@--Tinus--
Ook ik ben het niet eens met de slechte review. De plekken zijn ruim, de toiletten en douche ruimtes worden meermaals schoon gemaakt. Het is wat verouderd maar zeker nog funcioneel. Er is een zeer mooi zandstrand waar ook de kleine kinderen kunnen spelen. Verder 3 zwmbaden waaronder 1 voor kleine kinderen (pierebadje) Diegene die klagen moeten naar mojn menimg maar eens omkijken wat ze zelf achrerlaten in o.a. de douche en toilet ruimtes.😉
voor ons met een 7.5 mtr camper een prima locatie. Ja, de douches en wc's zijn wat verouderd maar wel netjes onderhouden. Prima receptie die voor je uit fietst om de gekozen plaats aan de wijzen. Nette plaatsen grote met en zonder schaduwdoek. Fijne zwembad. En.. niet duur. Lekker eten in het restaurantje. Bus stopt voor de camping om de stad Valencia in te gaan Voor ons dus een dikke voldoende..
Deze is gesloten. Ziet er erg rommelig uit
Prima locatie bij de boer. Verharde ondergrond met gras er naast. Vriendelijk ontvangst zeer gastvrij. Nette douche en toilet ruimte. De 5 sterren dik verdiend👍

Er staan weliswaar geen camperbord maar de camperplaats is er nog steeds en word ook gebruikt. Netto supermarkt aan de andere kant van het plein en park achter de camper. Wel wat verkeersgeluid maar mijn inziens niet storend..
Gratis rustige camperplaats met weinig schaduw overdag. Tegen over een restaurant. vuil water gratis storten, toilet en schoon water tegen betaling. Mooie fiets omgeving
Plaats genoeg voor meer dan 3 campers.. Mooie plaats met schaduw en zon..
Rustige verharde plaats bij zwembad en restaurant. iets verkeer lawaai.. Max 4 staat er maar 6 is ook mogelijk..