@Tizy-Ita
Lid van Campercontact sinds 2019
Geweldige plek om een nacht te stoppen en het stadscentrum, het kasteel en de kathedraal te bezoeken, want ze liggen op slechts 10 minuten van de parkeerplaats. Het is raadzaam om 's avonds aan te komen, omdat overdag parkeren vol staat met auto's van bewoners, terwijl het na 19.00 uur leeg is. De enige aandacht om te betalen is het respect voor de limieten van de rustplaatsen, dat wil zeggen dat u met uw camper niet uit uw eigen reepjes kunt geraken. (maximale lengte 6 meter. Mogelijk fijne 60 pond). Ik adviseer om te parkeren door de staart van de camper over de green te leggen.
Gratis plaats als u geen gebruik maakt van de elektriciteitsaansluiting. Geweldig om te slapen, op een steenworp afstand van het stadscentrum, rustige, schone, aangename omgeving.
Geweldige plek om het kasteel te bezoeken kan te voet worden bereikt in 15 minuten. De toiletten zijn zeer goed onderhouden, de warme douches en de beheerders zijn erg aardig. Ik raad het aan.
Geweldige locatie voor een bezoek aan het eiland Skye, maar de toiletten zijn erg arm, oude gebouwen, niet erg schoon en slecht onderhouden.