• Camperlocaties

• tiktok

Partner van

@Tinsche70

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Heerlijk rustig plekje; we waren hier helemaal alleen. Een heerlijke plek met winkelmogelijkheden! Gewoonweg ontspannend en een echte aanrader.👍👍👍

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Een ronduit dure plek met erbarmelijke sanitaire voorzieningen! Wij reizen met honden, ze zijn daar toegestaan maar absoluut niet welkom!!!! Ze wilden eigenlijk 126€ voor een overnachting met 2 personen en 2 honden!!!!!! Uiteindelijk betaalden we € 63… in onze ogen onmogelijk!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Wat een fantastische plek met een fantastisch uitzicht op een adembenemend Alpenpanorama! De aanpak is wat speciaal, maar het resultaat is het waard!!! Helaas was de herberg gesloten, maar we werden toch nog uiterst vriendelijk ontvangen. Klein maar fijn, schoon sanitair. Wij hebben er echt van genoten en onze honden ook 👍😀 's Ochtends zijn er verse broodjes in de herberg

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Geweldige, goed onderhouden plek voor een rustige nacht. Wij reizen met honden, goede wandelgelegenheid. Het is alleen jammer dat de stad, als ze zo'n parkeerplaats aanbiedt, niet ook een vuilnisbak plaatst. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er afval in het aangrenzende bos belandt.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Geweldige gemoedelijke camping direct aan het strand, leuke strandhut! Ook goede mogelijkheden om met honden te wandelen. Cadzand Bad is prima lopend te bereiken, maar biedt niets naar onze smaak... wij misten een leuke, gezellige stad met restaurants. De plaats Cadzand is absoluut dood.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Een zeer verzorgde, goede camping midden in het duingebied! Helaas niet goedkoop, maar de prijs waard en hondvriendelijk! We konden zonder problemen te voet naar het centrum van Renesse!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Prachtige parkeerplaats aan de haven. De toiletten en douche waren schoon, de havenmeester is een heel vriendelijk persoon en het kleine oude plaatsje achter de haven nodigt uit tot vertoeven... echt een heel leuk verblijf

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Goede gratis parkeerplaats aan een meer! Camperplaatsen waren helaas bezet, maar er is een grote parkeerplaats naast de deur, waar wij en anderen ongestoord een rustige nacht konden doorbrengen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Kleine, zeer eenvoudige plek, verbleef 2 nachten in het laagseizoen met een hond! Zeer vriendelijke uitbater, helaas veel muggen en douchen met alleen koud water! Sanitaire voorzieningen zijn functioneel, maar meer ook niet! De ligging van de baan is uitstekend, direct aan de Pont d'Arc! Een droom!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Eenvoudige maar schone plaats! Vriendelijke ontvangst, goed alternatief als je niet in de drukke stad wilt verblijven! Gemakkelijk te bereiken restaurants op ongeveer 2 kilometer afstand langs het kanaal!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Zeer mooi gelegen camping, rustig en idyllisch aan de 2 meren! Sanitaire voorzieningen zijn zeer goed onderhouden. Helaas hebben we hier maar één nacht in het laagseizoen doorgebracht... met een hond... ook perfect voor hem!