's nachts geparkeerd kon worden. ok om te parkeren om het Heritage Centre te zien, maar niet 's nachts parkeren?
stopte hier 3 keer voor Covid, vond het een goede prijs. Maar het lijkt erop dat er nu iets is veranderd. belde op om te boeken, vertelde nu dat alleen online boekingen de prijs per nacht verdubbelden. Dus niet meer voor ons.
Geen water- of andere verwijdering. mogelijk grijswaterafvoer, maar auto's parkeren daar dus reken er niet op. meestal is er ruimte. Dicht bij winkelcentrum en bars. Nogal een wandeling naar de kathedraal. Ok voor een paar nachten, maar zorg ervoor dat water en toilet voor aankomst worden schoongemaakt.
veilig, water & elson plus afvalwatervrij. voorzichtig bij het legen van het toilet stroomde het over in afvalwater aan de andere kant. We waren daar zaterdagavond extreem luidruchtig met jongeren die aankomen in auto's die deuren openen die muziek uitstrappen tot 05.00 uur. De politie lijkt ook een oogje dicht te knijpen voor de flessen en blikjes, enz. Ze vervuilen alleen met de vloer! Hoe is het met de jeugd van vandaag? Zal deze missen.
stopte hier zaterdagavond, extreem luidruchtig tot 05.00 uur. jongeren parkeerden geschreeuw, misschien omdat autodeuren wijd open stonden en radio's op vol volume. Politiebureau bij het parkeerterrein maar het lijkt niemand iets te schelen. Nooit meer! Zou een mooie Aire zijn anders werken alle faciliteiten.