@Tinyopwielen
Rustige en mooie landelijke locatie. Verharde, ruime plaatsen. Elektra voorziening aanwezig. Wij zijn 2x naar het stadhuis gegaan om kosten te betalen, echter helaas ook 2x gesloten. Bedankt aan de gemeente voor de verzorgde locatie.
Geweldige CP met dank aan de gemeente Abrantes! Ruime CP plaatsen. Alle voorzieningen aanwezig. Sanitair schoon. Ligging aan rivier de Taag.
Hartelijke ontvangst door de eigenaar Carlos. Hele fijne CP locatie en rustig. Eigenaar is nog volop aan het werk om het terrein te egaliseren. Het wordt (als het klaar is) zeker prachtig en verdient het nog meer sterren. Op loopafstand een lekker local restaurant! Carvoeiro is op plm. 2,5 km van de CP en de moeite waard om te bezoeken.
Wat een schitterende CP naast de Plaza de Toros. Een vlak en geasfalteerd terrein, zelfs mét gratis elektra! Op loopafstand van het historisch centrum, wél even klimmen. Dank aan de gemeente! Gastvrijheid ten top!
Prima CP op korte afstand van het centrum en alle bezienswaardigheden. € 15 zonder elektriciteit.
Een mooie en schone camping, direct aan zee gelegen. Goed fiets- en wandelpad langs de kust van Cambrils naar Salou. Supermarkt iedere dag geopend met heerlijk vers brood en tal van lekkernijen. Terrein en sanitair wordt goed onderhouden. Gezellig restaurant aanwezig. Zeker een plek om terug te gaan!
Een warm bad in ‘ The Middle of the Dessert. Wij waren hier 20 februari enkele dagen en weten dat we terugkomen. Gezellige ontvangst door Erik, die het zijn gasten naar de zin wil maken. Barretje, hapje, drankje en relaxte muziek. Toiletten en douche aanwezig ènnnn zelfs een verwarmd zwembad. Van hieruit prachtige tochten naar de woestijn, waar beroemde films van Sergio Leone zijn opgenomen, maar ook van StarWars. Aanrader voor een wandeling.
2 dagen gestaan in bergachtige omgeving. Vlakke en ruime plaatsen in Rancho sfeer. Toiletten aanwezig en heerlijk warme douche. Gastvrije ontvangst door Henry die s’morgens op bestelling voor een vers stokbroodje zorgt. Dorpje op enkele kilometers afstand waar je heerlijk kan eten voor een schappelijke prijsje bij Chiringuito in Purias. Topper!
Vriendelijk personeel aan de receptie. Keurig onderhouden sanitair. Douches zijn alleen warm na voldoende opwarming door zonneboiler. Grote camping met té krappe camperplaatsen ivm obstakels als bomen en zware keien (afbakening camperplaats) Veel eigenaren met honden, 3 honden per persoon is hier geen uitzondering. Veel blaffende honden.
Prima verblijf om Jerez de la Frontera te bezoeken. Keurig sanitair. Douche betaald met muntautomaat. 4 Sterren ivm midden in de nacht het racen van auto én motoren met piepende banden op de 2-baansweg gelegen aan het camperpark
vanaf 9 februari verblijf 10 dagen. Vriendelijk personeel aan receptie en op het terrein. Sanitair heel proper. Ruime camperplaatsen. Mooie en rustige camping, ondanks grote aantal staanplaatsen. Goede fiets en wandelpaden.
Warm welkom door de eigenaren Sander en Sylvia. Rustige camperplek midden in de natuur. Verzorgd sanitair. Bedankt voor de gezelligheid! Richard en Pien
Sitecode: 19260
Goede CP Plek voor 1 tot 2 nachten om Segovia te bezoeken. Op loopafstand van de stad en supermarkt. Muv tappunt water moeilijk bruikbaar.
Prima ontvangst, schoon sanitair en ruime CP plek. Eigenaresse een enthousiast, zingend en vrolijk persoon. Wij waren de laatste gasten van dit seizoen en ze was duidelijk blij dat per 1 november voor haar de vakantie kon beginnen na een druk seizoen.
Mooie locatie. Vriendelijk personeel aan de receptie én hulpvaardig. Sanitair keurig en schoon. Ruime plaatsen.
Ineens kwam deze locatie in ons vizier. Onbeschrijfelijke plek op een voormalig wijn chateau. Bijzonder hartelijke ontvangst door de eigenaren. En of het nog niet genoeg was, aanschuiven voor een heerlijk diner. Kostelijk gegeten, chapeau! Bedankt voor de gastvrijheid en warme ontvangst. Pien & Richard
Beste Tako & Juanita, wat een heerlijk verblijf MarySol, mooie camperplaatsen en compliment voor het schone sanitair. Jullie heerlijke sangria hebben wij nog niet kunnen proeven😉 Wie weet bij ons volgend verblijf. Bedankt Richard & Pien
Receptie (tijdens openingstijden) onbemand. Telefonisch niet bereikbaar. Sanitair (oud) laat te wensen over met veel geluk is er misschien water. Als er water is, dan is deze merendeel koud en met geluk is het even warm. De locatie is prima, ruim opgezet ( houd rekening bij regen met veel modder) en heerlijk rustig.
vriendelijke ontvangst en behulpzaam voor informatie op de camping en omgeving. Mooie ligging. Direct bij het strand en op loopafstand van het centrum. Uitstekend onderhouden sanitair.